zbynek01 01.04.05, 20:02 Witam, Kupuję mieszkanko i szukam sprzętu AGD (pralka, lodówka, kuchnia, mikrofala etc.) Jaki oraz jakiej marki sprzęt możecie mi polecić?? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atonek Re: ogólnie o sprzęcie AGD 03.04.05, 23:19 witaj, ja też poszukuje takowych sprzetów, ale z tego co sie dowiedziałam to dobre są kuchenki AMICI a lodówki Gorenje. pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
tworek88 Re: ogólnie o sprzęcie AGD 06.05.05, 17:20 ja bym polecał Whirlpool bo wszystkie urzadzenia kuchenne do zabudowy ( lodowka plyta ceramiczna, piekarnik zmywarka okap ) mam tej firmy a pralki to slyszalem ze sa strasznie glosne z tej firmy ja mam akurat Boscha w porzadku ale moglobyc lepiej :) a i moje urzadzenia maja 9 lat i pracuja jak nowe a na terazniejsze sprzety to bardzo duzo amici nie polecam slyszalem ze sie szybko psuja ok 2 lata i czescie zaminne drogie sa pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
osmiornica_80 Re: ogólnie o sprzęcie AGD 18.05.05, 09:44 Też jestem na tym etapie. Mam kolegę pracującego w sklepie AGD, polecił mi pralkę Elektroluxa EWF810, ładowana od przodu, skokowa regulacja obrotów do 850/min. Kuchnie i okapy z Amiki, porządny sprzęt za przyzwoita cene. Tylko do lodówki nie dałam się przekonać bo uparłam się na Polara, a podobno są lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
leni_leni Re: ogólnie o sprzęcie AGD 20.05.05, 08:25 Hej Ze sprzętem agd tak jak z samochodami,ogólnie tendencja jest taka, że urządzenie ma sprawnie działać 5 lat, a potem zaczyna sie powoli sypać, koszty naprawy często przewyższają wartość sprzętu ( i tutaj odradzam zakupy urządzeń z elektronicznymi wyświetlaczami - takie usrojstwo potrafi sie w szybkim tempie zepsuć ;)W ten sposób zapewniony jest ruch w interesie... A co do zakupów, to proponuję przez internet ( będzie znacznie taniej niż w "sławnym" Media Markt). Ostatnio zakupiłam w ten sposób lodówkę, piekarnik i płytę gazową do zabudowy, w porównaniu do cen sklepowych zaoszczędziłam około 1200 - 1500 zł - można się targować. Musicie przyznać, że to dużo. A ponieważ wartośc zamówienia przekroczyła 4000 zł - transport z Wrocławia do Warszawy miałam gratis. Mam namiary na dwa takie sklepy: Wrocław www.megamedia.pl/ oraz Gostynin ( koło Płocka) www.komputery.pc.pl/agd/ - w necie ten sklep występuje pod kilkoma nazwami, ale to uczciwa firma :). Powodzenia w zakupach :) Odpowiedz Link Zgłoś