piotrus1 11.02.07, 17:36 spotkaliście kiedyś kobietę która zaskoczyła was swoimi pasjami rozbroiła pięknym uśmiechem i uwiodła oczami hah do wczoraj nigdy... a co gorsza nawet nie zostawiła do siebie kontaktu ;( pozdrawiam Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka41 Re: mega kobieta 11.02.07, 18:16 Piotrusiu i Ty jej tak pozwoliles odejsc? Miej pretensje do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: mega kobieta 11.02.07, 18:19 mam ale twierdziła ze jest zaręczona... NIESTETY ;( Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: mega kobieta 11.02.07, 18:19 Jeśli ją znowu spotkasz, znaczy,że to przeznaczenie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: mega kobieta 11.02.07, 18:20 hmmmmm zobaczymy co Bóg dla mnie planuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BógHonoriOjczyzna Re: mega kobieta IP: *.smsnet.pl 11.02.07, 18:33 Odpowiedź generalnie jest bardzo prosta. Bóg zaplanował dla nas śmierć - tyle tylko, że jedni umrą wcześniej inni później. Dlatego nie można przepuszczać żadnej mega kobiecie :))Tempus fugit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minikobitka Re: mega kobieta IP: *.szczecin.mm.pl 11.02.07, 19:02 walcz o Nią Piotruś!:) nic nie jest wieczne, zaręczyny również. My też miewamy podobnie,Megafaceci są najczęściej zajęci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna kobieta Re: mega kobieta IP: *.sysnet.pl 11.02.07, 19:08 > My też miewamy podobnie,Megafaceci > są najczęściej zajęci teraz ty odbijesz jakiejś faceta, potem tobie następna odbije i jakoś się kręci Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: mega kobieta 11.02.07, 20:39 Gość portalu: normalna kobieta napisał(a): > > My też miewamy podobnie,Megafaceci > > są najczęściej zajęci > > teraz ty odbijesz jakiejś faceta, potem tobie następna odbije i jakoś się kręci > po pierwsze trzeba mieć jakieś zasady... a po drugie i tak już pewnie jej nigdy nie spotkam ;), ale fajnie że mi się coś takiego zdarzyło.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: mega kobieta 11.02.07, 20:41 > > teraz ty odbijesz jakiejś faceta, potem tobie następna odbije i jakoś się > kręci > > > > po pierwsze trzeba mieć jakieś zasady... jak nie bedzie chciala to nie odejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: mega kobieta 11.02.07, 20:48 cały ambaras w tym ze spotkałem ja pierwszy raz w życiu i pewnie już nie spotkam... chodziło mi bardziej o to ze spotkać możemy w życiu takich ludzi którzy zrobią na nas ogromne wrażenie. swoja głową, wyglądem, spojrzeniem... nie chodzi o to czy zerwie z byłym czy nie ... bo to nie o tym miało być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mega kobieta 11.02.07, 20:53 i o to w tym wszystkim chodzi, bo w życiu piękne są tylko chwile, jakby nie były mgnieniem,nikt by ich nie docenił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotoman Re: mega kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:47 >gradus2004 napisał: jak nie bedzie chciala to nie odejdzie...< chyba miałeś na myśli "jak będzie chciała ..." Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: mega kobieta 11.02.07, 20:56 Gość portalu: erotoman napisał(a): > > >gradus2004 napisał: jak nie bedzie chciala to nie odejdzie...< > > chyba miałeś na myśli "jak będzie chciała ..." zrobi to co bedzie chciala... czyli jak nie bedzie chciala to nie zrobi tego co nie chce... :) jak nie bedzie chciala zmienic partnera to nie odejdzie... to mialem na mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: mega kobieta 11.02.07, 21:03 czy wy czytacie o czym ja piszę ? spotkałem ją raz w życiu... na baletach... chwilkę gadałem... odpłynąłem... i pewnie już drugi raz jej nie spotkam w życiu nie ma się wszystkiego, a jednak warto żyć dla takich chwil.. bo uświadamiają ze można spotkać kogoś kto wywrze na nas wielkie wrażenie mimo ze "znamy" go tylko chwilkę Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: mega kobieta 11.02.07, 21:05 piotrus1 napisał: > czy wy czytacie o czym ja piszę ? czytamy... co nie oznacza, ze nie moga sie w dyskusji pojawic watki odgalezione... Chcesz decydowac o czym sie tutaj rozmawia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: mega kobieta 12.02.07, 05:27 w sumie to nie .... jednak ;) pytałem czy się wam coś takiego zdarzyło ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mega kobieta 12.02.07, 07:34 w sumie nie, megafacetów ewolucja nie stworzyła jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 Re: mega kobieta 12.02.07, 07:56 Megakobiet też nie ma. Po prostu faceci mają tak skonstruowane mózgi, że wystarczy im powachlować umiejętnie rzęsami i już głupieją... I nie widzą żaaaaaadnych wad u babki. hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: mega kobieta 12.02.07, 09:20 Całe szczęście,że akurat nie miała PMS :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 Re: mega kobieta 12.02.07, 09:45 Przepraszam bardzo - a przy PMS-ie to już nie można trzepotać rzęsami i kręcić pupą? Nawet w tym trudnym okresie??? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: mega kobieta 12.02.07, 09:48 kotegaeshi1 napisał: > Przepraszam bardzo - a przy PMS-ie to już nie można trzepotać rzęsami i kręcić > pupą? Nawet w tym trudnym okresie??? Raczej nie, chyba ,że ma sporo samozaparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 Re: mega kobieta 12.02.07, 09:54 Mega-kobiety mają mega-zaparcie. Więc uwodzą zawsze... z mega-efektem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: mega kobieta 12.02.07, 09:58 Wiedziałam,że nie jestem mega kobietą :-( Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mega kobieta 12.02.07, 10:53 bywają kobiety z niezauważalnym prawie pms, te mrugają najmocniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja spotkałem kobiete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:21 piotrus1 napisał: > spotkaliście kiedyś kobietę która zaskoczyła was swoimi pasjami > rozbroiła pięknym uśmiechem i uwiodła oczami > > hah do wczoraj nigdy... > > a co gorsza nawet nie zostawiła do siebie kontaktu ;( > > pozdrawiam > > Piotruś =================== ja spotkałem nie raz kobiete, która zaskoczyła mnie swoimi piersiami... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 14:48 Gość portalu: andreas napisał(a): > > ja spotkałem nie raz kobiete, która zaskoczyła mnie swoimi piersiami... ;))) ta była tak mega że nie zwracałem uwagi na piersi ;) miałe śliczne oczy .. śliczny uśmiech... i fajne pasje ... co co mi się jeszcze spodobało zdanie ze moze w życiu poświeci sie dziecią swoim ... heh fajna babka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 14:54 dzieci - to nie jest zbyt oryginalna pasja! ;)) Kobiety lubia sie własnie, jak piszesz, poswiecac dzieciom - i to jest bład!!! Trzeba kochac, a nie poswiecac sie dzieciom - uwazaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ja spotkałem kobiete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:56 Mnie się podoba to "może" :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 16:04 "może" wychodzi z rozmowy nie chce mi się tłumaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 16:20 Rozumiem Cie Piotrusiu, ze cieszysz sie chwila, ktora Ci pokazala , ze mozna przezyc cos wspanialego. Dobrze , ze Cie to spotkalo. Bywaja ludzie, ktorzy przez cale zycie nie miewaja takich chwil. Ubodzy oni sa. Uczeni tlumacza to gra feromonow, byc moze, ale jakaz to piekna gra. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 16:37 A ja wiem o takiej z tego forum, która ma mega - PMS, a jednocześnie jest mega- kobietą... I zaskoczyła mnie wieloma rzeczami i atrybutami... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może to o mnie Re: ja spotkałem kobiete IP: *.szczecin.mm.pl 12.02.07, 16:42 :) wiele jest Megakobiet, należy je dostrzec Mega_spojrzeniem o megowym sercu megafaceta. Ot i cała tajemnica. "Piękno u innych gdy je dostrzegamy wypływa prosto z nas", ktoś tak powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megafacet Re: ja spotkałem kobiete IP: *.szczecin.mm.pl 12.02.07, 18:26 kotegaeshi1 napisał: A ja wiem o takiej z tego forum, która ma mega - PMS, a jednocześnie jest mega- kobietą... I zaskoczyła mnie wieloma rzeczami i atrybutami... :)) ---------------------------------- podziel sie co wiesz? daj choćby jej IP. nie bądź żyła~! Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 19:06 Mega-kobieta z mega pms-em z tego forum to prawdziwe zjawisko. Nie będzie żadnego IP - sam się domyśl. Powiem tylko że jest piękna, mądra i dowcipna... No i czasami ma trudne dni, ale kto je przeczeka ten nie żałuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megafacet Re: ja spotkałem kobiete IP: *.sysnet.pl 12.02.07, 19:09 ja wiem, ja wiem.....to Małgosia :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 16:50 hanka41 napisała: > Rozumiem Cie Piotrusiu, ze cieszysz sie chwila, ktora Ci pokazala , ze mozna > przezyc cos wspanialego. Dobrze , ze Cie to spotkalo. > Bywaja ludzie, ktorzy przez cale zycie nie miewaja takich chwil. > Ubodzy oni sa. > Uczeni tlumacza to gra feromonow, byc moze, ale jakaz to piekna gra. > pozdrawiam 100% kwintesencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 17:16 Piotrus, myślałam,że tylko ja tak na Ciebie działam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 18:46 dyrgosia napisała: > Piotrus, myślałam,że tylko ja tak na Ciebie działam... :-) > > do soboty tak było..... ale po sobocie wszystko wygląda inaczej ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 18:47 W tę sobotę wszystko wróci do poprzedniego stanu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 18:52 dyrgosia napisała: > W tę sobotę wszystko wróci do poprzedniego stanu :-) > no nie wiem.... pewnego piętna nie da się już usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: ja spotkałem kobiete IP: *.chello.pl 12.02.07, 21:02 piotrusiu ja codziennie taką spotykam, jak tylko do lustra zerknę hahahahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: ja spotkałem kobiete 12.02.07, 22:00 właśnie to tak działa ;) dla każdego z nas inna kobieta będzie tą wyjątkową... ważne aby takie kobiety spotykać... a jeszcze lepiej jak taka kobieta zostanie z którymś z nas na całe życie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mega kobieta 12.02.07, 22:38 a ja Piotrusiowi naszemu życzę spotkania i uwiedzenia superkobiety,bo mega to z megagodzillą kojarzy się Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Dziewczyna zycia 12.02.07, 23:04 A ja Piotrusiowi zycze spotkania kobiety takiej o ktorej pisze Germanus w swoim wierszu: Dziewczyna zycia Przyszly i poszly, dziewczyny znikad, dziewczyny szkolne, dziewczyny miejskie, przyszly i poszly, gdy czas ich minal, dziewczyny zniwne,dziewczyny wiejskie. Dziewczyny z lawek, klasowych rzedow, sal gimnastycznych, schodow do szatni, laboratoriow, chemicznych sprzetow, stolowki, auli, bibliotek jasnych. Dziewczyny letnie, dziewczyny sielskie z obozow , splywow, szlakow, wycieczek, krotkich biwakow pod srebrnym swierkiem, z wrzosowisk lesnych, meandrow rzeczek. Dziewczyny funkcji matematycznych, uniwersyteckich sal wykladowych, rannych kolokwiow, calek lirycznych, pochodnych, struktur,ciagow liczbowych. Dziewczyny z oper, sal koncertowych, plakatow, filmow, wystaw, muzeow, teatrow tanca, ruchu, harmonii, jednego widza, aktorow wielu. Przyszly i poszly, ale nie wszystkie, jedna zostala, moja dziewczyna, zostala ze mna, inna niz wszystkie, dziewczyna zycia, jedna jedyna. Przyszla, nie poszla, spojrzala w oczy, swiat przeslonila cieplym usmiechem, wziela pod reke i obok kroczy, jedna jedyna na calym swiecie. Takiej wlasnie dziewczyny Ci zycze, Piotrusiu. ps. wiersz ten byl juz publikowany na forum i mam nadzieje ze nie naruszam praw autorskich. Hanka41 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Dziewczyna zycia 12.02.07, 23:11 ps. nie dziękuję aby nie zapeszać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dziewczyna zycia 13.02.07, 08:20 Ja Ci nie życzę, bo wiem,że tak się stanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Dziewczyna zycia 13.02.07, 16:33 Dyrgosiu, powiedz choc slowko, beda forumowe zareczyny ?:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Dziewczyna zycia 14.02.07, 18:42 fajnie, pisze sie na matke chrzestna :)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Dziewczyna zycia 14.02.07, 21:30 każdy początek miłości to jakaś opowieść jakieś "love story"... wszystko jednak zapętla się koło tego, aby pamiętać o tej historii wybrać z niej co najpiękniejsze i przypominać sobie w złych chwilach ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Dziewczyna zycia 14.02.07, 21:33 w love story chyba najwazniejszy jest happy end :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: mega kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:10 Kobieta Tygodnia Aneta K. Kobieta Roku Renata B. Odpowiedz Link Zgłoś