r_mol 12.09.06, 14:17 Opieka społeczna powinna zabrać jej dzieci. Przecież to co ona wyprawia (co widać choćby po wystroju? wnętrz) nie jest normalne. Tak się kończy "róbta co chceta". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwlod Styl 'gitane' 12.09.06, 14:31 NIesamowita babeczka. Podziwiam odwagę w podejmowaniu decyzji zawodowych. Zazdroszczę jej tego, czasami niepotrzebnie ślęczy się w jednym temacie zawodowym, podczas gdy inny jest całkiem pociągający i można się dobrze w nim sprawdzić. Życzę powodzenia! Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
hexade Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 14:44 porypana - brak slów na takich ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 14:52 A co? Tak bardzo uwiera cie wlasne ulozone zycie ze standardowa mebloscianka, ze swoje frustracje musisz wyzywac na ludziach, ktorzy maja odrobine fantazji? Odpowiedz Link Zgłoś
elizajag Re: Styl 'gitane' 16.09.06, 13:40 Wiesz co hexade - na brak tolerancji nie ma lekarstwa. Babka super, chata też, a z ciebie łosiek wyszedł i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
titta Styl 'gitane' 12.09.06, 14:55 Zachwycilam sie. Jak juz powstanie galeria, chetnie odwiedze... Odpowiedz Link Zgłoś
martaci1 czy ktos by mogl sie prztygotowac do artykulu? 12.09.06, 15:27 jaka dzielnica na wyspie do cholery?! Pasieka po prostu! moglabym tu sypnac kilka historii budowaniu stawu przy Barlickiego, Lodowym Domku, Towarystwie Upiekszania Miasta i uroczym mostku "gorszowym", o cichych uliczkach i pieknych kamienicach... ale autor mogl bez trudu siegnac do zrodel i sam sie tego dowiedziec... wtedy wiedzialby, ze to miejsce w Opolu najszczegolniejsze. i nie dlatego, ze ktos tam zrobil dziwne mieszkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekjakcholera Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 15:32 ...pewnie gdyby miala enerdowska mebloscianke na polysk a w niej krysztaly i turecki dywan bylaby normalna tak? ech...szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
gogojka Re: Styl 'gitane' 12.09.06, 21:46 mieszkanie jest absolutnie fenomenalne gdybym miala mozliwosci to sama bym z checia cos takiego zrobila poszalala troche z kolorami itd. fantastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
oladios Re: Styl 'gitane' 14.09.06, 08:15 Takze mi sie podoba :))) Lubie czytac takie historie , inspiruja mnie do zmian we wlasnym zyciu . Ech , miec tyle energii i pomyslu :) Odpowiedz Link Zgłoś
duo_core Re: Styl 'gitane' 17.09.06, 17:13 Moim zdaniem odwaga nie polega na zrobieniu sobie dredów ("tylko odważne robią dredy"). Mnie ta historia inspiruje do takiej refleksji... Od jakiegoś czasu obserwuję pewną prawidłowość wśrod swoich znajomych: im więcej dredów, nowych kolorów włosów, dodatkowych zajęć, nowych kursów, kolejnych szkoleń, spontanicznych wyjazdów, ekstremalnych sportów, świeżych narzeczonych, kupowanych ciuchów, kremów, sprzętów, tym większa determinacja, żeby stłumić poczucie wewnętrznej pustki i samotności. Zewnętrzne bogactwo kolorów, zdarzeń i przeżyć ma za zadanie naprawić wewnętrzną ruinę. Odwagą jest przyznać się przede wszystkim PRZED SOBĄ do własnych słabości i braków, zanim pójdzie się do fryzjera. Obawiam się, że zrobienie dredów (że się tak do nich przyczepię:) nie wystarczy żeby się w życiu i w głowie poukładało. Miałam nie-przyjemność obserwować "sesje psychoterapeutyczne" na fotelach fryzjerskich w salonie mojej byłej szefowej.Raj plotkarski i obróbka skrawaniem tyłka każdej klientki przekraczającej próg. Albo szczegółowe omawianie problemów wypatrzonych u innej, wspólnej znajomej (oczywiście za jej plecami). Równolegle z fotelem fryzjerskim polecam kozetkę psychoterapeuty lub fotel psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Świetne 14.09.06, 08:57 Bardzo mi się podoba, wszystko do siebie pasuje, urządzone z pomysłem i wcale nie kiczowato mimo tak róznych od siebie przedmiotów, chciałabym również zobaczyc galerię tej pani. GRATULACJE za ekstra aranżację :) Odpowiedz Link Zgłoś
gattanera2 Re: hmm, o gustach sie nie dyskutuje 16.09.06, 22:33 Odwazny styl i ciekawy ale ja bym tak ekstrawagancko swojego mieszkania nie urzadzila. Nie moglabym sie skupic w studiu gdzie sciany sa rozowo-fioletowe. Wole styl open space i jasne kolory.Wazne jednak, zeby ta pani sie tam dobrze czula. Podziwiam za odwage i oryginalnosc. Wiecej takich pozytywnie zakreconych ludzi na tym swiecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś