k_asia2 06.07.05, 11:34 Bardzo mi sie podoba ale pani w sklepie cos krecila nosem nie wiem dlaczego moze dlatego ze nie miala na stanie i chciala zebysmy sie zdecydowali na cos innego . Czy rzeczywiscie cos z nia nie tak?? Prosze o opinie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kret Re: Deska barlinecka-doussie 06.07.05, 14:49 Nie wiem na co kręciła nosem. Jeżeli chodzi o deskę barlinecką to się nie będe wypowiadał, są bardzo różne opinie. Natomiast drewno doussie to Mercedes wśród drewna. Piękna barwa i znakomite własciwości, bardzo twarde a najważniejsze stabilne. Mało jest tak stabilnych, nie podatnych na rozsychanie egzotyków. My się decydujemy na to drewno ale na parkiet 15x70x900. Kosztuje to od 170 do 220 zł za materiał + robocizna. Strasznie drogie ale co tam. Raz się żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
k_asia2 Re: Deska barlinecka-doussie 06.07.05, 14:55 dzieki:) Pani cos sciemniala ze drewno jakies takie kolorowe bylo sama nie wiedziala chyba co miala na mysli ale pewien niepokoj zasiala:) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś