Dodaj do ulubionych

Styl 'gitane'

12.09.06, 14:17
Opieka społeczna powinna zabrać jej dzieci. Przecież to co ona wyprawia (co
widać choćby po wystroju? wnętrz) nie jest normalne. Tak się kończy "róbta co
chceta".
Obserwuj wątek
    • dem-leftist Ty debilu !!! 12.09.06, 14:21

• marwlod Styl 'gitane' 12.09.06, 14:31
      NIesamowita babeczka. Podziwiam odwagę w podejmowaniu decyzji zawodowych.
      Zazdroszczę jej tego, czasami niepotrzebnie ślęczy się w jednym temacie
      zawodowym, podczas gdy inny jest całkiem pociągający i można się dobrze w nim
      sprawdzić.

Życzę powodzenia!
      Marcin
      • hexade Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 14:44
        porypana - brak slów na takich ludzi ...
        • titta Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 14:52
          A co? Tak bardzo uwiera cie wlasne ulozone zycie ze standardowa mebloscianka,
          ze swoje frustracje musisz wyzywac na ludziach, ktorzy maja odrobine fantazji?
        • elizajag Re: Styl 'gitane' 16.09.06, 13:40
          Wiesz co hexade - na brak tolerancji nie ma lekarstwa. Babka super, chata też,
          a z ciebie łosiek wyszedł i to wszystko
    • titta Styl 'gitane' 12.09.06, 14:55
      Zachwycilam sie. Jak juz powstanie galeria, chetnie odwiedze...
    • martaci1 czy ktos by mogl sie prztygotowac do artykulu? 12.09.06, 15:27
      jaka dzielnica na wyspie do cholery?! Pasieka po prostu! moglabym tu sypnac
      kilka historii budowaniu stawu przy Barlickiego, Lodowym Domku, Towarystwie
      Upiekszania Miasta i uroczym mostku "gorszowym", o cichych uliczkach i pieknych
      kamienicach... ale autor mogl bez trudu siegnac do zrodel i sam sie tego
      dowiedziec... wtedy wiedzialby, ze to miejsce w Opolu najszczegolniejsze. i nie
      dlatego, ze ktos tam zrobil dziwne mieszkanie...
    • maciekjakcholera Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 15:32
      ...pewnie gdyby miala enerdowska mebloscianke na polysk a w niej krysztaly i
      turecki dywan bylaby normalna tak? ech...szkoda slow
    • gogojka Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 21:46
      mieszkanie jest absolutnie fenomenalne gdybym miala mozliwosci to sama bym z
      checia cos takiego zrobila poszalala troche z kolorami itd.
      fantastyczne!
      • oladios Re: Styl 'gitane' 14.09.06, 08:15
        Takze mi sie podoba :)))
        Lubie czytac takie historie , inspiruja mnie
        do zmian we wlasnym zyciu .
        Ech , miec tyle energii i pomyslu :)
        • duo_core Re: Styl 'gitane' 17.09.06, 17:13
          Moim zdaniem odwaga nie polega na zrobieniu sobie dredów ("tylko odważne robią dredy").
          Mnie ta historia inspiruje do takiej refleksji...
          Od jakiegoś czasu obserwuję pewną prawidłowość wśrod swoich znajomych: im więcej dredów, nowych
          kolorów włosów, dodatkowych zajęć, nowych kursów, kolejnych szkoleń, spontanicznych wyjazdów,
          ekstremalnych sportów, świeżych narzeczonych, kupowanych ciuchów, kremów, sprzętów, tym większa
          determinacja, żeby stłumić poczucie wewnętrznej pustki i samotności.
          Zewnętrzne bogactwo kolorów, zdarzeń i przeżyć ma za zadanie naprawić wewnętrzną ruinę.
          Odwagą jest przyznać się przede wszystkim PRZED SOBĄ do własnych słabości i braków, zanim pójdzie
          się do fryzjera.
          Obawiam się, że zrobienie dredów (że się tak do nich przyczepię:) nie wystarczy żeby się w życiu i w
          głowie poukładało.
          Miałam nie-przyjemność obserwować "sesje psychoterapeutyczne" na fotelach fryzjerskich w salonie
          mojej byłej szefowej.Raj plotkarski i obróbka skrawaniem tyłka każdej klientki przekraczającej próg.
          Albo szczegółowe omawianie problemów wypatrzonych u innej, wspólnej znajomej (oczywiście za jej
          plecami).
          Równolegle z fotelem fryzjerskim polecam kozetkę psychoterapeuty lub fotel psychologa.
      • monii_1 Świetne 14.09.06, 08:57
        Bardzo mi się podoba, wszystko do siebie pasuje, urządzone z pomysłem i wcale
        nie kiczowato mimo tak róznych od siebie przedmiotów, chciałabym również
        zobaczyc galerię tej pani. GRATULACJE za ekstra aranżację :)
        • gattanera2 Re: hmm, o gustach sie nie dyskutuje 16.09.06, 22:33
          Odwazny styl i ciekawy ale ja bym tak ekstrawagancko swojego mieszkania nie
          urzadzila. Nie moglabym sie skupic w studiu gdzie sciany sa rozowo-fioletowe.
          Wole styl open space i jasne kolory.Wazne jednak, zeby ta pani sie tam dobrze
          czula. Podziwiam za odwage i oryginalnosc. Wiecej takich pozytywnie zakreconych
          ludzi na tym swiecie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka