taverna 14.11.08, 23:03 Czy ktos moze polecic dobrego adwokata od spraw spadkowych ? W internecie znalazlam P.Dobrowolska,czy ktos cos o niej slyszal ? Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frycek Re: dobry adwokat IP: *.chello.pl 15.11.08, 11:05 Poczytaj sobie kodeks, a nie tu smęcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: dobry adwokat IP: *.szczecin.mm.pl 03.12.08, 17:33 a ja uwazam że przyzwoity jest adwokat Marcin Gruca na ul.Krzywoustego.Polecam,ma niskie ceny i jest otwarty na klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dobry adwokat IP: 213.155.165.* 03.12.08, 17:41 Co znaczy "niskie ceny" ? Nadal obowiązują stawki minimalne z rozporządzenia MS i poniżej tych kwot żaden adwokat nie może zejść. Odpowiedz Link Zgłoś
jomjestprezes Re: dobry adwokat 09.04.09, 18:05 Ja znam jednego prawnika - ta kancelaria zajmuje się co prawda głównie ubezpieczeniami, ale możesz napisać i spytać, czy tym też - mają niezłą opinię: Prawnik Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciach nie ma dobrych adwokatów, sa tylko b.drodzy IP: *.chello.pl 09.04.09, 19:49 Nie polecam tych z góry , obskubiom nic nie załatwiom Odpowiedz Link Zgłoś
jomjestprezes Re: nie ma dobrych adwokatów, sa tylko b.drodzy 23.04.09, 15:46 Pytanie było o DOBRYCH adwokatów :) Nie wiem, myślę, że stawki są wszędzie takie same - ciągle jeszcze, bo takie mamy prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: nie ma dobrych adwokatów, sa tylko b.drodzy 24.04.09, 15:18 stawki są b. różne.polecam p. fafułę i p. dobrowolską.stanowczo odradzam p. mareckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasamosiatylko Re: dobry adwokat 20.02.20, 10:12 Ja z czystym sumieniem moge polecic Panią Agnieszkę to chyba najlepszy adwokat w Szczecinie. Nie raz pomogła naszej rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rennie113@wp.pl Re: dobry adwokat IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 20:13 Po wygraniu mojej sprawy o spadek muszę napisać nie ma lepszej prawniczki niż adwokat Magdalena Chróścielewska. Tu sobie zobaczcie www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
nati78 Re: dobry adwokat 04.01.24, 23:20 ja polecam adwokat Katarzyna Korgól najlepszy adwokat rodzinny, poleciła mi ją znajoma sędzia z sadu na prawobrzeżu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mankazloto Re: dobry adwokat 20.05.24, 11:45 Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Tu sobie zobaczcie: www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
nausia22 Re: dobry adwokat 05.09.24, 21:08 Polecam specjalistę od spraw spadkowych Mecenas Dariusz Głabowski tel. 91 4336934 Odpowiedz Link Zgłoś
paula_aaa_01 Re: dobry adwokat 06.09.24, 11:06 Jeśli potrzebujesz dobrego adwokata to z czystym sumieniem polecam panią Martę W. Pół roku temu zajęła się moją sprawą, która oczywiście była wygrana dla mnie. Od początku rzetelnie podchodzi do sprawy i przede wszystkim stara się, aby rozwiązać problem w jak najszybszym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: dobry adwokat 10.09.24, 13:33 Adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pani podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :) Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
janek3501 Re: dobry adwokat 18.09.24, 13:30 Nie jestem w stanie powiedzieć jak P. Dobrowolska. Ale na pewno polece p. Machowskiego (kancelaria-machowski.pl/). Mają biuro przy Firlika ale polecam przedzwonić i o wszystko sie zapytać. Pomógł mojej siostrze przy rozwodzie z orzekaniem o winie. Była bardzo zadowolona z jego podejścia i z efektu jaki dla niej uzyskał. Odpowiedz Link Zgłoś
optik-lon Re: dobry adwokat 26.09.24, 13:08 W mojej skromnej ocenie zwykłej kobiety najlepszym adwokatem jest adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA. Kobieta ta jest niesamowicie skuteczna i wie co robi. jest z krwi i kości obrońcą sądowym. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie prowadzonej sprawy przed sądem. Niczego nie obiecywała, wręcz przeciwnie podkreślała, że sprawa jest bardzo trudna. Na szczęście udało się ją zakończyć z 100% wygraną. Miałam już do czynienia z różnymi kancelariami, ale ta zdecydowanie wybija się przed szereg i bardzo chętnie będę kontynuować współpracę w przyszłości choć mam nadzieje, że nie będę musiała już chodzić do sądów, bo bardzo się stresowałam podczas przesłuchania, choć wiem że miałam od początku rację i sędzia też tak na koniec powiedział. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Dziękuję też za osobisty kontakt i osobistą reprezentowanie mnie w sądzie. I dziękuję za wygraną w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: dobry adwokat 27.11.24, 15:13 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: dobry adwokat 13.01.25, 13:20 Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!! Tu sobie zobaczcie www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
palinkaa9 Re: dobry adwokat 22.05.25, 13:55 Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
asiamala Re: dobry adwokat 09.04.26, 13:43 Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com Odpowiedz Link Zgłoś