Dodaj do ulubionych

Fototapeta na drzwi

13.12.05, 12:38
Czy ktoś wie jak zrobić i gdzie fototapetę na drzwi. W programie telewizyjnym
widziałam jak dwie babeczki zrobiły zdjęcie powiększyły do wielkości drzwi i
nakleiły na nie. Wyglądało to super. Na rynku niestety jest bardzo mały wybór
fototapet na drzwi. Jedyna która ewentualnie mi się podoba to zdjęcie
angielskiej butki telefonicznej (czerwonej oczywiście), a to mi za bardzo nie
pasuje kolorystycznie.
Obserwuj wątek
    • kamyk4 Re: Fototapeta na drzwi 14.12.05, 00:36
      Trzeba miec zdjecie tego co sie chce na drzwi, wziac je i pojsc do punktu gdzie mozna drukowac wielkoformatowe plakaty (jesli jestes ze szczecina to albo copyland albo printshop) i wydrukowac to na papierze samoprzylepnym (jak najgrubszym bedzie latwiej kleic). Koszt ok 100 zl. A potem juz tylko kleic na drzwi i juz.
      • kokolka1 Re: Fototapeta na drzwi 14.12.05, 10:31
        Dzięki Ci bardzo. Miałam nadzeję że można właśnie zrobić to w taki sposób, ale
        myślałam że wymyśliłam sobie coś nie do zrobienia.
    • deco_rabbit1 Re: Fototapeta na drzwi 22.12.16, 13:15
      Jeśli szukasz ciekawej fototapety do biura lub domu to zapraszamy na www.fajniemieszkam.pl Przygotowaliśmy wiele kolekcji na fototapety do salonu, sypialni, kuchni ale i fototapety do biura oraz innych pomieszczeń firmowych. Na terenie Warszawy i okolic zapewniamy montaż fototapet. Nasi specjaliści robią to już od 8 lat. Drukujemy w bezpiecznej dla zdrowia technologii HP Latex i wybieramy tylko sprawdzone materiały. A jeśli szukacie innych pomysłów na elementy dekoracji wnętrz to zapraszamy na www.decorabbit.pl Znajdziecie tu m.in. lustra dekoracyjne, poduszki dekoracyjne oraz nowoczesne grzejniki szklane z nadrukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka