nuszka13 14.10.08, 20:10 No a gdzie ten największy problem czyli przedpokój? Chciałabym zobaczyć jak sobie z nim poradziła owa projektantka. Poza tym nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda-barbara Pomocna dłoń 26.10.08, 17:20 Bardo ładnie, ale ciekawe ile ta usługa kosztuje a i wystrój mieszkanie też nie jest pewnie tani. Pytam bo będę budowała dom i poza tym, że nie mam przyjaciółki projektantki, to jeszcze pieniędzy na wykończenie też zapewne dużo mi nie zostanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nubek99 Pomocna dłoń 26.10.08, 19:06 Gdzie ta pomocna dłoń? Mieszkanie urządzone jakoś niespójnie, brak konkretnych założeń i konsekwencji. Gdzieniedzie tandeta razi, jak te drzwi żaluzjowe w łazience, zupełnie nie pasujące do reszty wnętrza. Można było dać np. ramę wypełnioną tą samą metalową siatką... O sypialni nie wspomnę.. mimo, że widać meble na zamówienie, to co z resztą? Różne detale i meble, fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
hewotka Re: Pomocna dłoń 27.10.08, 01:28 jestem dekoratorem wnętrz i to co zobaczyłam, to wstyd mi za osobę, która uważa się za dekoratora wnętrz, przecież tam jest totalny chaos, nie chodzi mi o mieszanie stylów, ale nic się nie trzyma siebie nawzajem, no i te rozjechane proporcje... bardzo nieudany collage, szkoda wydanych pieniędzy.... przepraszam za krytykę Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Pomocna dłoń 27.10.08, 02:51 Przepraszam autora projektu,ale dla mnie to jest zwykla rupieciarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
m0cna Pomocna dłoń 27.10.08, 08:50 A mi się bardzo spodobało. Jest jasne, ciepłe, lekko urządzone. Często mieszkania urządzane przez profesjonalistów sprawiają wrażenie zbyt sterylne. Oszczędność formy daje wrażenie, że to raczej biuro lub hotel, a nie mieszkanie. Z drugiej strony, ja osobiście nie przepadam za mieszkaniami zbyt udekorowanymi, z bibelotami. Prezentowane w artykule mieszkanko bardzo dobrze wypośrodkowuje te dwa trendy. m. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepa.k Pomocna dłoń 27.10.08, 08:56 to wnętrze było pokazywane kilka lat temu w którymś czasopiśmie (bodajże m jak mieszkanie). tylko chyba właścicielka się zmieniła. poprzednia była blondynką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Pomocna dłoń 27.10.08, 09:50 w tym mieszkaniu ktos mieszka? bo nie widze ksiazek... (hue, hue, hue) Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Pomocna dłoń 27.10.08, 17:31 a to jakiś obowiązek posiadanie książek? Może nie lubią czytać albo chodzą do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_kawy Pomocna dłoń 04.11.08, 12:24 Witam, mam pytanie do projektanta: gdzie znalazl/kupil metalowa siatke do oslony pionow C.O. ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fifi02 Pomocna dłoń 11.12.08, 14:29 A mnie się wcale aż tak nie podoba wystrój tego wnętrz. Tak za wiele pierdołek. Odpowiedz Link Zgłoś