pipi31 13.09.05, 13:52 Czy moze ktos ma pomalowane sciany na fioletowo w sypialni, jakie dodatki i kolory pasuja do fioletowego. pipi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna_blaszczyk Re: Fiolet w sypialni 13.09.05, 14:03 czesc ja mam w sypialni pomalowane sciany na lekki fiolecik a wszystkie elementy drewniane typu np. belki sa w kolorze jasnej zieleni. do tego zestwu kolorow bardzo pasuja meble wiklinone badz rattanowe. k. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Fiolet w sypialni 13.09.05, 14:27 Ja mam sypialnie pomalowana na wrzos, dodatki mam w ciemnym drewnie plus ecru. Zalezy jaki chcesz styl, do fioletu pasuje róz, lila, pomarańcz, żółty, seledyn, odpowiednie odcienie błękitów. Wszystko zalezy jaki ten fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś
ruiza Re: Fiolet w sypialni 13.09.05, 14:34 U nas w sypialni mamy wrzos plus elementy zieleni. Jasnej zieleni... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Fiolet w sypialni 13.09.05, 14:45 ja bede miala. Dol ( do wysokosci ok. 110cm) ciemny fiolet, gora jasna lawenda, wrzos. Sufit w kolorze gory scian. Do tego: suwane drzwi z mlecznego szkla, szafa z mlecznymi drzwiami szklanymi, biale lozko, biala posciel, bialy fotel i krysztalowy zyrandol. Do ciemnego fioletu pasuje granat, szafir, amarant, jasna zielen, ochra, ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
b.izabela Re: Fiolet w sypialni 07.11.05, 12:53 gdzie kupiłyście kapę w kolorze wrzosowym? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Fiolet w sypialni 07.11.05, 13:07 sklep lawenda w warszawie. Tylko droga jest, ostzregam. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Fiolet w sypialni 07.11.05, 13:06 J abede miala ( z ajakies 2 tygodnie:)) Do fioletu pasuje bialy, ecru, wrzos, czekolada, roz..... Odpowiedz Link Zgłoś
balbi100 Re: Fiolet w sypialni 08.11.05, 23:39 Ja mam fioletowe ściany w sypialni do tego, jasne meble, takie jakby na jasne drewno rozlać mleko, do tego dodatki mleczne, lawenda i inne takie akcesoria, może infantylne, ale jak milutko jest w takiej sypialni Odpowiedz Link Zgłoś