Dodaj do ulubionych

Kupowanie mebli w internecie?

08.09.09, 14:51
Witam wszystkich

Chciałem zapytać czy ktoś z Was kupował w internecie meble,pytam bo jestem
zainteresowana zakupem takich z jednego sklepu ale nie jestem pewna czego tu
się spodziewać, w sumie może ktoś już coś zamawiał, jak to wygląda z jakością,
ceny są dobre w porównaniu z salonem który jest w moim mieście.

jak możecie podajcie gdzie najlepiej zrobić takie zakupy i jakie są wasze
opinie na ten temat bo na tej podstawie chcę się zdecydować

pozdrawiam

Aśka
Obserwuj wątek
    • Gość: jagoda5 Re: Kupowanie mebli w internecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 21:52
      Mam doświadczenie z meblami kupionymi na allegro.Są takie jak chciałam, ale wcześniej pojechałam je obejrzeć.
      • ambrozja Re: Kupowanie mebli w internecie? 08.09.09, 22:36
        kupowałam meble dla dziecka do pokoju, jestem zadowolona
      • sabinaz989 Re: Kupowanie mebli w internecie? hitmeble 16.04.12, 17:18
        Polecam , ten rodzaj zakupów między innymi dlatego , że to duża oszczędność czasu oraz pieniędzy. W internecie jest po prostu taniej, meble zamawiałam ostatnio w hitmeble.pl i tu oceniam bardzo pozytywnie, wszystko w najlepszym porządku.
      • 1972marek1972 Re: Kupowanie mebli w internecie? 23.06.17, 20:52
        Nie zawsze jest jednak taka możliwość, warto wybrać sklepy, które dokładnie opisują meble oraz mają dobre zdjęcia, ważne żeby sprawdzać wymiary, czasami zdjęcia są robione, tak żeby meble wyglądał na większy, fajnie jak są też takie zdjęcia z wymiarami jak tutaj solpol-meble.com.pl/media/catalog/product/cache/1/image/840x561/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/l/alberto5_bx.jpg , bardzo obrazowo pokazane
    • kluchucha Re: Kupowanie mebli w internecie? 09.09.09, 23:40
      mebli co prawda nie kupowałam, ale inne bzdurki do domu, oraz sprzęt
      agd - owszem :) różne fajne akcesoria można dostać w myin.pl, szczerze
      polecam, bo ekspresowo wysyłają towar, no i rzeczywiście są to
      przedmioty dobrej jakości.
    • Gość: makler Re: Kupowanie mebli w internecie? IP: *.gemini.net.pl 10.09.09, 08:37
      Z kupowaniem czegokolwiek co w swoim założeniu ma do czegoś pasować i wpisać się
      w jakieś pomieszczenie trzeba bardzo uważać. Meble, to nie to samo co pralka czy
      telewizor, w których najważniejsze są parametry techniczne. Meble muszą przecież
      jakoś wyglądać, a ekran zazwyczaj zmienia proporcję i fakturę. Najlepszy
      przykład tutaj:tinyurl.com/mkkj24, wygląda jak parszywa okleina, a to
      bardzo dobrej jakości materiał. Jak widać ekran przetwarza na swój sposób, nie
      zawsze na korzyść przedmiotu :)
      • Gość: Magda Re: Kupowanie mebli w internecie? IP: 80.241.131.* 11.09.09, 13:24
        A ja sporo kupuję przez internet ale na meble już się nie zdecyduję,
        kupiliśmy łóżko dla mojego synka zaoszczędziliśmy 150 zł, ale w
        jednym miejscu kołki się rozchodzą, oczywiście można reklamować
        tylko przesyłka jest tak kosztowna i pracochłonna, że nam się
        odechciało. Tak samo kupowaliśmy meble kuchenne, jedne drzwiczki
        były uszkodzone, nie otwieraliśmy każdej paczki przy kurierze, a
        później sprzedawca zaczął nam robić problemy że to niby może wina
        firmy kurierskiej, że można odesłać ale nie gwarantują czy uznają
        reklamację i tak zostawiliśmy sprawę i mamy nowe meble kuchenne z
        uszkodzanymi drzwiczkami na wysokości oczu. Co prawda nie były
        drogie, ale przez internet mebli już nie kupię.
    • jagoda5 Re: Kupowanie mebli w internecie? 11.09.09, 21:22
      Z meblami z allegro, szczególnie antykami jest nieco inaczej. Raczej nie są w częściach a sprzedający często zapewnia też transport, więc się stara, aby dojechały w stanie niepogorszonym.
    • green_pandora Re: Kupowanie mebli w internecie? 26.10.09, 21:46
      Ja kupowałam już trochę rzeczy przez neta- ale podobnie jak Ty na początku
      trochę się bałam. Ale jak zaczęłam i poszło ok, to teraz już się nie boję :)
      poza tym zawsze możesz zwrócić towar- takie jest prawo konsumenta :) raz kupiłam
      nawet łóżko a niedawno odkurzacz. jeśli chodzi o kwestie formalne to wszystko Ci
      przysyłają- gwarancję, fakturę czy paragon też. Jeśli chodzi o jakiś tam
      asortyment to spokojnie możesz zaufać electro.pl są sprawdzeni przeze mnie :)
      pozdrawiam
    • cottage10 Re: Kupowanie mebli w internecie? 27.10.09, 12:27
      Zalezy jaki to mebel. Ja kupilam przez internet stolik do kawy. Byl taki sam jak
      na zdjeciu, fachowo opakowany, nie mozna sie do niego przyczepic.

Odradzalabym kupowanie nowych tapicerowanych mebli z nieznanego zrodla, od
      jakiegos sprzedawcy na allegro. Bardzo marne wykonanie.
    • anna.malesinska Re: Kupowanie mebli w internecie? 27.10.09, 18:47
      Optymalnym rozwiązaniem jest (oczywiście jeśli jest taka możliwość),
      obejrzenie mebli przed ich zakupem np. w salonie meblowym, a potem
      zakup tego samego produktu w niższej cenie poprzez sklep
      internetowy. Raczej nie polecałabym zakupu na podstawie samego
      zdjęcia - pomijając różnice kolorystyczne, na zdjęciu nie zobaczymy
      faktury, nie ocenimy jakości wykonania i materiału.
      • fenex Re: Kupowanie mebli w internecie? 28.10.09, 01:36
        Absolutnie się z Panią zgadzam. Czym innym jest kupienie sprawdzonego wcześniej
        produktu - w tym wypadku szafy lub łóżka, a czym innym ocena na podstawie
        zdjęcia. Tutaj w dużo lepszej sytuacji są mieszkańcy dużych miast, w
        miasteczkach i na wsiach po prostu nie ma możliwości obejrzenia mebla :(.
      • naturelife Re: Kupowanie mebli w internecie? 07.06.12, 20:18
        Dokładnie tak zrobiłem kupując panele drewniane z Barlinka - w internecie obejrzałem kilka katalogów z propozycjami zastosowania podłogi w umeblowanym pokoju (to dość inspirujące), a potem pojechałem do sklepu zakupić towar na żywo. Tak jest optymalnie.
    • jullita82 Re: Kupowanie mebli w internecie? 19.11.09, 21:17
      Osobiście uważam, ze zakup mebli w internecie ma sens. Pod warunkiem jednak, że
      wiemy jakie meble chcemy,a przede wszystkim mamy sprawdzoną firmę. Wiadomo,że
      nie ma sensu kupować np. wielkiego dębowego łóżka za 3000 w nowo znalezionym
      sklepie. Ja, jako że uwielbiam naturalne drewniane meble często zamawiam coś na
      esmebel.com, Sklep poleciła mi znajoma i już mam w swoim domu komodę od nich
      i... jestem zachwycona!
      • aides Re: Kupowanie mebli w internecie? 21.11.09, 08:36
        Ja ostatnio kupiłam piękny komplet wypoczynkowy w tym sklepie
        //www.sedia.sklep.meble.pl/meble/ ,próbki skór przysłano mi do domu więc nie
        kupowałam kota w worku ,potem jeszcze domówiłam stół i krzesła ,bo dowiedziałam
        się ze firma Sedia jest producentam krzeseł i stołów ;jestem bardzo
        zadowolona.Firmę poleciła mi koleżanka z pracy.
    • abdul.mustafa Re: sklep internetowy z meblami 20.08.10, 13:39
      Ja jestem jak najbardziej za, ale... Wszystko zależy od sklepu. Osobiście
      polecam www.outletmeblowy.pl, gdzie można dostać markowe meble w niskich (jak na
      swoją jakość i markę)cenach.
      • max0909 Re: sklep internetowy z meblami 26.04.12, 17:38
        Polecam www.makao-sklep.pl Solidne, unikalne meble i dodatki.
      • elka757 Re: sklep internetowy z meblami 29.08.12, 13:09
        Ja mogę śmiało polecić sklep internetowy: sklep.meblewoskowane.pl (firma DREWPOL).Meble są bardzo ładne, a na dodatek co ważne w dobrych cenach.Obsługa sklepu jest miła i rzetelna.Można tam zmówić również meble w nietypowych wymiarach,co w moim przypadku się sprawdziło w 100%.
    • iza_editor Re: Kupowanie mebli w internecie? 21.11.10, 01:18
      Witam,
      Jak wszyscy wiemy, kupowanie w internecie ma wiele zalet (niższe ceny, oszczędność czasu, szersza oferta mebli), ale także wad. Zdecydowanie trzeba czytać opinie o sprzedawcy (m.in. na Allegro), rozpakować paczkę przy kurierze i w razie zniszczenia elementów mebli spisać protokół. Można również skorzystać z transportu sprzedawcy - na ogół lepsza forma od przesyłki kurierskiej - mniej uszkodzeń.
      Zawsze trzeba liczyć się z możliwością sporu - mebel może lepiej prezentować się na zdjęciu, a w rzeczywistości nie spełnić oczekiwań nabywcy. Niestety zdarzają się też niesolidne firmy - ostatnio kupiłam komodę na Allegro (firmy Słonex, ul. Poniatowskiego 247,
      34-700 Rabka-Zdrój) - okazała sie bublem i straciłam 550 zł - reklamację rozpatrywano ponad 70 dni - i właściwie zostałam okradziona (nie mam ani pieniędzy, ani towaru).
      Na szczęście na rynku przeważają jeszcze rzetelni sprzedawcy - dbają o reputację i swoich klientów.
      Serdecznie pozdrawiam
      Izabella
    • raste83 Re: Kupowanie mebli w internecie? 21.11.10, 13:43
      Witam. Ja kupowałem szafę na stronie Iszafy.pl i muszę powiedzieć, że wszystko przebiegło sprawnie i jestem zadowolony. Oczywiście przez stronę był tylko pierwszy kontakt i rozeznanie z ofertą i umówienie się z projektantem, który przyszedł do mnie do domu. Projektant był kompetentny i potrafił wiele doradzić także odnośnie kompozycji wnętrza. Realizacja zamówienia też przebiegła sprawnie tak, że ogólnie zachęciłem się do kupowania mebli przez internet. Jeżeli tylko oferta jest dobrze zaprezentowana to czemu nie?
    • mikaela13 Re: Kupowanie mebli w internecie? 02.12.10, 13:21
      Ogólnie polecam, chociaż parę razy już przechodziłam całą zabawę z reklamacją produktu-odsyłaniem, ale trafiłam na takich sprzedawców, którzy nie robili z tym problemów, tyle że kosztowało to trochę nerwów i czasu. Ostatnio miałam przejście ze stolikiem pod laptopa (bo w niektóre dni nawet nie chce mi się wstawać z łóżka, a i tak bierze mnie ochota na projektowanie;)), który dojechał... ale do innego klienta;) W końcu dostałam, to co chciałam, ale musiałam odczekać swoje.
      • adresnieprawidlowy Re: Kupowanie mebli w internecie? 27.01.11, 10:57
        Coraz częściej robię zakupy w internecie, bo jest taniej. Zdarzało mi się kupować już sprzęty agd/rtv ubrania, buty i nigdy nie miałem jakichś problemów, więc myślę, że nawet meble można spokojnie kupować. Nawet o tym myślałem, bo znalazłem ładne, drewniane meble na esmebel. Najważniejsze to wiedzieć czego się chce i dobrze wybrać, żeby później nie żałować.
        • najlepszycekin Re: Kupowanie mebli w internecie? 31.01.11, 12:03
          Ja nie mam nic przeciwko kupowaniu mebli w internecie, a nawet przeciwnie. W sklepach internetowych można znaleźć naprawdę ciekawe propozycje mebli w niższych, niż na mieście cenach. Sama jakiś czas temu znalazłam na meblopol.net świetne meble kolonialne - wiadomo jak takie meble są drogie, a u nich cena całkiem przyzwoita. Warto poszperać, bo można perełki znaleźć i to w niższych cenach.
    • rstin Re: Kupowanie mebli w internecie? 23.10.11, 19:01
      W dzisiejszych czasach kupowanie mebli w internecie to naprawdę normalka. Rozliczenia są właściwe ( korespondencja mailowa to dokumentacja, a paragon lub faktura jest zawsze załączany), a owszem, czasami trudno zobaczyć mebel na " żywo", ale pomocne są próbki wykończenia powierzchni. Tak postępują w znanej mi firmie mebl-art.pl.
    • hamerykanka Re: Kupowanie mebli w internecie? 25.11.11, 23:47
      Ja tez kupilam meble w internecie, bo w sklepach na miejscu nie moge znalezc tego co lubie-sofy i stolow z solidnej sosny. Kupilam od niego poprzednia ofe, niestety zostala pogryziona przez psy. Ale zaleta takich zakupow sa niskie ceny, szczegoly zawsze mozna dogadac przez mejle, no i w moim przypadku mam 10 lat gwarancji.
    • grabikmm Re: Kupowanie mebli w internecie? 23.01.12, 21:00
      Z mebli to tylko do łazienki takie http://ilazienki.pl/meble-lazienkowe,c_8/roca,c_635/gap,c_642 długo się zbierałam ale się odważyłam i nie żałuje. Ale kupowałam przez internet równiez sprzet kuchenni i całe mnóstwo drobiazgów. Nie mam obaw i szykuję się do remontu kuchni. Już mam upatrzone płytki i krany, resztę pewnie też znajdę na www
    • ipyflam Re: Kupowanie mebli w internecie? 25.02.12, 11:48
      zdecydowanie jestem za! w zadnym sklepie nie ma takiego wyboru jak w wielkim sklepie - internet, w dodatku zakupy z ciepłego mieszkanka i wygodnego fotela ;P
      • ildy Re: Kupowanie mebli w internecie? 04.03.12, 12:15
        so true! ;)
    • zadumanaa Re: Kupowanie mebli w internecie? 14.03.12, 17:04
      Kupiłam dwie kanapy. Najpierw analogiczne, ale nie identyczne tego samego producenta obejrzałam w sklepie meblowym w realu. Podpytałam o producenta, który okazało się, że był na drugim końcu Polski.
      Dwie świetne kanapy kryte ekoskórą kupiłam w cenie jednej plus transport. Czyli interes życia:)))
      • bubu1708 Re: Kupowanie mebli w internecie? 13.04.12, 01:36
        Ja jednak wolę kupować meble w realu, niektóre sklepy stacjonarne mają sklepy internetowe np. Rafał Meble ma sklep internetowy może nie wszystko jest tam dostępne co mają w swojej ofercie w sklepach stacjonarnych, ale widać, że firma się rozwija.
    • bubu1708 Re: Kupowanie mebli w internecie? 17.04.12, 10:47
      Inka nie zgadzam się z Tobą, znam wiele stacjonarnych sklepów, które oferują produkt taniej niż sklepy internetowe.
      Będąc w sklepie stacjonarnym masz możliwość obejrzenia podobnego produktu tej firmy u których chcesz kupić meble.
      Co do dostawy to większość sklepów internetowych ma na zamówienie tak samo jak w sklepie stacjonarnym, chyba że zamawiasz coś nie typowego np. kanapę w określonym kolorze to wiadomo, że będziesz musiała poczekać. A sprzęt RTV i AGD to większości hurtownie mają na stanie i tower z reguły jest w ciągu 2-5 dni. Tam nie wybierasz koloru tapicerki, nóżek itp. Dlatego termin dostawy mebli jest wydłużony.
      Co do ceny że jest niższa, to na samej górze pisałem, że znam kilka sklepów, które są tańsze od sklepów internetowych jak i od akcji internetowych.
      • zadumanaa Re: Kupowanie mebli w internecie? 17.04.12, 12:58
        Ale ileż sklepów trzeba zwiedzić na piechotę, żeby nabrać zdania na temat ceny i jeszcze ustalić najniższą? W necie wiadomo wszystko po paru minutach.
        Łączenie netu z realem jest najoptymalniejsze.
        • bubu1708 Re: Kupowanie mebli w internecie? 18.04.12, 08:42
          No widzisz, jak chcesz połączyć real z netem to i tak idziesz do sklepu :P a kto mówi, żeby na piechotę, idąc do wielu sklepów, zawsze mogą mieć coś czego nie ma w necie :)
          • brad.ery Re: Kupowanie mebli w internecie? 03.08.12, 11:40
            Ja przez neta kupowałem meble, bo mi się spodobały. A oto i moja kuchnia: www.twojemeble.pl/family_line_-_anake_black_red_white,producent7,pokoj7,meble8220.html Przy zamówieniu powyżej 1500 zł transport gratis.
    • xx-82 Re: Kupowanie mebli w internecie? 20.04.12, 14:15
      witam, ja gdy dwa lata temu meblowałam mieszkanie było jeszcze dość mało sklepów internetowych z meblami i cięzko był mi się zdecydować, ale zaryzykowałam. Zamówiłam najpierw jeden fotel tak, żeby sprawdzić czy w porządku wykonanie i sama firma www.nowoczesne-meble.pl i w razie czego nie być w plecy tyle kasy. Było ok. Później zamówiłam drugi fotel i sofe :-) i jak na razie sprawuje się super.
      Teraz szukam stołu z krzesłami, chyba znowu zdecyduje się na tą już sprawdzoną firmę, macie tez jakieś pewniaki??
      • bubu1708 Re: Kupowanie mebli w internecie? 22.04.12, 22:09
        Zapewne każdy ma jakieś typy.
    • karola554 Re: Kupowanie mebli w internecie? 15.05.12, 18:07
      Jakość mebli ze sklepów internetowych nie odbiega od tych z salonów stacjonarnych. Ostatnio zamawiałam wersalkę tutaj. Wiadomo, obawiałam się, ale na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że nie ma wygodniejszych zakupów niż przez internet. Nie musisz wychodzić z domu, a mebel przyjeżdża bezpośrednio do Twojego domu.
    • pawco.p20 Re: Kupowanie mebli w internecie? 05.10.12, 23:34
      inside_design napisała:

> Witam wszystkich
      >
      > Chciałem zapytać czy ktoś z Was kupował w internecie meble,pytam bo jestem
      > zainteresowana zakupem takich z jednego sklepu ale nie jestem pewna czego tu
      > się spodziewać, w sumie może ktoś już coś zamawiał, jak to wygląda z jakością,
      > ceny są dobre w porównaniu z salonem który jest w moim mieście.
      >
      > jak możecie podajcie gdzie najlepiej zrobić takie zakupy i jakie są wasze
      > opinie na ten temat bo na tej podstawie chcę się zdecydować
      >
      > pozdrawiam
      >
      > Aśka
      Jest to dobry sposób zakupu mebli. W internecie jest taniej, szybciej i bezpiecznie!!!
      Przy okazji poszukuję jakiegoś stołu do krzeseł tego typu dlawnetrza.pl/ekoskora/73-krzeslo-kt-1-proste-ekoskora.html

Pozdrawiam
      • telimenapt Re: Kupowanie mebli w internecie? 09.10.12, 21:47
        Ja również polecam www.dlawnetrza.pl mają bardzo fajne krzesła. Też kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Może i spóźnili się z dostawą o 1 dzień, ale o wszystkim poinformowali wcześniej. Towar dostarczono w nienaruszonym stanie, w dobrej ceni i co najważniejsze w wysokiej jakość. Krzesła z poniższego linku maja wzmocniony stelaż z drewna bukowego. Dzięki temu nie "kołyszą" się po pewnym czasie.

pawco.p20 napisał(a):

> Przy okazji poszukuję jakiegoś stołu do krzeseł tego typu dlawnetrza.pl/ekoskora/73-krzeslo-kt-1-proste-ekoskora.html
        >
        > Pozdrawiam
    • jagoda_jagodka Re: Kupowanie mebli w internecie? 08.10.12, 20:39
      Ja również mam dobre doświadczenia w kupowaniu mebli przez Internet. Zamawiałam w firmie Seart meble do pokoju mojego dziecka (łóżko, biurko) i jestem bardzo zadowolona. Meble solidne, trwałe, dobrze wykończone. Poza tym zgadzam się z opinią, że obecnie sklepy internetowe nie odbiegają jakością od stacjonarnych, a nawet muszą się bardziej starać, bo wystawione są na większą krytykę.
      • f_r1 Re: Kupowanie mebli w internecie? 12.10.12, 13:23
        chce kupić krzesła na www.dlawnetrza.pl bardzo mi się podobają z rozmów telefonicznych i wymiany maili wydają się być konkretną firmą. Widze we wcześniejszych wpisach, że już ktoś ma doświadczenie we spółpracy z nimi. Proszę o rade :)
        • wojtekkrol Re: Kupowanie mebli w internecie? 02.11.12, 11:53
          ja wielokrotnie kupowałem meble w internecie i robię to nadal, bo tak mi jest po prostu - wygodniej :) łatwiej i czasem nawet taniej! (a to ważne przecież!)
          a dla tych którzy jeszcze tego nie robili polecam stronkę www.ergoexpert.pl/ bo to moje sprawdzone miejsce, gdzie można spokojnie zrobić zakupy i nie martwić się o dowóz oraz płatność
    • anika_ic Re: Kupowanie mebli w internecie? 21.11.12, 17:26
      Ha, a ja mam doświadczenie zupełnie innej natury! Bardzo spodobały mi się (ze zdjęć w internecie) pewne sofy, którymi chciałam umeblować moją strefę wypoczynku (po remoncie pokoju). Namiary, wymiana informacji, szczegóły co do transportu, terminu oraz płatności - wszystko załatwiłam bez problemu e-mailowo. Poprosiłam nawet o próbki materiałów obiciowych, dodatkowe zdjęcia, wszystko cacy - przysłali. Ale ponieważ sztuka kosztowała 1.900 zł, a chciałam dwie, do tego parawan i stolik kawowy, to się sumka nazbierała, że instynkt samozachowawczy zaczął sie szamotać i domagać wizji lokalnej.
      Toteż uległam instynktowi, wsiadłam w samochód i pojechałam do Łodzi, by zobaczyć wymarzone cuda naocznie. Wchodząc do sklepu, natknęłam się na onąż kanapkę stojąca na pierwszym planie i równie dobrze mogłabym obrócić się na pięcie i wyjść czym prędzej.
      Ponieważ jednak drogą strudzona byłam, instynkt samozachowawczy aż zacierał łapki z zadowolenia, ze mnie w porę ostrzegł, więc spędziłam w onym salonie meblowym jeszcze ze dwie godziny, dopytując a to o materac (czemu się tak wylewa), a to o sofę (czemu teraz wygląda jak ławka ogrodowa, a to o poduszki oparcia czemu są tak nieproporcjonalnie małe, a to o obicia, które nijak mi nie pasowało, a to o parawan, którego nie było w ekspozycji (choćby) itd.
      Kiedy spełniłam swój obywatelski obowiązek, "przećwiczyłam" wszystkie opcje, przełknęłam cenę, która od moich widzimisię jeszcze wzrosła, na koniec dowiedziałam się, że owa polska firma, którą patriotycznie chciałam wesprzeć generując popyt... sprowadza owe kanapki z Holandii (w klapkach i bez oglądania, a miałam zastrzeżenia do nieoszlifowanych listewek, o które można było się nieprzyjemnie zahaczyć).
      W tym momencie wszystkie pióra mi opadły, łącznie z łuskami na oczach i natychmiast wykonałam w tył zwrot, który powinnam była uskutecznić we wstępnej fazie wizytacji.
      Tak więc nie kupię nigdy czegoś, co nie wiem jak wygląda w naturze.
      Skończyło się na tym, że za cenę jednej ławko - kanapki kupiłam w IKEA dwie sofy i super pasujący do mej wizji parawan (taras przy tropikalnej plaży sobie umyśliłam), których do dziś jestem szczęśliwą posiadaczką :-)
      • yafa Re: Kupowanie mebli w internecie? 23.11.12, 15:52
        Ja się mocno zastanawiam nad jednym kompletem mebli Fargo. W fajnej cenie widziałam w sklepie dyskontmeblowy.pl Już od dłuższego czasu chodzi mi on po głowie. Mam jeden pokój do zagospodarowania, więc akurat byłby. Dokupić jeszcze do tego sofę, dywanik, lampę i fajnie by się prezentował. Czy ktoś z Was zamawiał z tego sklepu jakieś meble?
        • kred_ka Re: Kupowanie mebli w internecie? 11.02.13, 17:33
          Z Fargo nie korzystałam ale widziałam te meble na żywo i jakościowo są niższej półki jak np BRW. Ja natomiast mam pytanie tej samej natury mianowicie, czy ktoś może kupował coś w grand luxuru plaza bo maja naprawdę fajne mebelki ale boję się kupować przez internet bo jeszcze tak nie zamawiałam mebli.
    • kred_ka Re: Kupowanie mebli w internecie? 21.02.13, 15:38
      A co to za sklep bo trudno go zneleźć w sieci? Sosnowe prawda? :D

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka