emeryt21 30.10.07, 18:29 Wszystko szare.Nie podoba mi sie.Lazienka musi byc ciepla,czysta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansidhe Re: Kamienie 31.10.07, 13:32 dodatkowo jeszcze BARDZO wrażliwe na wszelkiego rodzaju zalania etc. napalałem się na granit na podłogę w kuchni, ale coś mnie tknęło i zrobiłem próbę z kropelką (sic!) wina, kawy i octu. po 24h były z tego wielgachne plamy, które wsiąkły wgłąb kamienia i za cholerę nie dało się ich niczym zmyć. test robiony na powierzchni impregnowanej dał nieco lepsze efekty, choć kawa i tak się wżarła (co my pijemy?! ;>) i zrobiła plamę. warto zdawać sobie z tego sprawę przed podjęciem decyzji, bo rzadko znajduje się o tym zmianki w artykułach. Odpowiedz Link Zgłoś
rondo77 Kamienie 04.11.07, 16:26 Mam zawsze dwie wątpliwości przy takich wnętrzach: 1.Nie mam przekonania do wazonu jak z muszli ale z...tworzywa 2.To są wnętrza wysublimowane,których uroda weżmie w łeb, gdu nieopatrznie zapragniemy postawić na wannie butlę szamponu w kolorze,który złamie zamysły projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatastygnie Kamienie 04.11.07, 19:23 Ciekawe tylko jak utrzymać czystość w takiej łazience, chyba nie należałoby z niej korzystać, tylko na nią chuchać i dmuchać. Poza tym kolorystyka do bani, aż chłód wiejący z tej łazienki odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.p.t Kamienie 04.11.07, 20:59 Kazdy ma inny gust i kazda lazienka czy kuchnia bedzie zupelnie inna. No i super. Odpowiedz Link Zgłoś