Dodaj do ulubionych

meble w kolorze dębu bielonego

02.12.05, 20:54
Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc.Oszalałam na punkcie mebli w kolorze
tzw. dębu bielonego. Mam jednak ogromny problem ze zanlezieniem nowoczesnych
mebli w tym kolorze wśród polskich firm ( cudne sa włoskie , ale nie na moją
kieszeń). Proszę - poradzcie gdzie kupic takie meble, kto je produkuje w
Polsce? Właśnie jestem na etapie intensywnych poszukiwań i wszelkie
podpowiedzi bardzo się przydadzą. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • celkra Re: meble w kolorze dębu bielonego 02.12.05, 21:25
      pawianka napisała:

>Mam jednak ogromny problem ze zanlezieniem nowoczesnych
      > mebli w tym kolorze wśród polskich firm ( cudne sa włoskie , ale nie na moją
      > kieszeń). Proszę - poradzcie gdzie kupic takie meble, kto je produkuje w
      > Polsce?

To może znajdź dobrego stolarza?
      • pawianka Re: meble w kolorze dębu bielonego 03.12.05, 23:16
        Problem w tym, że po pierwsze mam dość pracy ze stolarzami, brak mi już nerwów
        a po drugie jakieś te forniry u nich nie takie, tzn normalne a nie bielone, a
        na takie wymysły "paniusi" reaguja jedynie spojrzeniem wyrażającym współczucie
        i litość. Zdecydowanie wolałabym coś gotowego, żeby od razu widzieć efekt i
        zdecydować . Forumowicze - proszę o podpowiedzi
        • szkarb Re: meble w kolorze dębu bielonego 04.12.05, 14:43
          Polecam Black Red White
          • pawianka Re: meble w kolorze dębu bielonego 05.12.05, 10:17
            Black Red White rozważam, ale przyznam że obawiam się ,że wielka popularność
            tych mebli sprawi, że w co drugim domu będę spotykała "moje" meble. Szukam
            czegoś ładnego, ale może mniej popularnego. Jakieś podpowiedzi?
            • de_ef Meble w kolorze dębu bielonego 09.12.05, 16:18
              BRW wyglądają jak oklejone papierem. Wśród polskich producentów nie ma wyboru.
              Bydgoskie fabryki mebli mają jeden wzór, ale w sklepach pokazują tylko w
              fornirze ciemnym.
              Coś jest w BoConcept.
              Ja za jakiś czas zdecyduje się na stolaża, który zrobił mi już kuchnię i szafę,
              będzie robił kolejną plus meble do łazienki i pokoju.
              Robi tak jak ja chcę, a nie on, a jestem dość wymagająca i upierdliwa.
              • pawianka Re: Meble w kolorze dębu bielonego 12.12.05, 10:53
                No ja się skutecznie zniechęciłam do stolarzy. Zanalazłam fajne meble ,
                nazywane przez sprzedawcę malezyjskimi, bo właśnie z Malezji są. piękny
                kolorek, stół najładniejszy jaki dotąd widziałam wśród tego typu mebli . Ale
                niepokoi mnie producent- ani folderów, ani strony internetowej .może ktoś
                słyszał o firmie Dixon? - tak to brzmiało w ustach sprzedawcy w każdym razie..
              • zielona15 Re: Meble w kolorze dębu bielonego- do DE_EF 12.12.05, 14:01
                Prosze podaj namiary na swojego stolarza....
                Bardzo podobala mi sie Twoja kuchnia ale nie chacialas zdradzic kto Ci ja
                robil..

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka