speer 20.07.05, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluci Re: Łazienka - prysznic kontra wanna 20.07.05, 20:11 Zdecydowanie prysznic. Jestem właśnie po remoncie łazienki, w czasie którego wyrzuciłem wanne i czuję się z tym doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Łazienka - prysznic kontra wanna 21.07.05, 09:40 to polecam ci probo piczytania sobie pod prysznicem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szapak Re: Łazienka - prysznic kontra wanna 20.07.05, 21:54 speer - nie stać cię na więcej? a Cimoszewicz - pardon! - Balcerowicz i tak musi odejść (najlepiej do brodzika;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Wanna z prysznicem 21.07.05, 01:19 Po licha wybierać, skąd ten durny pomysł, że albo jedno, albo drugie? W cywilizowanym świecie jedno i drugie stanowi zazwyczaj pojedyńczy zestaw! hotels.about.com/library/photos/dca_jeff/bathroom.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kamize5 Re: Prysznic!!! 21.07.05, 08:28 dla ludzi starszych schorowanych z bolacymi stawami i korzonkami - zdecydowanie prysznic. Taka schorowana osoba nie wejdzie i nie wyjdzie z wanny. Warto o tym pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d jedno i drugie, ale jezeli juz to wanna 21.07.05, 09:39 ostatecznie mozna sobie zainstalowac zaslonke lub szklana sciane i brac prysznic w wannie. Natomiast, zeby nie wiem co w prysznicu nie das sie polezec wygodnie w cieplej wodzie i poczytac ksiazke:) Odpowiedz Link Zgłoś
kzdeb drzwi prysznicowe do wanien 21.07.05, 10:34 Witam, Czy może ktoś mi polecić jakiś sklep, producenta, stronę www, czy cokolwiek, gdzie mogę znaleźć jakieś informacje o tym gdzie można kupić (lub chociaż złożyć zlecenie na wykonanie pod wymiar) drzwi prysznicowych do wanny (szklanych lub z tworzywa sztucznego, przesuwanych lub na zawiasach)? Chodzi mi o drzwi do nadbudowy na wannę narożną owalną. Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
aecg ALE ROBOTA! 21.07.05, 10:31 DAJCIE MI TEGO GLAZURNIKA CO UKŁADAŁ TE MINI PŁYTECZKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.zadrozna Re: ALE ROBOTA! 21.07.05, 11:08 tych mini płyteczek nie ukłda się po jednej, sa zwykle naklejone na siatkach, taki kawałek siatki przykleja się do ściany i potem fuguje :-)Ale glazurnik i tak powinien być dobry Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: ALE ROBOTA! 21.07.05, 11:32 Witam Możesz pogodzić obie te rzeczy i zakupić brodzik z przelewem o gł. 36cm Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
adara wanna I prysznic 21.07.05, 11:35 najlepiej mieć jedno i drugie :) i wcale nie jest to niemożliwe w małych łazienkach. jedno wyjście to wanna z zasłoną (zazwyczaj typu firanka, ale są też ścianki do mocowania zarówno na specjalnej szynie - przesuwane, jak i do mocowania na ścianie - harmonijkowe). sama zastosowałam inne - wzorem części angielskich znajomych wyrzuciłam pralkę do kuchni (taka w zabudowie nie psuje ogólnego widoku kuchni), co dało mnóstwo miejsca w łazience i pomysłowy wykonawca bardzo sensownie zmieścił i nienajmniejszą wannę i wygodny okrągły brodzik. Odpowiedz Link Zgłoś
camell_ek rece opadaja 21.07.05, 13:04 Strasznie Gazeta schodzi na psy. Proponuje jeszcze wiecej reklam i glupich tekstow, wszak Faktowi czytelnikow trzeba odebrac Odpowiedz Link Zgłoś
soren Re: rece opadaja 21.07.05, 13:30 Przecież to jest z pisma 'Cztery Kąty'. Zaułek sieci zatytułowany Dom, więc o czym chciałbyś poczytać? Znowu o Kaczyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś