martulka100 08.04.08, 10:46 Witam zamierzam mieć białe meble w kuchni tylko dół panele na podłodze raczej ciemne i szarą ścianę na której będą wisiały białe półki.Doradżcie czy pasuje ty brązowy blat z konglomeratu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vikt0ria Re: porada 08.04.08, 11:25 Co do mnie wydaje mi sie , ze nie bardzo, ale z drugiej strony z konglomeratu bywają marmurki w kolorze szary z brązem i wtedy może tak. Zajrzyj też na stronę tutaj inspiracje.leroymerlin.pl/list.php?27 może znajdziesz jakieś zdjęcie, które pomoże znaleźć właściwą odpowiedź.A może sama weźmiesz udział w konkursie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martulka100 Re: porada 09.04.08, 11:35 no tak własnie dlatego się waham i nie wiem jaki wymyślić blat mam problem jaki by ewentualnie jeszcze pasował dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
format14 Re: porada 09.04.08, 12:32 tak pod warunkiem ze nie bedzie to ciemny braz bo inaczej bedzie sprawiał wrazenie ciezkiego Odpowiedz Link Zgłoś
martulka100 Re: porada 09.04.08, 13:59 dzięki bardzo,a jak nie brąz to może inny kolor może jest lepszy pomysł niz brąz,jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wyszukiwaczka1 Re: porada 12.04.08, 20:25 jeśli nie jest jednolity kolor konglomeratu i występują w nim szare cętki to bedzie pasował. uprzedzam:ciemny blat, widać każdy paproszek Odpowiedz Link Zgłoś
magdziolina Re: porada 16.04.08, 13:49 Witaj... Tak sie składa, ze w kuchni mam białe meble (wysoki połysk), ciemny blat (fino havana), szare sciany i ciemną podłogę :- ) Zestaw mało praktyczny ale wygląda super:-)(moja ocena jest mocno subiektywna:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
martulka100 Re: porada 17.04.08, 10:27 :) witam miło to słyszeć,że jeszcze ktoś miał podobny pomysł,coraz bardziej jestem przekonana że będzie ok,dzięki bardzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś