monika_ziecik 20.06.05, 13:37 Poszukuję dobrego hydraulika, który wykona wszystkie instalacje w łazience (podłączenie wc i umywalki). Jeżeli znacie kogoś to bardzo proszę podpowiedzcie. Dziękuję i pozdrawiam. P.S. Jestem z warszawy - dolny mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nedka Re: dobry hydraulik- ja znam 23.06.05, 09:59 Znam baaardzo dobrego hydraulika. Obskoczył już całą naszą rodzinę i znajomych. Wszyscy go sobie polecają. U mnie np. nikt nie chciał zrobić takiego sedesu w ścianie, bo mówili, ze nie ma jak. Tak naprawdę można było to zrobić, tylko trzeba było pomyśleć i się trochę postarać. Pan Wojtek zrobił to super. Poza tym podpowiedział nam w innej kwestii - w kuchni, w miejscu szafki wisiał kaloryfer. Stwierdził, ze mieszkanie jest ciepłe, w kuchni na ogół także jest ciepło i kaloryfer można zlikwidować. Tak też zrobił i baaardzo się z tego cieszę, bo mam teraz piękne meble kuchenne, a w kuchni i tak gorąco. Polecam go serdecznie. Poza tym jest słowny, dokładny i przede wszystkim pozostawia po sobie porządek. :) Nie wiem tylko, czy mogę tu podać jego nr telefonu? Forum nie zabrania? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: dobry hydraulik- ja znam 23.06.05, 10:39 lepiej wyslij mailem. Nick jest adresem pocztowym. Nigdy nie wiadomo kto i jak wykorzysta upubliczniony numer telefonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: dobry hydraulik- ja znam 24.06.05, 08:25 Nedka, a mogłabyś i mnie go podesłać? Mam problem w łazience i juz od dłuższego czasu szukam, bezskutecznie, hydraulika, który go rozwiąże. Jestem z Warszawy. Z góry dziękuję. allija Odpowiedz Link Zgłoś
nedka Re: dobry hydraulik 26.06.05, 23:23 Miałam Wam wysłac maila, ale coś mi się komp psuje i nie da rady. Podaję więc tu, za zgodą pana Wojtka. Pan Wojciech 669 59 65 0 606 351 393 Naprawdę jest godny polecenia. Pozdrawiam. nedka Odpowiedz Link Zgłoś