kalissta 07.07.07, 13:13 Jaka jest w uzytkowaniu?Sliskosc,pielegnacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karotka69 Re: Podloga z granitu 07.07.07, 17:26 Nie mam takiej podłogi,ale moi znajomi posiadają i dodatkowo na schodach.Plus za wygląd,połysk.Piękny.Minus właśnie za śliskośc,jeszcze jak są dzieci trzeba zaopatrzeć się w buty z podeszwą antyposlizgową.Żaden plastik,skóra,szpilki odpadają.Znajoma zaliczyła już upadek na schodach-bolesny bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.stanczyk Re: Podloga z granitu 16.07.07, 11:56 Oprócz tego że wykonuję takie podłogi sam mam granit w korytarzu i na schodach. Zgadzam się że skarpetka frotte na takiej podłodze jest mało stabilna, ale żadne z nas w domu nie używa butów z podeszwami antypoślizgowymi. Do tego można przemyć ją preparatem antypoślizgowym i jej śliskość się zmniejszy. Zaletą takiej podłogi jest to że w upał taki jak dzisiaj chodzenie boso to rozkosz, a pies w ogóle nie wstaje z podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.stanczyk Re: Podloga z granitu 17.07.07, 18:22 Posiadam, tylko z subiektywnych powodów jej adres przesyłam na maila z forum. Odpowiedz Link Zgłoś