Dodaj do ulubionych

Fontanna....nad Wisla

14.06.05, 22:20
Piekna fontanna sie nam szykuje nad Wisla, flisak,kolo mlynskie i woda i
laweczki i spacerowicze, bardzo ladnie to wyglada, nie moge sie doczekac
otwarcia, pieknie, a to wszystko na Dni Grudziadza 18 czerwca, zapraszam, bo
program ciekawy a jeszcze jak pogoda dopisze, zeby tylko te alkoholowe w domu
zostaly, plissss
Obserwuj wątek
    • naata Re: Fontanna....nad Wisla 14.06.05, 22:35
      Czyli coś się dzieje w Grudziądzu, może, jednak turyści ściągną? Dobrze by
      było. Jak szkoda, że nie będzie mnie, znowu, na Dniach Grudziądza ;(
      • chetor Re: Fontanna....nad Wisla 15.06.05, 11:13
        Z tego co widziałem w kablówce to może być urocze miejsce, całkiem fajnie z tym
        flisakiem wymyślono. Oby tych zapowiadanych ławeczek nie było za mało.
        • chetor Re: Fontanna....nad Wisla 15.06.05, 12:09
          W dzisiejszej GP podają program Dni, z większego kalibru mają być Brathanki.
          Natomiast w przyszły piątek w Czarcim Młynie będą występy grudziądzkich
          dinozaurów, może będę :))
          • toja50 Re: Fontanna....nad Wisla 15.06.05, 13:55
            A ja nie bede:-( w niedziele wybywam do puszczy, bez zadnych mediow, juz sie
            ciesze! I troche od Was odpoczne:-)))
            • chetor Re: Fontanna....nad Wisla 15.06.05, 19:33
              Doprecyzuj tę puszczę?!
              • toja50 Re: Fontanna....nad Wisla 15.06.05, 20:02
                Nie umiem:-) i znikad pomocy DD
                • parkowy Re: Fontanna....nad Wisla 15.06.05, 20:09
                  Takiej to dobrze.:) W którym miejscu ma stać owa fontanna?
                  • toja50 Re: Fontanna....nad Wisla 15.06.05, 20:19
                    Gdzie Trynka uchodzi do Wisly, przy malej elektrowni, jak mi sie uda zrobie
                    fotke, moze w sobote.
                    • chetor Re: Fontanna....nad Wisla 16.06.05, 09:51
                      Jeśli mi się uda to też pstryknę i podeślę. Tak więc macie prawie załatwione :)
                      • tomasz_st Re: Fontanna....nad Wisla 16.06.05, 09:53
                        aaaa, to ja tez prosze fotke...
                        w Gdzu bede w weekend krotko i na zwiedzanie nie wystarczy czasu:(
                        adres: tomasz_st@o2.pl
                        z gory dziekuje;)
                        • chetor Re: Fontanna....nad Wisla 16.06.05, 09:56
                          OK - załatwione, może dorzucę jeszcze nowy pomnik Piłsudskiego.
                          Pozdrawiam :)
                          • chetor Tomasz_st masz Fontannę 17.06.05, 22:53
                            Wysłałem wedle życzenia.
                            Pzdr
                            • toja50 Re: Tomasz_st masz Fontannę 17.06.05, 22:58
                              Prosze mnie tez wyslac, bo juz chyba nie zdaze, moze byc? Dzieki
                              • parkowy Re: Tomasz_st masz Fontannę 17.06.05, 23:56
                                Flisak jest cacy.:) Przy pomniku marszałka stały kiedyś armaty,nie ma ich obecnie?
                                • chetor ToJu ja mam Tobie wysłać gdy ..... 18.06.05, 09:21
                                  ... masz Foto u siebie. Dlatego nie wysyłałem myśląc, że masz ujęcia z każdej
                                  strony ;-)
                                  • chetor Re: ToJu ja mam Tobie wysłać gdy ..... 18.06.05, 09:26
                                    Zapomniałem dodać, że właśnie wysyłam :-)
                                    • naata Re: ToJu ja mam Tobie wysłać gdy ..... 18.06.05, 12:58
                                      Fontanna z Flisakiem jest naprawdę "cacy" ;-)Prezentuje się wspaniale i pod
                                      spodem, brama... wygląd super.
                                      • chetor Inne fotki lecą ..... 18.06.05, 14:50
                                        Jeszcze parę, ale rynek i parasole to totalne nieporozumienie!!!
                                        • naata Re: Inne fotki lecą ..... 18.06.05, 14:58
                                          ..wygląda to bardziej na jakiś jarmark... niestety troche za dużo tych parasoli
                                          z krzykliwymi reklamami piwa... gdyby tak ładne jednolite,w jednym kolorze bez
                                          reklam, i więcej kwiatów? Rynek, to wizytówka mista, więc, niech reklamuje
                                          Miasto.
                                          podziękowanie juz wysłałam ;)
                                          • chetor Re: Inne fotki lecą ..... 18.06.05, 15:24
                                            Rynek jest wg mnie szkaradny z tymi parasolami. Za dużo ogródków, za dużo
                                            parasaoli. Kichja totalna.
                                            Na załączonych fotkach występują całokowicie przypadkowe osoby :)
                                            W Toruniu jednak w tym roku jest to lepiej rozwiązane. Miasto dogadało się z
                                            kanjpkami o wspólnym, beżowym, kolorze z małymi napisami piw(!) na falbankach
                                            parasoli. Naprawdę wygląda to o wiele przyzwoiciej. Sam rynek jest większy i
                                            inaczej to wygląda.
                                            • parkowy Re: Inne fotki lecą ..... 18.06.05, 23:11
                                              Toruńskie rozwiązanie przydałoby się w Grudziądzu,a tak Rynek wygląda jak oktoberfest.
                                • tomasz_st Re: Tomasz_st masz Fontannę 21.06.05, 10:25
                                  dziekuje bardzo za fotki, fajne sa:D
                                  pozdrawiam serdecznie:D
    • sto100 Re: Fontanna....nad Wisla 20.06.05, 17:19
      Ale ładną macie fontanę,fiu.,fiu.
    • joujou Re: Fontanna....nad Wisla 21.06.05, 10:09
      toja50 napisała:

> Piekna fontanna sie nam szykuje nad Wisla, flisak,kolo mlynskie i woda i
      > laweczki i spacerowicze, bardzo ladnie to wyglada, nie moge sie doczekac
      > otwarcia, pieknie, a to wszystko na Dni Grudziadza 18 czerwca, zapraszam, bo
      > program ciekawy a jeszcze jak pogoda dopisze, zeby tylko te alkoholowe w domu
      > zostaly, plissss
      >Ta fontanna nabiera prawdziwego uroku wieczorem,gdy jest przepięknie oświetlona.
      • chetor Re: Fontanna....nad Wisla 21.06.05, 13:51
        JouJou - a nic od siebie nie dodasz?????! :-((((
        • chetor Re: Fontanna....nad Wisla 22.06.05, 08:18
          W dzisiejszej GP jest o dalszych planach przeróbek na Błoniach, możę będzie
          jeszcze ładniej i ciekawiej - Grudziądz->Nowy deptak
          • naata Re: Fontanna....nad Wisla 22.06.05, 08:45
            Serce cieszy, ze coś się dzieje! Oby więcej pozytywnych zmian.
            • parkowy Re: Fontanna....nad Wisla 24.06.05, 17:59
              Gdyby jeszcze ujęto w planach solidną naprawę nakładki na Parkowej.;(
              • toja50 Re: Fontanna....nad Wisla 25.06.05, 13:08
                I uporzadkowali starowke, ale to zyczenia pobozne tylko:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka