Dodaj do ulubionych

Białe meble w kuchni

20.08.05, 21:05
Obecnie jestem na etapie urządzania kuchni no i pojawił się mały problem.
Chcę miec w kuchni białe meble, najlpeiej białe lakierowane. Okazuje się, że
jest to jednak wielki problem, bo w sklepach z meblami kuchennymi, nawet tymi
robionymi na zamówinie jest trudno znależź ładne i dobrej jakości białe
meble. Wszyscy mi wsiskaja różne kolry drewna, wanilie itp. hisotie.
Oczywiście nie mam nic przeciwko meblo w innych kolorach, ale wymarzyłam
sobie białe.
I dlatego ma prośbę - wrzucajcie tutaj zdjeica białych mebli w kuchni.
Chętnie zobacze co i jak urzadzacie!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ochra Re: Białe meble w kuchni 20.08.05, 22:12
      Nie mogę się z tobą zgodzić, nie ma żadnego problemu ze znalezieniem ładnych
      białych mebli, może raczej problem z asertywnością? ;) polecam Remeb albo
      Rust,robią śliczne białe mebelki na zamówienie, pewnie coś tańszego też się
      znajdzie.
      • meditteraneo Re: Białe meble w kuchni 20.08.05, 22:26
        Problemów z asertywnością nie mam póki co!;) I niestey zapewniam, ze mam wielki
        problem z białymi meblami...są dopóki ich sie nie zamawia..przerobiłam już
        klkanascie sklepów w Warszawie i okolicach...Obecnie w momdzie sa rozne rodzaju
        drewna, a biale lakierowane sa albo z bardzo dolnej polki, czyli rozleca sie po
        roku, albo z gornej polki, co oznacza koszt kuchni minimu 10 tys...ale moze po
        prostu nie trafilam jeszcze do dobrego sklepu?;)
        Kto pyta nie bladzi!
        • kajak75 Re: Białe meble w kuchni 20.08.05, 22:33
          a moze IKEA?
          • aneczka.24 Re: Białe meble w kuchni 21.08.05, 11:24
            Wczoraj bylam w Castoramie (w Opolu) i na ekspozycji sa ladne, biale,
            lakierowane mebelki. Cena za ten wystawiony fragment (na pewno nie wystarczy do
            zadnej kuchni :) i oczywiscie bez wykonczen) to ok 2500-2800, jesli mnie pamiec
            nie myli. Wygladalo to nawet ladnie ale nie dla mnie (chce miec biale meble w
            lazience), zreszta jesli zdecyduje sie na otwarta kuchnie to musze cos
            podpasowac do salonu.
            Myslalam, ze na zamowienie to zrobia takie kolor jaki sobie wymarzysz,
            zwlaszcza ze bialy to zadna ekstrawagancja pt. lilaroz :)
            Zagladni tu
            www.ttwopex.pl/index.php
            Ogromny wybor, na pewno cos znajdziesz!
            Powodzenia i pozdrawiam!
            • pawel698 Re: Białe meble w kuchni 22.08.05, 10:33
              Ładne białe meble ,to meble drewniane lub fornirowane , a takich mebli niestety
              tanio nie kupisz. Nie wiem jaką dużą masz kuchnie ,ale jeżeli 10.000zł to dla
              Ciebie dużo to raczej musisz się zadowolić meblami z płyty.
              Kliknij sobie w link ,a zobaczysz ładne białe meble :

www.meble.pl/galeria.php?idproduc=1050&idp=2343&kid=47&z=0&lang=pl&galeria=0

Takie meble jednak muszą kosztować.
    • margie Re: Białe meble w kuchni 22.08.05, 15:31
      Ikea, maja biala kuchnie, plyta mdf na wysoki polysk. Sliczna. za jakosc
      recze:))
      • alicenow1 Re: Białe meble w kuchni 27.08.05, 17:47
        hej

własnie mam link na bile mebelki
        www.mebleitalia.pl/pokaz.php?wiecej=on&id=758&kat_id=118&zd=1
        i po polsku !

jak poszukiwania? znalezliscie juz cos?
    • 76kitka Re: Białe meble w kuchni 08.12.05, 14:16

Ja sie zdecydowałam na białe meble, u mnie meble z Ikei odpadają, bo z typowych szerokości i wysokości nie mozna było złożyć tego co chciałam. Mnie zależało na nowoczesnym wzornictwie, drewno odpada, bo właśnie wymieniamy drewniane meble, które nie przeżyły kontaktu z dzieckiem :) Opatrzyło mi się juz drewno i zdecydowaliśmy się na biały laminat w aluminiowych ramkach, znalazłam świetne meble na zdjęciu w gazecie, cena odstraszająca same meble bez blatów 150.000 ale łudząco podobne zamówiłam w Warszawie ok. 8000 tyś, jesli chcesz kompozytowe, albo kamienne blaty to w zależności od jego długości trzeba doliczyć najmniej po 500-600 zł od metra. My mamy kota i zdecydowalismy się na nóżki, tanie aluminiowe i stalowe mozna kupić w Ikei. Ale oczywiście co kto lubi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka