czarny.onyks nie... 09.12.06, 19:07 zwłaszcza za ten rózowy dywanik i serwetke w połaczeniu z bordowymi tapetami i za pstrokaciznę jest parę fajnych rzeczy, ale w połaczeniu z innymi straciły swój urok.. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gosias72 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mariol.. 10.12.06, 16:10 Mieszkanie Pani Marioli bardzo mi sie podoba ,duzo przestrzeni i cieplych kolorow ,nowoczesnie urzadzone a przede wszystkim podoba mi sie lazienka w kolorze turkusu ,( moj ulubiony kolor)super Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mari 11.12.06, 22:25 nastepny nick widmo? jesli włascicielka miała tyle inwencji w urzadzaniu mieszkania co przy tworzeniu nowych nicków, to nie dziwie sie, ze wyszło jak wyszło. kazdy nick na to samo kopyto, marnieee Odpowiedz Link Zgłoś
e-kraajanka 4 pierwsze komentarze 10.12.06, 22:02 Po stylu pisania (dobór słów) stwierdzam, że pisała jej jedna i ta sama osoba - pewnie właściciel lub ktoś z rodziny - apeluję o zdrowy rozsądek- tak koszmarne mieszkanie nie może wygrać, tylko dlatego, że ktoś próbuje podbić wynik na tak.To by było niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mariol.. 11.12.06, 13:28 Mnie by się baaaardzo podobało to mieszkanie gdyby nie olbrzymia liczba durnostojek. Odpowiedz Link Zgłoś
20toja06 NIE - mieszkanie Pani Mariol.. 13.12.06, 13:00 Nie podoba mi się. W zasadzie nie ma tu nic co by mi się podobało, a większość rzeczy i mebli całkiem mi się nie podoba. Nie podobają mi się zestawienia, kolorystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskaanka nie 13.12.06, 13:48 nie, to jakaś pomyłka różnorodność tapet/wzorów w jednym pomieszczeniu, bałagan optyczny w kuchni (luksfery od czapy, ktoś miał na nie ochotę i wcisnął na siłę), całość hotelowa Odpowiedz Link Zgłoś
penelope-ja NIE 14.12.06, 14:12 właściciele nie mogli się zdecydować na to jak ma wyglądać mieszkanie więc wygląda tak jak na zdjęciach. Dla mnie to kaleczenie wzroku - nie obejrzałam wszystkich fotek ... no nie mogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciku-piku Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mari 15.12.06, 10:18 To chyba jedyna z prezentacji mieszkań gdzie nie ma strychowej graciarni i większego bałaganu. Jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pampaluna nie :( 15.12.06, 12:23 Najbardziej niepodoba mi się tapeta przy szafkach kuchennych. Mieszkanie jest dziwaczne. Dziwaczna wysokość borderów przy tapecie (tak to się nazywa?) Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Nie 15.12.06, 14:50 myślałam, że mieszkanko-podróba Grecji jest najgorsze, ale nie - to jest gorsze; nijakie, zabałaganione, a ten misz-masz tapetowy to już zupełny koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Nie 15.12.06, 15:54 jakos nie wydaje mi sie, zeby w mieszkaniu byly dwie kuchnie. W domu to jeszcze rozumiem... Czy moze to jest skladak z dwoch mieszkan? Jakos brzydko mi to pachnie, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Nie 15.12.06, 15:59 no przeciez opisane jest, jedna kuchnia na pietrze a druga na parterze. po co? nie mam pojecia, moze dla dzieci na "zaś"? Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Nie 15.12.06, 19:57 aaaaa, nie doczytalam. Ale w mieszkaniu? Dwie kuchnie? Zycia szkoda na jedzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mariol.. 15.12.06, 16:25 Okropienstwo, wszystko na N I E no more comments! Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Re: Nie 15.12.06, 18:40 ja krzycze nie, slyszycie mnie, Kochana Redakcjo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mariol.. 15.12.06, 20:08 NIE! Przy drugiej koszmarnej hotelowej kuchni i drugim paskudnym restauracyjnym stole z krzesłami osłabłam i brzydką łazienkę obejrzałam pobieżnie. Agresywna szklana szafka upchnięta niewygodnie przy umywalce i hydromasaż na siłę władowany do ciasnego pomieszczenia. Całe mieszkanie tandetnie wykończone, detale rywalizują ze sobą szpetotą; poetyka całości jak z przydrożnego zajazdu z dyskoteką z lat osiemdziesiątych. Nawet coś jakby parkiet do tańca występuje w jednym z pomieszczeń, tym z sufitem przypominającym namiot wielkiego wezyra. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mariol.. 16.12.06, 00:02 nie !!!! o rany boskie- wies spiewa i tanczy- bron boze nie obrazajac wsi w tym wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
ta_lew Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mariol.. 16.12.06, 10:29 Nie chciałabym tam mieszkać. Kolorystycznie koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
mazda25 Nie 17.12.06, 18:25 Dlaczego nad oknami wisza puste karnisze? Nowoczesne meble,ale fatalnie dobrane kolory. kafelki w kuchni to koszmar, okropne lampy niepasujace do nowoczesnych mebli ,ale piekna nowoczesna lazienka to jedyna perelka tego mieszkania.Ogolne wrazenie na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka NIE 16.12.06, 10:49 Graciarnia i brzydkie niepasujace do siebie elementy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzi1233 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mariol.. 18.12.06, 11:40 Prezentowane mieszkanie jest gustownie i nowocześnie urządzone. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
basik1975 Tak sobie myślę 18.12.06, 12:27 Nie obrażając,ale i urządzenie tego mieszkania i determinacja w tworzeniu coraz to nowych,aczkolwiek "jednkopyciastych" nicków,by wyratować to co i tak tonie, świadczy o czymś. Odpowiedz Link Zgłoś
mychka Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mari 18.12.06, 16:05 NIE!!!! aż cięko sięogląda - mieszkanie z ogromnym potencjałem, a tak źle urzadzone! Podsumuję to tak - mnustwo pięknych mebli i pomysłów zestawionych tak ze tworzą beznadzijną, chaotyczna całość... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
toja_kk Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mari 19.12.06, 18:10 nie, stanowczo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
run_forest_run Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Mari 19.12.06, 22:07 aaa!! moje oczy. Bazarowy styl, nie ma co, jeszcze tylko brakuje Mikołaja wspinającego się po światłowodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Nie 20.12.06, 13:14 Paskudne!!!! sorki ale naprawde nawet nie powiem ze nieladne: Paskudne poprostu Odpowiedz Link Zgłoś