Dodaj do ulubionych

Rolety zewnętrzne ?

03.12.04, 07:50
Zastanawiam sie nad roletami zewnętrznymi mieszkam w bloku na 1 pietrze i
chcialam założyć rolety ale nie wiem czy warto?
Proszę o opinie na ten temat
Obserwuj wątek
    • bom6 Re: Rolety zewnętrzne ? 14.01.05, 22:43
      Mieszkam na parterze i mam od dwoch lat rolety zewnetrzne aluminiowe na dwoch
      oknach. Jestem b.zadowolona. Ocieplaja a latem daja cień i w zwiazku z tym
      troche chłodu. No i troche jednak zabezpieczaja okna. Zrezygnowalam z zaslon i
      mam tylko firanki.
    • kaska415 Re: rolety zewnętrzne Poznań 06.07.13, 16:21
      Rolety fajna sprawa, na 1 piętrze jako ochrona nie są chyba jakość bardzo potrzebne, jednak na pewno dadzą Ci ochłodzenie w upał czy przyciemnienie w pokoju. Wszystko zależy czego oczekujesz od rolet;]
      • saltz_esson Re: rolety zewnętrzne Poznań 24.05.14, 14:39
        Rolety zewnętrzne, wewnętrzne i bramy garażowe Oborniki na progres.me
    • ewa33.k Re: Rolety zewnętrzne ? 07.07.13, 17:57
      Jak mieszkasz przy ruchliwej ulicy to warto.
    • atlantic_grzejniki w zimę cieplej, w lato chłodniej 10.07.13, 14:23
      Zdecydowanie warto założyć rolety zewnętrzne. Zsunięte w nocy podczas zimy trochę chronią od zimna, natomiast zsunięte podczas dnia w lato chronią od upałów. Podczas ostatnich upalnych dni miałem zsunięte do 20-30 cm od dołu, w pokoju jest wówczas jasno i w miarę chłodno. Jeśli ktoś mieszka w domu czy szeregowcu dają też poczucie bezpieczeństwa.
    • niuspejper Re: Rolety zewnętrzne ? 31.10.13, 13:09
      Rolety zewnętrze są dobre jeśli je mądrze użyjesz. Pamiętasz chyba przypadek na Śląsku, gdzie rodzina udusiła się dymem, bo dom był tak szczelny, że nie cyrkulowało powietrze...
      • luisgaravito Re: Rolety zewnętrzne ? 30.05.14, 11:40
        Rolety to spoko pomysł izolują trochę w zimie i w lecie:) a do tego pełnią funkcję zabezpieczenia (jak sama nazwa wskazuje.
    • zenegas Re: Rolety zewnętrzne ? 19.04.16, 08:49
      Ja wybrałem rolety zewnętrzne bydgoszcz i jestem zadowolony zadnych problemów, polecam z czystym sumieniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka