sajana 08.06.06, 14:40 Poszukuje mebli e kolorze niebieskim dla chłopca, widziałam forte brw (capslock), cilak, zestaw małgosia. Może ktoś mi poda inne adresy www gdzie moge dostać zestaw dla 10 latka w tym właśnie kolorze. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliesmeble Re: niebieskie meble dla chłopca 10.06.16, 12:54 sajana napisała: > Poszukuje mebli e kolorze niebieskim dla chłopca, widziałam forte brw > (capslock), cilak, zestaw małgosia. Może ktoś mi poda inne adresy www gdzie > moge dostać zestaw dla 10 latka w tym właśnie kolorze. Prosze o pomoc. Przepiękne niebieskie meble dla chłopca możesz zobaczyć na żywo w Warszawie w sklepie Elies lub na ich stronie internetowej: www.elies.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malaczarna4321 Re: niebieskie meble dla chłopca 09.09.16, 12:27 Jeśli chodzi o konkretny kolor niebieski to polecam: www.mirjan24.pl/meble-dzieciece-i-mlodziezowe/2169-zestaw-tandi-iii-5900101531043.html są tam również inne kolorystyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś