kris01 03.03.05, 21:06 Nie wiem, czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, ale reklamy telefonii Heyah są po prostu beznadziejne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Durne reklamy 03.03.05, 21:13 Chodzi Ci o tą wajchę>>? beznadziaja !!! inne zresztą też.I nie tylko Hejah są głupie. Odpowiedz Link
carrramba Re: Durne reklamy 03.03.05, 21:45 ....oj, to duza ta biedronka musiała być...................... Odpowiedz Link
sloggi Re: Durne reklamy 07.03.05, 19:24 A mi się te reklamy Biedronki podobają, podchodzę do nich jako do zamierzonego absurdu. Wolę reklamy mleka z Biedronki niż Heyah. Odpowiedz Link
martuha Re: Durne reklamy 04.03.05, 09:04 ostatnio drazni mnie reklama jakiegos proszku do prania z lisem i dzieciakami z przedszkola. koszmar. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Durne reklamy 04.03.05, 09:53 Nie sa. Ta z komiksem jest swietna. Po prostu nie stanowisz grupy docelowej. Odpowiedz Link
maniek.truskawka Re: Durne reklamy 04.03.05, 14:57 Szkoda, że nie ma reklam o truskawkach Odpowiedz Link
kris01 Re: Durne reklamy 04.03.05, 15:05 Kilka reklam by się znalazło - np. reklama jogurtu z płynącymi truskawkami Odpowiedz Link
kris01 Re: Durne reklamy 04.03.05, 15:14 Ja ostatnio też, ale reklam nie da się chyba niezauważyć Odpowiedz Link
kris01 Re: Durne reklamy 04.03.05, 15:03 Z tego wynika, że nie stanowię. Reklamy Heyah działają na mnie odpychająco (szczyt osiągnęła reklama ze słoikami w piwnicy). Mogłabyś mi powiedzieć do jakiej grupy docelowej skierowane są reklamy tej sieci? Odpowiedz Link
kris01 Re: Durne reklamy 04.03.05, 15:13 No to tak się składa, że do mojego brata i jego znajomych (24 lata) też nie trafia - czyżby mieli bardziej wysublimowany gust niż pozostali? Odpowiedz Link
geograf Re: Durne reklamy 04.03.05, 15:17 a dopiero sie urodziłeś i nie wiesz, że wszystkim się nie dogodzi? Reklama jest z założenia młodzieżowa- szalona, nieco głupawa, oparta o absurdalne poczucie humoru. Ale dobrze wiemy, że młodzież młodzieży nierówna. Założę się, że do Ciebie tez nie trafiają wszystkie reklamy "stargetowane" na Ciebie. Podobnie jest ze mną. Odpowiedz Link
kris01 Re: Durne reklamy 04.03.05, 15:21 Masz rację reklama nie trafi do wszystkich. Nie mniej jednak nadal uważam, że są do bani - a to już kwestia gustu i jak zapewne wiesz gusta są różne. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Durne reklamy 04.03.05, 15:54 nie cierpię reklam, w szczególności proszków do prania, wybielaczy i innych tego typu. Mam wrażenie że, są przeznaczone dla idiotów. Odpowiedz Link
kris01 Re: Durne reklamy 05.03.05, 16:22 Gadające szczoteczki do zębów to dopiero coś Nie licząc tych, które uświadamiaja, że język też trzeba myć - jak by kto nie wiedział Odpowiedz Link
wgfc Re: Durne reklamy 05.03.05, 22:26 Kris01 napisał: > Nie licząc tych, które uświadamiaja, że język też trzeba myć Mało powiedziane. Język należy szczotkować Odpowiedz Link
diabel.tasmanski Re: Durne reklamy 04.03.05, 17:41 mnie nie wydają sie durne. Inteligentne takze nie Odpowiedz Link
adhamah Re: Durne reklamy 05.03.05, 23:05 Są zaje***** )) Zwłaszcza ten biblord z synkiem który zaczepił się balonikiem hahahahahaha Ten bilbord mnie rozwala DDD Odpowiedz Link
alras Re: Durne reklamy 06.03.05, 00:30 Reklamy są w naszym życiu jak tel. komórkowy , net itp. Czy bez tego można żyć - można ale o ile mniej przyjemnie.Trzeba do tego podejść jak do pełnych półek w sklepie. Kto stał po cukier i kawę ten wie. A że niektóre są głupie to fakt.Bywają też bardzo ok. Odpowiedz Link
sloggi Re: Durne reklamy 07.03.05, 19:26 kris01 napisał: > Nie wiem, czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, ale reklamy telefonii Heyah są > po prostu beznadziejne. Zapewne jest to zamierzone, ale siermiężnośc przekazu mnie powala. Do tego dodajmy tandetę grafiki i dobór lektorów w wersji TV - pozostaje czekać az się kampania skończy. Odpowiedz Link
geograf Re: Durne reklamy 07.03.05, 23:11 przecież właśnie o to chodzi w tej reklamie: jest inna, zwraca uwagę, prowokuje do dyskusji, zapada w pamięć. Odpowiedz Link
kris01 Re: Durne reklamy 07.03.05, 23:14 Ta z papugą powtarzająco "Tak mamo" mnie powala Odpowiedz Link
kamil905 Re: Durne reklamy 07.03.05, 23:18 Dla mnie są durne, naszczęscie rzadko oglądam Tv Odpowiedz Link
sloggi Re: Durne reklamy 13.03.05, 11:41 W Telewizji Polskiej powinno być mniej reklam niż w stacjach prywatnych, należy całkowicie zakazać emisji reklam w niedziele i święta. Nie wolno też sztucznie dzielić pozycji programowych w celu nadawania reklam. info.onet.pl/1067306,11,item.html Odpowiedz Link
wgfc Re: Durne reklamy 13.03.05, 12:42 Uwielbiam - głównie z przyczyn ideologicznych - reklamę Calgonu. "Cała łazienka zalana, nie zdążę zaprowadzić Maćka do przedszkola" i dalej: "Zabieram pralkę do naprawy" - "Ale ja mam pranie!" itd., aż do: "Taaak, teraz będę pamiętała" )) Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka A nowe reklamy Plusa? 13.03.05, 14:25 Czyz nie sa po prostu bajeczne? Az zaluje, ze naleze do Ery Odpowiedz Link
lekia Re; 27.06.05, 12:57 Uwielbiam reklamy(zakręconeitp),z ciekawym podkładem,dla mnie moga konkurowac z tym co produkują polskie stacje telewizyjne i być emitowane o stałych porach,odwróciłabym role ,i pseduo ciekawe pozycje robiłyby za przerywnik handycamsony,tłem muzycznym-Stereo Total: "I Love You, Ono" I love you, ONO Diamond ring, CHA CHA Holiday sun, OPQ Planet earth presents you Big money, Big system, Big fame, Big brother I need you, ONO Silver fox, CHA CHA Swimming pool, ZAP ZAP Planet earth presents you Big money, Big system, Big fame, Big brother No no no no I don't need it Perfect system I am fallin' I want you, ONO 18 gold, CHA CHA Wedding march BANG BANG Planet earth presents you Big money, Big system, Big fame, Big brother I love you, ONO I need you, CHA CHA I want you, OPQ Planet earth presents you Big money, Big system Big fame Big brother No no no no ... Odpowiedz Link
kohol Re: Durne reklamy 27.06.05, 13:11 Aaaa, widzisz. Mnie się te reklamy bardzo podobają Rewelacja! A już ta z uflokami "za darmo za darmo" - miodzio! Strasznie mi sie ta stylistyka podoba. Aha, mużowi też Odpowiedz Link