gattanera2 16.09.06, 22:57 Jak juz sie dorobie wreszcie , to wlasnie w takim mniej wiecej stylu urzadze sobie mieszkanie albo moze nawet dom:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorrrpion Piękne wnętrze!!! 26.09.06, 12:37 Ogromnie mi się podoba - gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: Wpisane w kwadrat 26.09.06, 21:32 Sypialnia fajna, reszta taka sobie, efekt zmarnowany dwukolorową podłogą w salonie, pod diabła ten nieciekawy jesion czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
daffar Wpisane w kwadrat 10.11.06, 09:10 Wszystko pięknie. Tylko gdzie tu zdrowy rozsądek. Szklane przeźroczyste drzwi kabiny prysznicowej? Nie zazdroszę tych zacieków od wody, które niewątpliwie będą bardzo widoczne. A salon? też piękny. Ile tam lamp (z pewnością nie energooszczędnych) i te halogeny wszędzie... Jak ktoś ma kasę na takie mieszkanie, to może się nie przejmuje rachunkami za prąd. Szkoda tylko, że tyle w tym egoizmu i beztroskiego podejścia do zasobów naturalnych naszej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
mireksz99 Re: Ile tam lamp? 23.02.07, 12:51 a czy słyszałaś kiedyś coś o lampach ledowych ? (diody Led), można z pewnością zastosować takie lampy w salonie w połkach itp, które pobór mocy mają 1W, 1,5W max do 4,5W, a ich żywotność jest prawie 40000 tys. godzin? Więc niekonieczne jest mieć dużo kasy na utrzymanie takie mieszkania i mieć "znajomości" w elektrowni, tylko trochę pomyśleć i żyć. Żarówki energooszczędne już umierają, a tak naprawdę jakie one są energooszczędne?Przy zastosowaniu ich około 100szt, gdzie świeci się 24/h no może da jakiś efekt, ale w domu, gdzie swieci się kilka sztuk???żadna różnica- tylko psychologiczne nasze zaspokojenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shmoo Wpisane w kwadrat 10.11.06, 21:05 POdłoga w salonie brzydka, ale i tak najgorszy jest komplet wypoczynkowy! Szczyt pretensjonalności. Reszta ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lollino Gdzie takie lampy halogenowe? 06.01.07, 16:47 Wiecie gdzie można takie kupić - chodzi o te z salonu na suficie. dom.gazeta.pl/czterykaty/51,58882,3604381.html?i=5 Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Gdzie takie lampy halogenowe? 06.01.07, 18:54 w kazdym salonie osiwetleniowym z nowoczesnym oswiwtleniem. Uwaga: drogie i wymagaja dodatkowej mocy oswietleniowej ( to sa lampy przemyslowwe). Zobacz w Domotece, tam sa chyba takie w salonie ze swiatlem napietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
madzikf Re: Gdzie takie lampy halogenowe? 07.01.07, 20:06 sa i w domotece, i na bartyckiej 26 (jesli nie takie same, to bardzo podobne). w obydwu punktach jest to, co mozna zobaczyc na www.spotline.pl (faktycznie, najtansze nie sa). tansze importuje bodajze z chin (no bo skad :)?)brilux. wedlug mnie wymagaja standardowego napiecia sieciowego 230. ale klocic sie nie bede, bo w kwestiach dot. elektryki, to ja jestem lajkonik ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lollino Re: Gdzie takie lampy halogenowe? 07.01.07, 23:33 Bardzo dziękuję za podpowiedzi. Ja co prawda jestem z Łodzi, ale może uda mi się namierzyć chociaż tą firmę spotline i tam coś wyszukam najpierw na necie a potem znajdę sklep bliżej, a może nawet u mnie na miejscu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
goscinna60 Wpisane w kwadrat 10.01.07, 01:10 W Szwajcari Danii i innych krajach skandynawskich bojkotuje się egzotyczne drewno z dziewiczych lasów i dla tego kupują je snobistyczne Polaki i różne gazety budowlano-wnętrzarskie je u nas promują Odpowiedz Link Zgłoś
osesek76 Wpisane w kwadrat 09.05.07, 20:40 przesliczne wnetrze w minimalistycznym stylu - BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś