wwiolka4 Nie 28.01.07, 19:07 Duże pieniądze, wiec wrazenie luksusu i smaku, ale według mnie bez pomysłu i polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - dom Pana Roberta Ste 28.01.07, 20:56 nie Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Re: Nie 29.01.07, 01:36 :) Nie 60% a Tak - reszta, sorry Dwa slowa krytyki:) Nie bardzo rozumiem koncepcji kopiowania tych kolumn (zaoceanicznych) umieszczajac je bardzo blisko scian. Szczegolnie ten element laczenia w dinning room's jest nie do przyjecia. Za duzo wysilku a efekt nijaki, notabene takie detale i ozdoby byly budowane 10 lat temu, i na dodatek co drugi nowy dom takie wlasnie mial. Czy teraz w Polsce takie sa trendy? W livingu zas strasznie wygladaja te czarne garnki (glosinki), co zapiewa na tania kwadrofonie jak na taki 'luksusowy dom':). Po za tym, okna nie sa wlasciwie dobrane ksztaltem do pozostalych kwadratowych detali. Lazienka, chociaz od strony sedesa wyglada na standartowa to przy umywalkach jest juz bardziej przestrzenna i fajny ma efekt. Kuchnia wymaga duzo wiecej swiatel, ale i tak jest swietna. Najbardziej mnie sie podobaja krzesla w kuchni.......sa bardzo sexy! Pozdrawiam uroczo:)* Odpowiedz Link Zgłoś
re_mail (- Prezentacja konkursowa - dom Pana Roberta Steca 30.01.07, 00:58 (-) czy to jest reklama Hiltona w Łodzi Kaliskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
mrsjo2000 Re: NIE 04.02.07, 10:28 Niestety, gdyz mimo duzych mozliwosci, rezultat niaki, a moglo byc fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Ani TAK ani NIE 08.02.07, 22:09 Pozytywy - kuchnia, przyjemna lazienka. Negatywy - detale, lampy, balustrady. Odpowiedz Link Zgłoś
artleks NIE 09.02.07, 22:44 Ani kasu ani stylu ufff...Pan Robert chyba jest swarzędzkim stolarzem.... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: NIE 09.02.07, 23:45 artleks napisał: > Ani kasu ani stylu ufff...Pan Robert chyba jest swarzędzkim stolarzem.... Jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma, to do ciebie ,drogi artleks. Odpowiedz Link Zgłoś
daba5 Prezentacja konkursowa - dom Pana Roberta Steca 13.04.07, 21:49 Suuuuper! To jest to co mi się barrrrdzo podoba - styl amerykański. Zmieniłabym co nieco, ale nareszcie coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
daba5 Prezentacja konkursowa - dom Pana Roberta Steca 13.04.07, 21:51 właśnie mój dom będzie w podobnym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
virridi1 Re: Prezentacja konkursowa - dom Pana Roberta Ste 03.10.07, 13:58 Sa pewne elementy które spodobały mi się ale całość NIE ,szczególnie kuchnia jest nieprzyjemna . Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Prezentacja konkursowa - dom Pana Roberta Steca 03.10.07, 14:44 Własnie przeczytałam że ten pan jest projektantem wnętrz i nie mogłam w to uwierzyć!? Łazienka jest raczej ok. Kuchnia to totalna porażka! Tutaj jedynie co widac to dużzzzzzzo kasy, ale może o to własnie w tym domu chodziło. W życiu nie zatrudnie projektant wnętrz!!! Zresztą i tk mnie nie stać:) jak narazie przynajmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś