Dodaj do ulubionych

Ga nam zamarzła...

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 13:01
.. na kość, bo coś długo sie nie odzywa. Kurcze jak nie bedzie u niej słońca to
eszcze sie nam zahibernuje hihi!
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 07.05.02, 13:11
      NO nie, w maju to już może nie zamarzła. Co najwyżej utopiła sie w deszczu albo
      zabłądziła we mgle. Albo wiatr ją wywiał na południe i korzysta ze słońca póki
      może.
      • ga Re: Ga nam zamarzła... 07.05.02, 14:14
        Byłam na szczecińskim. Poza tym trochę trzeba popracować! A zimno dalej jak
        było! Skandal i to nieuczciwe!
        • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 07.05.02, 14:30
          A trzeba, trzeba popracować, racja. A co do pogody to cierpliwości, wiosna
          dopiero się zaczyna.
          • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 09:42
            Wiecie, tak sobie myślę ze jak u nas pogoda się pogorszy to u Ga też się
            napewno zmieni .... byle nie na gorsze ..hihi!
            • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 09:49
              Pogorszenia nie nadają, co najwyżej burze. A po burzy znowu pięknie!
              • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 12:41
                Ale czytałaś że u Ga to tylko sztormy, deszcze i szalejace zimno... więc nie
                wiem czy po burzy może być lepiej:))) Zreszta dzisiaj Ga się jeszcze nie
                odezwała może morze ja nam zabrało albo idzie pieszo na południe..hihihi!
                • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 13:34
                  Albo ma za mocno działającą klimatyzację w pracy i rzeczywiście zamarzła.
                  • wook Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 13:36
                    mogła by sobie ubrać futerko:)))
                    • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 13:51
                      I sztormiak, bo pewnie straszne u nich przeciągi i może im jeszcze na dodatek
                      dach przecieka.
                      • wook Re: Ga nam zamarzła... 08.05.02, 20:52
                        toż to katastrofa, jak można pracować w takich warunkach.
                        • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 08:38
                          A jak jeszcze pogonią do roboty, to 10 w skali Beaufforta.
                          • ga Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 13:16
                            Pogonili! I to jak! Pół nocy w biurze. Ale za to jaka była wczoraj pogoda!
                            Spacerowo- rowerowa - w sam raz do pracy! A dzisiaj to już regularny upał- może
                            mi ręce odmarzną od klawiatury.
                            • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 13:26
                              Pół nocy?! No chyba przesadziłaś. A teraz rzucaj robotę w cholerę, rzuć parę
                              postów, a potem siadaj na rower i na zieloną trawkę!
                              • ga Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 13:28
                                Mam zielony balkon w pracy :(
                                I na nic więcej nie mogę teraz liczyć.
                                • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 14:30
                                  No widzisz, a ja nie mam balkonu w pracy, za to obrzydliwy widok z okna.
                                  • ga Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 14:38
                                    A kojarzysz takie fototapety wklejane w okna w tanich serialach? Na przykład z
                                    panoramą Manhattanu. Moze coś takiego? Jakieś palmy, albo Góry Skaliste!
                                    • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 09.05.02, 15:17
                                      Niezła myśl, zrobię sobie zlepek z tych zdjęć od detritusa.
                                      • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:22
                                        Lepiej, szybciej i taniej bedzie zamknąć oczy i uruchomić wyobraźnię.. :))))
                                        • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 14:46
                                          Niestety, z zamkniętymi oczyma nie da się ani pracować, ani wystukiwać postów.
                                          • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:58
                                            To na czas pracy oczy otworzysz w końcu jak pracujesz to za okno nie
                                            patrzysz :))
                                            • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 15:03
                                              Siedzę przy oknie, więc siłą rzeczy kątem oka widzę świat.
                                              • ga Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 15:53
                                                Muminek się obudził! Witam ponownie!
                                                • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 16:05
                                                  Podobno wcale nie spał, bo nie przyznaje się do tego, jakoby przespał toast.
                                                  • ga Re: Ga nam zamarzła... 10.05.02, 16:14
                                                    Zwyczajnie, leżaczek, klapeczki, gazetka... a posty aż furczą!
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 18:30
                                                    Aga przestaje Cię lubić :P. Preferowałem niestety czynny odpoczynek typu
                                                    malowanie sufitów, zdrapywanie ścian i kładzenie tapet w obszarze komputerowej
                                                    pustyni. :))))
                                                  • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 11.05.02, 08:47
                                                    No i jaki efekt?
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 16:53
                                                    Jestem w polowie mieszkania i czeka mnie druga tura. Najgorsze jest to ze musze
                                                    dojeżdżać do Torunia i pozostana mi tylko łykendy na ta robote bo urlopik mnie
                                                    się już skończył. :(
                                                  • gofa Re: Ga nam zamarzła... 11.05.02, 22:06
                                                    no i jak Muminek? zmeczony? pokolorowany? bo malowanie chyba bylo? co? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 23:26
                                                    Byłem zmęczony nie da sie ukryć:) malowanie sufitów nie jest jeszcze tak
                                                    męczące jak skrobanie ścian ze starej tapety która nie chce schodzić:)) ale
                                                    jakoś sobie poradzę jutro i po jutrze dalsza część roboty jak sobie o tym
                                                    pomyślę to aż mi ciarki po plecach przechodzą :(
                                                  • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 13.05.02, 08:55
                                                    O rany, to Ty jeszcze dojeżdżasz do roboty do Torunia?
                                                  • ga Re: Ga nam zamarzła... 13.05.02, 09:00
                                                    Te klapeczki to był żart! A za skrobanie tapet i sufit - to jesteś już
                                                    bohaterem. W dodatku w taką pogodę! Biorę na siebie całą winę i kajam się: na
                                                    tym forum to ja jestem leniuchem!
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:01
                                                    Jak sie chce mieć mieszkanie w Toruniu to trzeba je sobie przygotować -
                                                    niestety :))), ale nie jest tak źle jakoś sobie poradzę :)))
                                                  • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 15.05.02, 13:43
                                                    A kiedy parapetówa?
                                                  • ga Re: Ga nam zamarzła... 15.05.02, 17:01
                                                    Mam takie skojarzenia z tapetowaniem - pamiętacie taką plastelinową
                                                    krótkometrzżówkę "Sąsiedzi"? To były remonty!
                                                  • Gość: gosia-s Re: Ga nam zamarzła... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 18:11
                                                    Jasne, że pamiętam. Ale oni zawsze wychodzili na swoje!
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 18:56
                                                    Na szczęście jeszcze nie znam sąsiadów ..hihihi!
                                                  • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 17.05.02, 08:54
                                                    No to życzęprzyjemnych znajomości.
                                                  • Gość: Muminek Re: Ga nam zamarzła... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 15:56
                                                    No i się zaczeło o 21 pierwsza sasiadka poprosiła mnie o mniej głośne kucie
                                                    ściany bo dziecko usypia - no i weź tu człowieku odmów kobiecie? Robota staneła
                                                    a się położyłem :))))
                                                  • gosia-s Re: Ga nam zamarzła... 20.05.02, 10:29
                                                    No i amen. Ale kończ szybko ten remont, bo ja się nie mogę doczekać parapetówy.
                                                  • Gość: Muminek parapetówka, ooo.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:32
                                                    ... o jeszcze sporo wody w Wiśle popłynie :))))
                                                  • gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 23.05.02, 08:45
                                                    Daj znać, jak już wszystko będzie na ostatni guzik.
                                                  • Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: 213.76.53.* 23.05.02, 16:14
                                                    stworzę na tą okazję osobny temat... bo Ty zdaje się lubisz remonty i
                                                    odnawianie :)))
                                                  • gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 23.05.02, 16:16
                                                    Gość portalu: Muminek napisał(a):

Ty zdaje się lubisz remonty i
                                                    > odnawianie :)))

Ee, gdzie to napisałam?

• Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:44
                                                    Wszedzie a to żeby coś tam w Ś-ciu odnowić i wyremontować, a teraz promy itd.
                                                    :)))
                                                  • gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 24.05.02, 08:20
                                                    Co nie znaczy, że ja mam to robić.
                                                  • ga Re: parapetówka, ooo.... 24.05.02, 09:35
                                                    To tak jak z tym dworcem - do odmalowania spolecznie!:))
                                                  • gosia-s Re: parapetówka, ooo.... 24.05.02, 10:14
                                                    Mówisz o dworcu głównym w Szczecinie? Skręca mnie, jak wysiadam z pociągu.
                                                  • Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: *.polpak-karton.pl 25.05.02, 23:23
                                                    Włóż różowe okulary .. :)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: parapetówka, ooo.... IP: *.cosmic.pl 27.05.02, 18:55
                                                    Chyba to nie jest konieczne, coraz mniej mnie razi. Jak dzisiaj wysiadłam z
                                                    pociągu, stwierdziłam że w porównaniu z Dworcem Centralnym, Szczecin Główny to
                                                    pałac.
                                                  • Gość: Muminek Re: parapetówka, ooo.... IP: 213.76.53.* 28.05.02, 07:29
                                                    A widzisz dziewcze wystarczy tylko dobry punkt odniesienia a poglądy sie
                                                    zmienia:))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: parapetówka, ooo.... IP: *.ipartner.com.pl 28.05.02, 19:25
                                                    Racja. A przy Świnoujściu Szczecin wydaje mi się zahukaną metropolią.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka