taverna 14.11.08, 23:03 Czy ktos moze polecic dobrego adwokata od spraw spadkowych ? W internecie znalazlam P.Dobrowolska,czy ktos cos o niej slyszal ? Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: frycek Re: dobry adwokat IP: *.chello.pl 15.11.08, 11:05 Poczytaj sobie kodeks, a nie tu smęcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grzegorz Re: dobry adwokat IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.08, 17:33 a ja uwazam że przyzwoity jest adwokat Marcin Gruca na ul.Krzywoustego.Polecam,ma niskie ceny i jest otwarty na klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dobry adwokat IP: 213.155.165.* 03.12.08, 17:41 Co znaczy "niskie ceny" ? Nadal obowiązują stawki minimalne z rozporządzenia MS i poniżej tych kwot żaden adwokat nie może zejść. Odpowiedz Link Zgłoś
jomjestprezes Re: dobry adwokat 09.04.09, 18:05 Ja znam jednego prawnika - ta kancelaria zajmuje się co prawda głównie ubezpieczeniami, ale możesz napisać i spytać, czy tym też - mają niezłą opinię: Prawnik Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciach nie ma dobrych adwokatów, sa tylko b.drodzy IP: *.chello.pl 09.04.09, 19:49 Nie polecam tych z góry , obskubiom nic nie załatwiom Odpowiedz Link Zgłoś
jomjestprezes Re: nie ma dobrych adwokatów, sa tylko b.drodzy 23.04.09, 15:46 Pytanie było o DOBRYCH adwokatów :) Nie wiem, myślę, że stawki są wszędzie takie same - ciągle jeszcze, bo takie mamy prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: nie ma dobrych adwokatów, sa tylko b.drodzy 24.04.09, 15:18 stawki są b. różne.polecam p. fafułę i p. dobrowolską.stanowczo odradzam p. mareckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasamosiatylko Re: dobry adwokat 20.02.20, 10:12 Ja z czystym sumieniem moge polecic Panią Agnieszkę to chyba najlepszy adwokat w Szczecinie. Nie raz pomogła naszej rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rennie113@wp.pl Re: dobry adwokat IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 20:13 Po wygraniu mojej sprawy o spadek muszę napisać nie ma lepszej prawniczki niż adwokat Magdalena Chróścielewska. Tu sobie zobaczcie www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/ Odpowiedz Link Zgłoś