Dodaj do ulubionych

AWARIA TP i Orange?

15.01.11, 21:58
Witam. Czy Wy tez macie problem z telefonem stacjonarmym? Bo gdzie bym nie chcial zadzwonic otrzymuje sygnal zajetosci. Mam tez telefon z Orange, nie mam w ogole zasiegu!
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.alfanet24.pl 15.01.11, 23:09
      tak to jest, jak sie uzalezniasz od jednej firmy.
      • Gość: Aga Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 01:26
        U mnie było to samo - jestem w Netii na łączach TP. Plus brak neta, również z Netii. Włączyli ok 2 g. temu
        • Gość: dsg Re: AWARIA TP i Orange? IP: 188.33.104.* 16.01.11, 07:30
          w playonline ta sama sytuacja nie bylo netu gdzies od 20 do 2. zarowno modem jak i tel nie laczyl sie po gprs , nie wiem co bylo przyczyna.
          • Gość: aja Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 10:16
            Powinni dać odszkodowanie
            • Gość: aaa Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 12:58
              Gość portalu: aja napisał(a):

> Powinni dać odszkodowanie

tak, 10 tys euro dla każdego. paranoja
    • Gość: misia Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 11:32
      u mnie również z Netii na łaczach TP nie było neta od około 18.00 do 2.00 w nocy
    • Gość: bobbyX Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.183.199.34.dsl.dynamic.eranet.pl 16.01.11, 11:53
      Dajcie sobie spokój z firmą orange. W zeszłym roku miałem od nich internet. W pewnym momencie przestał działać na półtora miesiąca. Po wielokrotnych interwencjach telefonicznych i dwukrotnym pisemnym powiadomieniu do siedziby firmy w Warszawie łaskawie włączyli. Cóż mi z tego, że zwrócili mi za abonament jak w tym czasie potrzebny był mi internet i musiałem prosić się znajomych. Odradzam kontakty z firmą orange. To jest dziadostwo.
      • Gość: zawsze-inna Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 11:54
        u mnie to samo było netia na łączach tp i telefony z playa.nie bylo zasiegu.
        • Gość: ryży Re: AWARIA TP i Orange? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 12:22
          u mnie była awaria play i netia
          • czlowiek_z_polnocy Re: AWARIA TP i Orange? 16.01.11, 19:31
            Zostal uszkodzony swiatlowod do Czestochowy ktory zasila paru operatorow internetu, telefonii komorkowej itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka