mika_265 03.12.04, 07:50 Zastanawiam sie nad roletami zewnętrznymi mieszkam w bloku na 1 pietrze i chcialam założyć rolety ale nie wiem czy warto? Proszę o opinie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bom6 Re: Rolety zewnętrzne ? 14.01.05, 22:43 Mieszkam na parterze i mam od dwoch lat rolety zewnetrzne aluminiowe na dwoch oknach. Jestem b.zadowolona. Ocieplaja a latem daja cień i w zwiazku z tym troche chłodu. No i troche jednak zabezpieczaja okna. Zrezygnowalam z zaslon i mam tylko firanki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska415 Re: rolety zewnętrzne Poznań 06.07.13, 16:21 Rolety fajna sprawa, na 1 piętrze jako ochrona nie są chyba jakość bardzo potrzebne, jednak na pewno dadzą Ci ochłodzenie w upał czy przyciemnienie w pokoju. Wszystko zależy czego oczekujesz od rolet;] Odpowiedz Link Zgłoś
saltz_esson Re: rolety zewnętrzne Poznań 24.05.14, 14:39 Rolety zewnętrzne, wewnętrzne i bramy garażowe Oborniki na progres.me Odpowiedz Link Zgłoś
ewa33.k Re: Rolety zewnętrzne ? 07.07.13, 17:57 Jak mieszkasz przy ruchliwej ulicy to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantic_grzejniki w zimę cieplej, w lato chłodniej 10.07.13, 14:23 Zdecydowanie warto założyć rolety zewnętrzne. Zsunięte w nocy podczas zimy trochę chronią od zimna, natomiast zsunięte podczas dnia w lato chronią od upałów. Podczas ostatnich upalnych dni miałem zsunięte do 20-30 cm od dołu, w pokoju jest wówczas jasno i w miarę chłodno. Jeśli ktoś mieszka w domu czy szeregowcu dają też poczucie bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
niuspejper Re: Rolety zewnętrzne ? 31.10.13, 13:09 Rolety zewnętrze są dobre jeśli je mądrze użyjesz. Pamiętasz chyba przypadek na Śląsku, gdzie rodzina udusiła się dymem, bo dom był tak szczelny, że nie cyrkulowało powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
luisgaravito Re: Rolety zewnętrzne ? 30.05.14, 11:40 Rolety to spoko pomysł izolują trochę w zimie i w lecie:) a do tego pełnią funkcję zabezpieczenia (jak sama nazwa wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zenegas Re: Rolety zewnętrzne ? 19.04.16, 08:49 Ja wybrałem rolety zewnętrzne bydgoszcz i jestem zadowolony zadnych problemów, polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś