inanna1 23.02.06, 13:11 czy cyklinowaliscie ostatnio? macie dobry kontakt w Wwie? poleccie mi prosze kogos:) jaki lakier kupiliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia.a Re: ktos cyklinowal? 23.02.06, 13:31 Ja cyklinowałam dębową klepkę jakieś 2,5 roku temu. Już niestety nie mam namiaru na cykliniarza, ale jeżeli chodzi o lakier to nie kupuj wodnego (tzw. ekologicznego)!!!! My malowaliśmy najpierw caponem - śmierdzi niesamowicie, a potem herzlackiem (nie pamiętam czy tak to się pisze) Ok. 2 tygodni trzeba wietrzyć. Ale możesz myć parkiet ile chcesz i nic nie złazi. Lakiery wodne nie śmierdzą ale są bardzo nietrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
inanna1 Re: ktos cyklinowal? 23.02.06, 13:56 Tylko, ze moj maz jest tak ogromnie ekolognicznie zorientowany ze ho ho..dobrze,ze to piszesz bede miala na papierze. Podobna opinie slyszalam tez od innych. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolajnat Re: ktos cyklinowal? 23.02.06, 17:23 dobry kontakt w wawie?? ja mam rewelacyjny!!! Pan Godzina. Tak ma na nazwisko, nie wiem, jak na imię :)Cyklinował u moich rodziców 5 lat temu, u mnie dwa miesiące temu, zgadałam się z kumplem z pracy, że u niego i jego rodziny Pan Godzina także działał. Polecam cykliniarza wszystkim i zawsze!!!! tel. 0226757633 Pozdrawiam karolina Odpowiedz Link Zgłoś
inanna1 Re: ktos cyklinowal? 23.02.06, 18:40 hura hura! juz sie umowilam z Panem Godzina. Dzieki ogromne! Pan Godzina tez nie poleca ekologicznych tylko smierdziuchy.:)) Odpowiedz Link Zgłoś