wami41 21.02.06, 16:58 Potrzebuje nowe oswietlenie do domu. Podobaja mnie sie niektore z tych lamp ale ludzie nie przesadzajcie lampa za 457 zl. na czyja to kieszen? Na mnie nie zarobia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_rosomak Re: Czym oświetlić kuchnię? 22.02.06, 10:40 to jest mały piukuś. Lampa Galileo firmy Lucente którą widziałam niedawno na Szpitalnej kosztowała u producenta 800 euro- wiem bo się dowiadywałam w fabryce we Włoszech. Fakt że jest cudna: półkula wyszlifowana z kryształowego szkła grubości paru centymetrów, no minimalistyczna bajka poprostu. Jak mawia mój brat: wszystko można zawsze zrobić drożej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.laluna Re: Czym oświetlić kuchnię? 21.12.06, 14:51 zapraszam na stronę www.laluna.pl , fajne i tanie lampy Lucente robią w chinach Odpowiedz Link Zgłoś
vigneto.monty Lumina, nie Lucente 04.02.07, 15:55 Galileo to produkt firmy Lumina. www.lumina.it/eng/prodotti/prodotti.php?idprodotto=82 Odpowiedz Link Zgłoś
freiko Zupa Campbells... 22.02.06, 11:30 Ludzie robta wlasne lampy! Przykladem jak ze smiecia mozna zrobic lampe jest puszka po zupie Campbells. Za kawalek puszki z lampka w srodu bierze sie slone 150zl! Dajcie upust wlasnej wyobrazni, lampy mozna robic ze wszystkiego! To nie sztuka kupic jakis gniot za 1000zl albo wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś