Dodaj do ulubionych

garderoba i drzwi przesuwane

IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:07
Chciałabym mieć w sypialni garderobe z drzwiami przesuwanymi na styl japoński (mam nadzieje ,że wiecie o co mi chodzi). Polećcie mi tanią firmę, która zrobi i garderobe i drzwi.
Obserwuj wątek
    • ezoke STAN plus robi drzwi w stylu japońskim 07.09.04, 14:44
      adresy : Al.K.E.N. 26
      02-722 Warszawa
      (22) 894 83 25

Wrocławska 21A
      Warszawa
      tel./fax: (22) 861 02 02

podaj maila to wysle Ci namiary na firme w Wa-wie, oraz obrazek jak te drzwi w
      stylu japonskim sie prezentuja
      • Gość: endywia Re: STAN plus robi drzwi w stylu japońskim IP: *.man.polbox.pl 07.09.04, 15:52
        przyznaję, ze nie do końca wiem o co chodzi z tym stylem ale byłabym też
        zainteresowana. czy mogę wiedzieć co to za firma i poprosć i adres internetowy?
        endywia@poczta.gazeta.pl (chyab to tak leci)
        dzięki!
        • ezoke Re: STAN plus robi drzwi w stylu japońskim 07.09.04, 18:02
          Drzwi w stylu japonskim to oczywiscie umowne okreslenie drzwi przesuwnych ,
          ktore zamiast wypelnienia plyty, czy lustra maja wypelnienie z szyby mlecznej
          ale przepuszczajacej swiatlo, co troche przypomina przegrody japonskich domow.
          Dobrze jest jesli podzialy tych skrzydel bazuja na module kwadratu. Drzwi w
          japonskim stylu rewelacyjnie wpisuja sie w minimalistyczne, nowoczesne wnetrza.
          Mozna je stosowac jako przegrody oddzielajace garderobe od doswiatlonej
          lazienki, lub sypialni , wprowadzajac do rozproszone swiatlo, z sasiedniego
          pomieszczenia. Doskonale spisuja sie tez zamiast szklanych mlecznych pustakow,
          ktore zrobily sie juz troche okl;epane. Wielokrotnie takie drzwi polecalam i
          tylko ta firma wykonuje je w sposob satysfakcjonujacy dla mnie. Na prywatnego
          maila wysylam zajawki tego o czym klepie :)
          • lidya Re: STAN plus robi drzwi w stylu japońskim 08.09.04, 08:31
            wyślij i mi adres tego sklepu i zdjęcia
          • Gość: endywia do ezoke! IP: *.man.polbox.pl 08.09.04, 10:18
            podaje adres jeszcze raz, bo oczywiscie przedobrzyłam
            endywia@gazeta.pl
            dzięki!
      • Gość: kama Re: STAN plus robi drzwi w stylu japońskim IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:06
        dzięki wielkie, oto mój mail: matura1@poczta.onet.pl
        • Gość: vilejka2 Re: STAN plus robi drzwi w stylu japońskim IP: *.acn.waw.pl 08.09.04, 11:12
          a co to jest ten jakis stanplus?
          skad to sie wzielo?
          kto o tym slyszal?
          kojarzy sie wprawdzie z Raumplusem i Stanleyem, ale gdie temu czemus do tej
          jakosci!!
          ezoke popatrz na drzwi Raumlusa, Nevesa, Stanleya - sa pefekcyjne i do tego
          mozesz jeszcze wybrac sobie szklo mleczne o roznej przepustowosci swiatla!
          w jakims poscie znalazlen na forum taki link: www.andoor.prv.pl albo
          www.raumplus.com.pl/index2.html i popatrz sobie .....
          znajdziesz tam nawet wkomponowane inne materialy, co swietnie lamie
          monolityczne plaszczyzny;
          i jeszcze jedno, nie macie juz dosc tego super taniego badziewia w stylu
          supermarketow czy BRW, ktore sie szybko rozpada i trzeba kupic nowa rzecz?
          taka szafa czy garderoba w koncu i tak nie jest tania, czy wiec warto kupowac
          jakis wynalazek???
          • acek2004 Re: STAN plus robi drzwi w stylu japońskim 08.09.04, 11:38
            ja tez poprosze fotki jesli mozna :)

acek2001@gazeta.pl

pozdrawiam

acek
            • acek2004 Re: STAN plus robi drzwi w stylu japońskim 08.09.04, 11:39
              oczywiscie pomylilem maila

acek2004@gazeta.pl

pozdr

acek
    • Gość: Eryk Re: garderoba i drzwi przesuwane IP: *.centertel.pl 08.09.04, 13:52
      bardzo solidnie i w atrakcyjnych cenach szafy, zabudowy wnęk, garderoby
      (róznych producentów: RaumPlus, Sevrol i inne) wykonuje p. Andrzej Kośnik
      0501247976. Jeśli ktoś myśli, że to żart - to jest w błędzie. Jeśli ktoś myśli,
      że to reklamuje się sam wykonawca - też bład. Jest to moja osobista
      rekomendacja, bo gość jest naprawdę w porzo - dokładny i terminowy. Polecam
      • Gość: endywia do Eryka IP: *.man.polbox.pl 09.09.04, 09:22
        cześć Eryk! a ile on bierze tak mniej więcej za metr takiej szafy? można to
        jakoś wyliczyć?
        endywia
      • ipis1 Re: garderoba i drzwi przesuwane 28.09.04, 13:59
        Czy możesz udzielić informacji co robił u Ciebie ten Pan i ile to kosztowało?
        Jak przebiegały prace wykonawcze i jaki był efekt końcowy? Jestem po spotkaniu
        i wszystko wygląda OK, cena zdecydowanie niższa od pozostałych oferentów.
        Możesz odpowiedzieć na priva.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka