gucia786 18.02.16, 10:49 Witam czy ktoś może mi polecić niedrogiego adwokata do sprawy rozwodowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vlad.H. Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 18.02.16, 19:49 Moze Kajetan P.? Odpadnie ci podzial majatku... Odpowiedz Link Zgłoś
gucia786 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 18.02.16, 21:47 Interesuje mnie adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.archi Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 18.02.16, 22:13 Nie wiem jak inni adwokaci ale mi udało sie rozwieść, dogadać z żoną (choć niezła z niej jędza) co do alimentów na dzieci oraz do kontaktów z synem i córką. Oczywiście nie obylo się bez adwokata poniewaz samemu trudno jest odnaleźć sie w tym wszystkim. Więcej info na priv. Korzystałem z usług pani mecenas Nowickiej Mosiądz. Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 08.06.18, 17:48 I zrobi to z zamiłowania, a nie dla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek72 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.dynamic.mm.pl 19.02.16, 22:27 mnie rozwodziła Kursa-Mędrek poza tym że czasami trudno się do niej dodzwonić nie mam zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
gucia786 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 29.02.16, 23:39 Byłam u adwokat Nowickiej Mosiądz jestem bardzo zadowolona. Pozew jest już w sądzie.Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
martasp1 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 08.03.16, 20:38 polecam odezwać się na maila wsparcieprawne.eu@gmail.com pomoże i niedrogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.16, 21:36 Korzystałam z usług adwokata Piotra Salitra. Czasami wydawał mi się za konkretny, bo ja sobie lubię pogadać :), ale najważniejsze, że wygraliśmy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.179.253.endoo.it 13.07.16, 22:18 Bardzo udana współpraca z kancelarią Pani Bażant ( adwokat.stokowska.pl/zakres-uslug/zachowek/ ) . Pani adwokat prowadziła moja sprawę o zachowek. Była bardzo kompetentna i słowna. Dzięki poprowadzonym przez nią negocjacjom sprawę udało się zakończyć po mojej myśli jeszcze przed skierowaniem jej do sądu!! Zawsze odbiera telefon pod numerem 48 604 247 594 Odpowiedz Link Zgłoś
beata8918 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 27.09.16, 18:52 Ja mogę polecić adw. Piotra Walerczyka. Prowadził moją sprawę rozwodową. Prowadził też sprawę spadkową mojego kuzyna, który również był zadowolony. Rzetelny, profesjonalny i od początku do samego końca dba o sprawy klientów. Mogę szczerze polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.16, 12:35 Ja mogę polecić Panią Adwokat Magdalenę Krzesińską ze Szczecina. Poprowadziła ona moją sprawę rozwodową. Chodziła ze mną na rozprawy, nie wysyłała aplikantów, do mojej sprawy podeszła rzetelnie i z zaangażowaniem. www.adwokat.krzesinska.com/rozwod/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszekb Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.16, 11:38 Ja jestem już po wyroku i Pani Mecenas Nowicka- Mosiądz wywalczyła dla mnie wszystko co chciałem, udało się nawet mi zatrzymać dzieci co wydawało się niemożliwe jak żona złożyła pozew i powiedziała że mnie zniszczy. Gdyby nie pomoc mojej adwokatki było by ciężko. Janusz B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klhhkjh Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.bb.online.no 23.11.16, 11:33 Byle nie ZANIEMOJSKA!!!!!!!!! zero profesjonalizmu. Szkoda czasu i pieniędzy.ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatadc Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 09.01.17, 21:45 ja z ręką na sercu mogę polecić Piotra, którego polecała któraś z poprzedniczek przez e-mail wsparcieprawne.eu@gmail.com. Gość, nie tylko wysłuchał moich smentów, ale profesionalnie podszedł do tematu, sporządzadził pozew i inne pisma, a na koniec udzielił instruktażu jak zachowywać się w sądzie na rozprawie, żeby było dobrze. Rozwód przeprowadzony skutecznie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulax Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.as13285.net 22.04.17, 11:45 witam, czy moge wiedzieć ile Pani zapłaciła za sporządzenie pisma rozwodowego? Odpowiedz Link Zgłoś
karo369 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 11.01.17, 12:17 Polecam w 100% profesjonalistę, pan mec. Łukasz Bielawa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.1975 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 12.01.17, 10:00 ta, ta, ta byłem u kilku i mówili, że sprawa ciężka i chyba popłynę z kasą, a tu u pani Joanny Arend nie wyszło tak żle. Bezcenne mina ex-żony zdawało się jej że dużo może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.146.41.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.17, 12:08 Polecam adw. Agatę Urbanowską, jest to młoda Pani Mecenas, jednak pokazała mi, że potrafi walczyć na sprawie rozwodowej i ma dużą wiedzę w sprawach rodzinnych, chyba nawet specjalizuje się w tych sprawach. Ma kancelarie na Ściegiennego w Szczecinie, nie znam adresu strony internetowej ale na pewno można wyszukac w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaromir Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.18, 21:36 Wojciech J. Chmurak bardzo miły i kompetentny specjalista właśnie od różnego rodzaju spraw rodzinnych czy spraw cywilnych. Ma właśnie kancelarię już nawet chyba dłuższy czas i właśnie oferuje tego rodzaju pomoc. Jak najbardziej warto zapisać numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyle Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.18, 09:29 Korzystałem z pomocy Pani adwokat Magdaleny Pakuły ze Szczecina i jestem bardzo zadowolony. Sprawa wydawała się wątpliwa, ale udało się ją wygrać z orzeczeniem o winie byłej żony, a kontakty z dziećmi dostałem takie jak chciałem. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian75 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.146.226.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.18, 16:18 Ja miałem adwokata Piotra Salitrę i mam dzieci u siebie co jest rzadkie dla taty, a była małżonka przegrała sprawę mimo tego że zasypała sędzinę dowodami na mnie i na to że ja jestem winny Odpowiedz Link Zgłoś
benekw Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 23.05.18, 11:50 Ja korzystałem z pomocy robertmajchrzak.pl/. Rzetelna i profesjonalna kancelaria - polecam każdemu w trudnej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.18, 23:24 polecam adwokat Katarzynę Korgól. Konkretna i rzeczowa, nie pobiera wysokiego honorarium. Zaangażowała się w moją sytuację, bardzo mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
nowacka_b Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 08.08.18, 00:21 moja córka rok temu się rozwodziła i razem odwiedziłyśmy kilka kancelarii, ale ostatecznie sprawę powierzyłyśmy adwokat Katarzynie Korgól. Z uwagi na długi okres oczekiwania na badanie w ozss sprawa jeszcze się nie ukonczyła, ale wiem, że corką jest pod najlepszą opieką. Na bieżąco jest informowana o sprawie, zawsze pani Mecenas odpowiada na wszelkie wątpliwości. Czasami słyszę, że adwokat skasuje na początku i nie dba o sprawę, dlatego radzę wszystkim skorzystać z pomocy prawnej zaufanego adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.147.3.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.18, 11:09 Ja korzystam z usług Pani Adwokat Agatu Urbanowskiej, Pani Adwokat jest zawsze przygotowana, w sposób kulturalny, ale stanowczy odpiera argumenty strony przeciwnej, nie ma problemu z kontaktem telefonicznym czy mailowym. Jestem bardzo zadowolona ze sposobu pisania pism procesowych Pani Adwokat, są one konkretne i zwięzłe, ale zawsze dotykają tych problemów o których chciałabym wspomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
annaameliasowa Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 16.11.18, 02:04 Polecam adwokat Katarzynę Korgól - bardzo dobra merytorycznie i wspaniały i cierpliwy słuchacz. Finansowo - ok. przejrzyste reguły płatności, możliwość rozłożenia opłaty na raty, Odpowiedz Link Zgłoś
eliza.kraszynska Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 04.12.18, 16:51 Witam, ja miałam dość trudną sprawę rozwodową i zależało mi na najlepszym specjaliście dlatego zdecydowałam się na adwokata z Gdyni adwokatkrakowski.pl/. Większosć rozmów odbywalismy za pomoca telefonu lub skaypa, a na rozprawy adwokat przyjeżdżał do Szczecina. Sprawa zakończona ogromnym poodzeniem, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikarobak Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 10.12.18, 22:25 Mnie reprezentowała pani adwokat Katarzyna Maria Korgól www.kancelariawszczecinie.pl Pierwsze spotkanie trwało aż trzy godziny - pani mecenas to wnikliwy i cierpliwy słuchacz. Na rozprawach zawsze przygotowana i opanowana, wykazuje dużą klasę. Porównywałam honorarium z innymi wiodącymi kancelariami i na tle innych kancelarii wiem, że nie przepłaciłam a otrzymałam pomoc prawną na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna83 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 11.12.18, 11:47 nie polecam niedrogiego adwokata, rozwodzisz się raz, Chyba, że więcej zamierzasz:) Ja polecam adwokata w rozsądnej cenie, rozsądnej, bo chodzi tez o to, żeby mu się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna83 Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie 11.12.18, 12:06 dodam też, że nie polecam adwokatów od wszystkiego,wydaje mi się, że to uczciwe jak poszłam z kolejną sprawą do "mojej" kancelarii ajm-prawnik-szczecin.pl/ ( mi sprawę prowadziła adw. Juchno-Marcjan) z którą prowadziłam bardzo skomplikowany dział spadku połączony z podziałem majątku moich rodziców i jak poszłam z inną sprawą z zakresu ubezpieczeń to pani mecenas dała mi namiary na inną kancelarię. I dzięki temu wiem, że nie bierze czego popadnie tylko to na czym się zna, a o podziale wie dosłownie wszystko. Wiem , że robi też rozwody. Jeśli rozwody robi tak jak podziały to szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.18, 18:14 Wszystkim, którzy się rozwodzą powiem tak, cudów nie ma, ale można poszukać wśród kilku fajnych adwokatów. Trochę bazując na swoim doświadczeniu trochę na znajomych polecę: adw. Hannę Łyczywek- ale uprzedzam, że zdaniem niektórych może być niebotycznie droga, jak ktoś ma nieograniczony budżet to czemu nie- wtedy warto i polecam lyczywek-hanna.pl/ adw. Babskiego - trochę specyficzny, nie za tani, ale z pewnością kontrowersyjny. adw. Juchno-Marcjan - rzetelna, cenowo raczej przystępna, drożej jest przy sprawach zagranicznych, jak prowadzi po angielsku ajm-prawnik-szczecin.pl/ całą trójcę polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.cable.smsnet.pl 21.12.18, 00:57 ja polecę Panią Stokowską stokowska.pl śweitnie poprowadziła sprawę, doradziła fantastycznie ( a byłem też na poradzie u jednego z wczesniej wymienionych i było tak sobie). Rozwód zakończony po mojej myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: adwokat do rozwodu w Szczecinie IP: *.30.19.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.12.19, 13:17 Ja miałam problem z mężem ,po prostu kłody pod nogi od decyzji o rozstaniu a Pani adwokat Nowicka - Mosiądz dzięki doświadczeniu i taktyce doprowadziła do rozwodu na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś