Gość: Muminek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 13:01 .. na kość, bo coś długo sie nie odzywa. Kurcze jak nie bedzie u niej słońca to eszcze sie nam zahibernuje hihi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 07.05.02, 13:11 NO nie, w maju to już może nie zamarzła. Co najwyżej utopiła sie w deszczu albo zabłądziła we mgle. Albo wiatr ją wywiał na południe i korzysta ze słońca póki może. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga nam zamarzła... 07.05.02, 14:14 Byłam na szczecińskim. Poza tym trochę trzeba popracować! A zimno dalej jak było! Skandal i to nieuczciwe! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 07.05.02, 14:30 A trzeba, trzeba popracować, racja. A co do pogody to cierpliwości, wiosna dopiero się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 09:42 Wiecie, tak sobie myślę ze jak u nas pogoda się pogorszy to u Ga też się napewno zmieni .... byle nie na gorsze ..hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 09:49 Pogorszenia nie nadają, co najwyżej burze. A po burzy znowu pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 12:41 Ale czytałaś że u Ga to tylko sztormy, deszcze i szalejace zimno... więc nie wiem czy po burzy może być lepiej:))) Zreszta dzisiaj Ga się jeszcze nie odezwała może morze ja nam zabrało albo idzie pieszo na południe..hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 13:34 Albo ma za mocno działającą klimatyzację w pracy i rzeczywiście zamarzła. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 13:51 I sztormiak, bo pewnie straszne u nich przeciągi i może im jeszcze na dodatek dach przecieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 20:52 toż to katastrofa, jak można pracować w takich warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 08:38 A jak jeszcze pogonią do roboty, to 10 w skali Beaufforta. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 13:16 Pogonili! I to jak! Pół nocy w biurze. Ale za to jaka była wczoraj pogoda! Spacerowo- rowerowa - w sam raz do pracy! A dzisiaj to już regularny upał- może mi ręce odmarzną od klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 13:26 Pół nocy?! No chyba przesadziłaś. A teraz rzucaj robotę w cholerę, rzuć parę postów, a potem siadaj na rower i na zieloną trawkę! Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 13:28 Mam zielony balkon w pracy :( I na nic więcej nie mogę teraz liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 14:30 No widzisz, a ja nie mam balkonu w pracy, za to obrzydliwy widok z okna. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 14:38 A kojarzysz takie fototapety wklejane w okna w tanich serialach? Na przykład z panoramą Manhattanu. Moze coś takiego? Jakieś palmy, albo Góry Skaliste! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 15:17 Niezła myśl, zrobię sobie zlepek z tych zdjęć od detritusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:22 Lepiej, szybciej i taniej bedzie zamknąć oczy i uruchomić wyobraźnię.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 14:46 Niestety, z zamkniętymi oczyma nie da się ani pracować, ani wystukiwać postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:58 To na czas pracy oczy otworzysz w końcu jak pracujesz to za okno nie patrzysz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 15:03 Siedzę przy oknie, więc siłą rzeczy kątem oka widzę świat. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 16:05 Podobno wcale nie spał, bo nie przyznaje się do tego, jakoby przespał toast. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 16:14 Zwyczajnie, leżaczek, klapeczki, gazetka... a posty aż furczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 18:30 Aga przestaje Cię lubić :P. Preferowałem niestety czynny odpoczynek typu malowanie sufitów, zdrapywanie ścian i kładzenie tapet w obszarze komputerowej pustyni. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 16:53 Jestem w polowie mieszkania i czeka mnie druga tura. Najgorsze jest to ze musze dojeżdżać do Torunia i pozostana mi tylko łykendy na ta robote bo urlopik mnie się już skończył. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Ga nam zamarzła... 11.05.02, 22:06 no i jak Muminek? zmeczony? pokolorowany? bo malowanie chyba bylo? co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 23:26 Byłem zmęczony nie da sie ukryć:) malowanie sufitów nie jest jeszcze tak męczące jak skrobanie ścian ze starej tapety która nie chce schodzić:)) ale jakoś sobie poradzę jutro i po jutrze dalsza część roboty jak sobie o tym pomyślę to aż mi ciarki po plecach przechodzą :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 13.05.02, 08:55 O rany, to Ty jeszcze dojeżdżasz do roboty do Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga nam zamarzła... 13.05.02, 09:00 Te klapeczki to był żart! A za skrobanie tapet i sufit - to jesteś już bohaterem. W dodatku w taką pogodę! Biorę na siebie całą winę i kajam się: na tym forum to ja jestem leniuchem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:01 Jak sie chce mieć mieszkanie w Toruniu to trzeba je sobie przygotować - niestety :))), ale nie jest tak źle jakoś sobie poradzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Ga nam zamarzła... 15.05.02, 17:01 Mam takie skojarzenia z tapetowaniem - pamiętacie taką plastelinową krótkometrzżówkę "Sąsiedzi"? To były remonty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: Ga nam zamarzła... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:11 Jasne, że pamiętam. Ale oni zawsze wychodzili na swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:56 Na szczęście jeszcze nie znam sąsiadów ..hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 17.05.02, 08:54 No to życzęprzyjemnych znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:56 No i się zaczeło o 21 pierwsza sasiadka poprosiła mnie o mniej głośne kucie ściany bo dziecko usypia - no i weź tu człowieku odmów kobiecie? Robota staneła a się położyłem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 20.05.02, 10:29 No i amen. Ale kończ szybko ten remont, bo ja się nie mogę doczekać parapetówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek parapetówka, ooo.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:32 ... o jeszcze sporo wody w Wiśle popłynie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 23.05.02, 08:45 Daj znać, jak już wszystko będzie na ostatni guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: 213.76.53.* 23.05.02, 16:14 stworzę na tą okazję osobny temat... bo Ty zdaje się lubisz remonty i odnawianie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 23.05.02, 16:16 Gość portalu: Muminek napisał(a): Ty zdaje się lubisz remonty i > odnawianie :))) Ee, gdzie to napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:44 Wszedzie a to żeby coś tam w Ś-ciu odnowić i wyremontować, a teraz promy itd. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 24.05.02, 08:20 Co nie znaczy, że ja mam to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: parapetówka, ooo.... 24.05.02, 09:35 To tak jak z tym dworcem - do odmalowania spolecznie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 24.05.02, 10:14 Mówisz o dworcu głównym w Szczecinie? Skręca mnie, jak wysiadam z pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: *.polpak-karton.pl 25.05.02, 23:23 Włóż różowe okulary .. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: parapetówka, ooo.... IP: *.cosmic.pl 27.05.02, 18:55 Chyba to nie jest konieczne, coraz mniej mnie razi. Jak dzisiaj wysiadłam z pociągu, stwierdziłam że w porównaniu z Dworcem Centralnym, Szczecin Główny to pałac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: 213.76.53.* 28.05.02, 07:29 A widzisz dziewcze wystarczy tylko dobry punkt odniesienia a poglądy sie zmienia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: parapetówka, ooo.... IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:25 Racja. A przy Świnoujściu Szczecin wydaje mi się zahukaną metropolią. Odpowiedz Link Zgłoś