redakcja 16.01.07, 12:44 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestemnanie Re: NIE 16.01.07, 14:13 to juz lepiej nic nie pisac bo caly dzien by zajelo, tylko krzyknac glosne NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
ulako Re: Nie 16.01.07, 14:36 przy oglądaniu kolejnych mieszkań konkursowych przypomina mi się telewizyjny Idol,kompletny brak samokrytycyzmu . Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Nie 16.01.07, 14:38 > przy oglądaniu kolejnych mieszkań konkursowych przypomina mi się telewizyjny > Idol,kompletny brak samokrytycyzmu . nie sposób się nie zgodzić:( a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 16.01.07, 14:53 Nie. Jaka szkoda, tak zohydzić tak piękny potencjał. Duże pokoje, wysokie sufity, stara stolarka okienna i w tym inwazja ohydy. Ze szczególnym uwzględnieniem foteli obitych czarną pikowaną dermą, łóżka zarzuconego kocem z bazaru, bylejakich mebli w kuchni (coś dziwnego flankuje lodówkę)i kabiny prysznicowej o urodzie wprost z zakładu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay NIE 16.01.07, 15:03 W żadnym razie nie jest to mieszkanie konkursowe. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Ilon 16.01.07, 17:06 NIE! kotara w sosnowych drzwiach.....dywan na ścianie.....i tajemnicze drzwiczki przy lodówce......całokształt mniej niż NIE Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: NIE 16.01.07, 17:27 W miarę poprawne aczkolwiek z błędami i przez to nijakie. NIE Odpowiedz Link Zgłoś
margie NIE 16.01.07, 18:33 Jedyna rzecza w miare ciekawa jest o dziwo korytarz. Reszta bardzo nieciekawa, mieszczanska i to na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 Re: NIE 17.01.07, 14:55 no niestety - zgadzam sie z Margie- przedpokoj najlepszy. Kilka slicznych rzeczy gubi sie w bylejakosci. A ta kabina prysznicowa mnie dobila... Odpowiedz Link Zgłoś