myszz 22.05.07, 12:13 witam:) poszukuję kafli do salonu /duzy pokój/ mam meble w kolorze palisander. czy możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: kafle do salonu 22.05.07, 12:28 ja polecam nie kłaść terakoty w salonie. panele nie kosztują wiele więcej, a wyglądają o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: kafle do salonu 24.05.07, 11:49 mam panele teraz ale mój pies je zniszczył Odpowiedz Link Zgłoś
ebook24 Re: kafle do salonu 26.05.07, 23:47 Kafle są dobre, ale nie w tym klimacie. Znajomy właśnie kładzie na nie podłogę z drewna egzotycznego. Bo zimą jest zimno... ------------ ebook24.googlepages.com Odpowiedz Link Zgłoś
adriancapricorn Re: kafle do salonu 26.05.07, 23:50 bo w tym klimacie daje sie ogrzewanie podlogowe pod kafle Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: kafle do salonu 28.05.07, 21:50 mieszkam w bloku, ogrzewanie podłogowe odpada... musze mieć kafle przez mojego psa... nauczyła się sikać na dywan i teraz panele są do niczego i ona idzie jak po sznurku w to samo miejsce, mimo, ze nie jest juz szczeniakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
adriancapricorn Re: kafle do salonu 29.05.07, 20:47 raczej odpada wodne ale elektryczne byloby ok (chociaz pewnie bez sensu ...). radze w takim razie "gumowe". pcv, linoleum etc Odpowiedz Link Zgłoś