aspidistra 12.06.05, 15:55 czy ktoś może się wypowiedzieć na temat jakości tej firmy??? Widziałam super lodówkę: www.agdrtv.com/038/gorenje_r_2746_otla.php tak wygląda, ma swietny design......zastanawiam się....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania712 Re: GORENJE-jaka firma?? 13.06.05, 20:13 Hej. Mam lodówkę Gorenje od 4 lat, chodzi bardzo cicho, energooszczędna, chodzi bez zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: GORENJE-jaka firma?? 13.06.05, 22:59 Tez mam lodowke Gorenje od prawie 5 lat. Jest bez zarzutu. Fajnie wyglada, jest "pakowna", ma dobrze zorganizowana przestrzen wewnatrz, cicho chodzi. Kupilismy ja dlatego, ze moja mama miala (i ma nadal) taka sama i od razu przypadla nam do gustu. Jej lodowka jest o rok starsza od naszej. Model ten sam, ale jednak inaczej wykonana. U mamy po 3 latach polamala sie szuflada w zamrazalniku i ostatnio zlamala sie jedna podporka polki. U nas sa juz troche inne rozwiazania i plastikowe elementy wygladaja (i sa) solidniejsze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: GORENJE-jaka firma?? 14.06.05, 14:54 moja mama dawno temu miała pralkę gorenje, miała ją chyba ze 20 lat i nie pamiętam żeby narzekała. chyba jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
malinowscy12 Re: GORENJE-jaka firma?? 15.06.05, 13:42 Nie mam wprawdzie nic z Gorenje ale słyszałam same pozytywy na temat tej marki. A ta Twoja lodówka naprawdę super. Szkoda, że zamrażalnik nie jest osobno- no ale wtedy wygląd też by się zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: GORENJE-jaka firma?? 15.06.05, 13:58 Tak, wzor ma super. Nam tez sie bardzo podobala, ale niestety, pojawila sie w sprzedazy juz po tym, jak kupilismy inna gorenje. My mamy zamrazalnik oddzielnie, dwuszufladowy. Ciekawe jak bedzie sie sprawowac ten kolor - czy bedzie widac paluchy, itp? My mamy inox i nawet nie jest to takie upierdliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.10 Re: GORENJE-jaka firma?? 16.06.05, 15:12 malinowscy12 napisała: > A ta Twoja lodówka naprawdę super. Szkoda, że zamrażalnik nie jest osobno- no > ale wtedy wygląd też by się zmienił... Jest tez wersja z osobnym zamrażalnikiem: www.agdrtv.com/038/gorenje_k_286_otlb.php Odpowiedz Link Zgłoś
bea75 Re: GORENJE-jaka firma?? 16.06.05, 13:32 nie mam od nich sprzętu ale czytałam na forum o łazienkach i kuchniach pochlebne opinie nt. ich okapów a Twoja lodóweczka wygląda na prawdę świetnie - widziałam coś podobnego w Ardo tylko inna kolorystyka - baaaardzo mi się podobała :-)nawet mały zamrażalnik nie przeszkadzałby mi zbytnio - mam w tej chwili osobny z dwoma szufladami i nie wykorzystuję go w pełni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: GORENJE-jaka firma?? 16.06.05, 19:28 aspidistra napisała: > czy ktoś może się wypowiedzieć na temat jakości tej firmy??? Jest na pewno przereklamowana, bo jakość przecietna. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka ??? tak, jasne 17.06.05, 20:21 > Jest na pewno przereklamowana, bo jakość przecietna. PRZEREKLAMOWANA? - czy Ty gdzieś widziałeś/łaś ostatnio reklamę tej marki? bo ja nie - kupę forsy w kampanie reklamakowe wkładają: Amica, Mastercook, Candy, Whirlpool, Electrolux, reklamy prasowe Gorenje pojawiają się w pismach raczej fachowych, więc nie uważam, aby była to marka przereklamowana co do przeciętnej jakości to przypisać ją można wszytkim wyżej wymienionym markom /z wyj. Electroluxa oczywiście/, ale zdecydowanie nie powiedziałabym tego o Gorenje - sprzęty są naprawde godne polecenia jeżeli chodzi o model K 286 OTLB wzięłabym w ciemno, tyle, że należałoby uważać na sklepy w sieci - cena, którą pokazuje ten sklep jest grubo zaniżona w stosunku do sugerowanej ceny det. producenta, która wynosi 2990 zł, może to być wynikiem działalności non-profit sklepu ;))) albo towar, który oferują jest nie jest pełnowartościowy Odpowiedz Link Zgłoś