ewamatysiak 15.11.06, 00:14 Wybralam wstepnie drzwi Porta Nova . Wykonawca stanowczo odradza bo to tektura i najgorszy wybor. Poleca drzwi robione przez rzemieslnika. Co myslicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opale Re: drzwi wewnetrzne Porta 15.11.06, 08:39 ewamatysiak napisała: > Wybralam wstepnie drzwi Porta Nova . > Wykonawca stanowczo odradza bo to tektura i najgorszy wybor. Poleca drzwi > robione przez rzemieslnika. Co myslicie. Witam! Miałam ten sam problem. Odwiedzałam kilka miejsc handlujacych drzwiami różnych firm i w kazdym odradzano mi PORTę ze względu na dużą liczbę reklamacji, niedotrzymywanie terminów. W moim mieszkaniu posiadam drzwi tej firmy (nie miałam na ich wybór wpływu)i niestety po 3 latach użytkowania wyglądają okropnie, poprzecierane na krawędziach, przebarwione.W moim nowym domu wybrałam drzwi robione przez stolarza ( sprawdzony ), który specjalizuje się tylko w produkcji schodów i drzwi. Cena za takie drzwi podobna jak w sklepie, ale jakosc nieporównywalnie lepsza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo333 Re: drzwi wewnetrzne Porta 14.11.14, 01:13 Może Porta miała gorszy okres w swojej działalności. Teraz ich drzwi są naprawdę dobrej jakości i mają atrakcyjną cenę. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajka10 Re: drzwi wewnetrzne Porta 15.11.06, 09:49 www.gipa.pl sprzedają tam też portę, najlepiej się tam wybrać i porozmawiać. W miarę obiektywnie Ci poradzą - celem ich nie jest bowiem sprzedawanie tylko porty :) mają również drzwi drewniane Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: drzwi wewnetrzne Porta 15.11.06, 13:16 potwierdzam opinie na temat Porty- takiego "badziewia" to jeszcze nie widzialam, przecieraja się szczególnie miejsca przy klamce i potem straszy taka szara tektura. Odpowiedz Link Zgłoś
gabbiano Re: drzwi wewnetrzne Porta 16.11.06, 13:14 Mam ościeżnice i drzwi Porta już prawie 5 lat i nie narzekam. Są to jedne z tańszych jakie były wtedy w ofercie, nie pamietam nazwy. W każdym bądź razie nic się nie ściera i nie odłazi, nie odpada itp jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
areczek123 Re: drzwi wewnetrzne Porta 17.11.06, 18:35 ja takze dolaczam sie do negatywnych odczuc kiedys jakies3 lata temu montowalem takie dzwi u pewnej klientki i to jest poprostu lipa-lekko przegniesz opaske i pęka,pozatym jakosc farb ktorymi tez o zgrozo przerazająca(delikatnie sie czyms otrze i slad zostaje-jesli mozesz to zainwestuj w lepsze. klientka zamawiala kilka par u nich w biurze i nawet gdy skladala reklamacje to musiala sie nawysilac zeby ktos laskawie przyjechal.. Odpowiedz Link Zgłoś
ruckzuck Re: drzwi wewnetrzne Porta 21.11.06, 10:37 Wszystko zależy od użytkowania. Jeśli jest niewłaściwe, to zniszczycie nawet najlepszy produkt. O ile taki jest. Odpowiedz Link Zgłoś