Dodaj do ulubionych

problem z wejsciem

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 14:42
mam 23 lata, moja dziewczyna tak samo. los sprawił, że jak do tej pory nie
mielismy parnerów seksualnych i chcielismy rozpoczac wspołzycie. niestety
pierwsza proba okazala sie nieudana bo nie moglem w nia wejsc. prosze o
wypowiedzi dziewczyny ktore mialy taki problem.
damian
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: problem z wejsciem IP: *.tnt19.nyc3.da.uu.net 21.05.01, 06:17
      przepraszam, nie jestem dziewczyna, ale moja dziewczyna tez miala ten problem.
      Rozne moga byc powody. Najwazniejsze zeby u niej bylo wilgotno. Jesli
      dziewczyne dobrze wypiescisz i podniecisz, wowczas ona bedzie wydzielac
      obfite sluzy i nie powinno byc problemu z wsadzeniem, ale dopiero wtedy kiedy
      ona bedzie bardzo podniecona. Mozna uzywac jakiegos olejku lub wazeliny, azeby
      zmniejszyc tarcie i zlikwidowac ewentualna bolesnosc. Moze u niej jest to
      blokada lekowa, a wiec musisz zwrocic wieksza uwage na pieszczoty, tak zeby
      dziewczyna sie rozluznila i "odleciala". Odpowiednia atmosfera (muzyka) etc.
      Poza tym na poczatku moze nie wychodzic, mozesz to robic palcem, zamiast
      czlonkiem, potem dwoma, w kazdym razie stopniowo. W sytuacji kiedy ty masz
      duzego czlonka, bo jak slyszalem rozne bywaja rozmiary, tak samo u kobiet moga
      byc szerokie lub waskie pochwy, to musisz byc bardzo delikatny i powolny, bo
      stopniowo wyrobicie sobie technike. Ale najwazniejsze, zeby w niej bylo slisko.
      Przed wsadzeniem mozesz posmarowac czlonka (albo przed stosunkiem, albo w
      trakcie. Nie zalecalbym, jesli uzywasz, kondonow z chemicznymi plynami, bo
      moga powodowac stany zapalne i podraznieniowe. Ja uzywam kondonow grubych z
      pudrem. Ale, jak mowia, kondonow nie wolno niczym smarowac bo moga peknac.
      Cienkie sa "prokreacyjne" (zawsze pekaja). No i pozostaje jeszcze seksuolog,
      jesli to powazniejsza sprawa, ale chyba wszystko wskazuje na to ze po prostu
      zaczynacie, nie macie doswiadczenia. Dziewczyna musi stracic kontrole, skupic
      sie na milosci. A rozogniona, "pozwala" na wszystko. Powodzenia.
      • Gość: Artur Re: problem z wejsciem IP: *.sasknet.sk.ca 21.05.01, 15:11
        Prezerwatyw nie wolno smarowac produktami pochodnymi od ropy naftowej np
        wazelina. Natomiast mozna zelami opartymi na wodzie.
    • Gość: Ira Re: problem z wejsciem IP: 192.168.0.* / *.meritus.pl 22.05.01, 11:38
      Nie przejmuj się stres robi swoje, ona musi się odpowiednio podniecić, być
      wilgotna, może się obawia i to są powody to minie ale cierpliwości nic na siłę,
      a napewno wam sie uda.
    • Gość: Irena Re: problem z wejsciem IP: *.poznan.scansped.pl 16.08.01, 09:32
      Damian, tylko spokojnie.
      Też miałam taki problem i to nie bagatela, bo aż przez dwa lata (byłam wtedy ze swoim partnerem
      ponad dwa lata). Problem był taki, że ja miałam blokadę psychiczną. Byłam zakochana, ale lata, które
      moja mama spędziła na uswiadamianiu mnie i ostrzeganiu przed przypadkową ciążą zrobiły swoje.
      Byłam tak zablokowana i tak bałam się "wpasć", że ze stosunku nic nie wychodziło. Poza tym fakt, że
      jest to pierwszy raz też działał na mnie stresująco. Cos we mnie pękło dopiero po dwóch latach, a to z
      następujących powodów:

1. byłam starsza i dojżalsza emocjonalnie
      2. zaczęłam zażywać tabletki antykoncepcyjne, co zredukowało mój strach przed ciążą do minimum
      3. zmieniłam partnera - CZEGO TOBIE WCALE NIE POLECAM - ale widocznie mój nowy parner jakos
      mnie odblokował (do dzisiaj nie wiem jako on to zrobił)

Z rad praktycznych:

1. dziewczyna musi być zrelaksowana (próbowałes napoić ją winem? UWAGA! nie za dużo bo zasnie!
      wystarczy kieliszek) Ty nie pij - niektórzy faceci nie mogą się potem podniecić
      2. Twój członek musi bć sztywny!!!! Inaczej za pierwszym razem nic z tego nie będzie
      3. Nie starajcie się tego zrobić za wszelką cenę - to nie może być jedyny cel Waszego zbliżenia.
      Zapomnijcie o tym na jaki czas, po prosu piesćcie się nawzajem, może Ci się udać całkiem
      nieoczekiwanie, bo nie będzie na Tobie ciążyła presja.

Jeszcze jedno: to jest dopiero Wasz początek. Ja mam teraz 26 lat i moja "seksualnoć" wzrasta z
      każdym dniem. Odczuwam coraz silniej i bardziej dojżale. Warto jest poczekać. Złe początki jak widać
      dobrze wróżą na przyszłosć. Pamiętaj, że seksualnosć kobiety rozbudza się aż do 30 roku życia.
      Możecie się więc spodziewać, że będzie coraz lepiej,
      Wszystkiego dobrego
      Irena

• Gość: Ewa Re: problem z wejsciem IP: 212.180.136.* 16.08.01, 13:43
        Ira, nie wpedzaj Damiana w czarna rozpacz - on sie moze nie doczekac 30 swojej
        partnerki.
        A najlepsza rada to chyba jest jedna - nie stresujcie sie - to co padlo o
        lampce wina to tez dobry sposob, a poza tym sprobujcie zapomniec o calym
        siwiecie.
        Powodzenia nastpnym razem
    • Gość: lolita Re: problem z wejsciem IP: *.telia.com 19.08.01, 18:28
      kochany damianku, to nie jest jej problem , ale twoj! po prostu masz za miekkiego, moze
      jestes za bardzo zdenerwowany (co moze byc przyczyna) albo masz jakas wade to sie czesto
      zdaza u mezczyzn, wielu na to cierpi ale zaden sie nie przyzana. moze wiagra by ci pomogla,
      nie wiem.
      • Gość: mikmik Re: problem z wejsciem IP: *.telenergo.pl 20.08.01, 09:37
        ale pieprzysz dziweczyno od rzeczy.
        Nie masz pojęcia o sprawie chociaż jestes dziewczyną ( podobno, tak mniemam ).
        Damian, środki nawilżające które możesz używać do stosunku z prezerwatywą czy
        bez ( klasyczny czy analny ) to np. KY
        A radzę ponad to przenieść swój wątek na forum
        KATALOG FORUM > ZDROWIE > SEKSUOLOGIA
        • Gość: lolita Re: problem z wejsciem IP: 62.88.128.* 20.08.01, 11:11
          nic nie pieprze, prawda jest årawda, chlopiec ma po prostu za miekkie narzedzie
          dzialania.
    • Gość: zaholec Re: problem z wejsciem IP: *.chello.pl 26.09.01, 17:07
      Może problem nie jest problemem???
      Zdaża się, rzadko ale zdaża, forma przerostu błony dziwiczej.
      Błona jest mocno zwłókniona i uniemożliwia nawet najtwardszemu wejście.
      Jedynym rozsądnym wyjściem jest wizyta u specjalisty, tylko on może trafnie
      zdiagnozować i ew. skierować Twoją Panią na zabieg. Zabieg jest prosty i trwa
      około 5 minut. Polega na nacięciu błony i jej osłabieniu. To nic strasznego.
      Powodzenia.
      • Gość: wodniak Re: problem z wejsciem IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 15:25
        Być może masz kolego całkowitą rację. Nie masz jej tylko w jednym: zdarzenie
        pisze się przez "rz". Mam nadzieję,że z partnerką lepiej Ci "wychodzi".
        Pozdrawiam i polecam słownik ortograficzny.
    • Gość: Piotr Re: problem z wejsciem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 22:46
      Jak się popieści, to się zmieści! Nie łam się - praktyka czyni mistrza!
    • Gość: Mija Re: problem z wejsciem IP: *.c.subnet.rcn.com 23.10.01, 18:33
      zaproponuj swojej sziewczynie zeby najpierw sama zaposanla sie "sama z soba",niewiem czy kiedykolwiek
      wkladal sobie palce do pochwy,wydaje mi sie ze to dobrze jej zrobi jesli oswoi sie z tym uczuciem.Ja tak
      robilam, lezac sobie w pokoju samiutka oswajalam sie,wtedy tez odkrylam ze masturbowanie sie jest
      fantastycznym uczuciem.powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka