karolina.g 07.08.05, 14:57 Jak ozdobić okno na poddaszu, uchylne, nie obrotowe. Są żaluzje, może rolety? A co poza powyższym? jak to wygląda u was??pokażcie wasze okna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawrankis Re: okno dachowe-jak ozdobić? 09.08.05, 19:27 Przejrzyj katalogi Fakro i Velux`a. Ja wybrałam rolety o całkowitym zaciemnieniu (z bocznymi prowadnicami), poniewaź mam okna po bardzo nasłonecznionej stronie. Nie wiem jeszcze jak to w praktyce wygląda, bo okna są, a rolety dopiero zamówione. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.g Re: okno dachowe-jak ozdobić? 09.08.05, 19:29 Dzięki za pomysł, a jakaś propozycja z firankami czy innymi materiałami? Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: okno dachowe-jak ozdobić? 09.08.05, 22:16 ja też mam w veluxie roletę z prowadnicami po bokach ale w przyszłym roku planuję cos zmonotwać jeszcze;) jakiś woalik bym chciała tylko nie wiem jak to zamontować:/ Odpowiedz Link Zgłoś
1api Re: okno dachowe-jak ozdobić? 11.08.05, 12:08 Rolety, zasłony plisowane lub żaluzje - jezeli mieszkasz w Warszawie lub Poznaniu sprawdź oferte: <a href="www.idee-design.pl">www.idee-design.pl</a> Odpowiedz Link Zgłoś
elgre Re: okno dachowe-jak ozdobić? 12.08.05, 13:57 Witaj, Kup koniecznie "Tak mieszkam" nr 4 (8) lipiec - sierpień 2005. Jeszcze jest w sprzedaży. Jest tam kilka fajnych pomysłów (str. 24, 50, 71) - trzy artykuły, a stron więcej. Pozdrowienia Elgre Odpowiedz Link Zgłoś