Dodaj do ulubionych

słuchałem LUBIŃSKIEJ w radiu TRAGEDIA - teraz już

IP: *.zacheta.net 21.11.03, 09:07
jestem pewien CAŁY KLUB OdNowa NADAE SIĘ DO PSYCHAITRYKA. Krytyka Jurczyka (którego osobiście nie lubię)ograniczyła się do stwierdzenia iż NIE JEST LIDEREM. Ta kobieta z takim doświadczeniem życiowym zawodowym niby prof z habilitacją MA OSOBOWOŚĆ PSA OGRODNIKA. Potrzebue silnego PANA, OBSZCZEKUJE WSZYSTKICH, ZNACZY TEREN SZCZECIŃSKIEJ POLITYKI SWOIMI PSEUDO KOMPETENCJAMI (niewiele wie a podobno zna sie na wszystkim), PODLIZUJE SIĘ NIEJAKIEMU SIWEMU ARNOLDOWI I WĘSZY WSZĘDZIE zwłaszcza tam gdzie można sobie kość wygrzebać. Teresa wracaj na wieś. Tam przekupy mają sie dobrze. Żałuję że na ciebie głosowałem
Obserwuj wątek
    • Gość: 3 droga Re: słuchałem LUBIŃSKIEJ w radiu TRAGEDIA - teraz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 09:27
      Tekst jest brutalny i podobny do innych oceniających Mariana Jurczyka.
      Agresywny. To jednak styl. Zgadzam się natomiast z sensem tej wypowiedzi.
      Słuchałam. Zastanawia mnie czy p. Lubińska nie mogła by z Od Nową zaproponować
      jeden temat rozwojowy na sesji, komisji rozwoju i zrealizowac go od początku do
      końca. Inaczej to rzeczywiście może wyglądać na ... (pardon) ujadanie. Czcze
      gadanie. Jako polityk Lubińska nie ma szans. Jest niezrozumiała dla tzw
      normalnych ludzi.
      • ergie normalni ludzie ? 21.11.03, 09:32
        Gość portalu: 3 droga napisał(a):

> Jako polityk Lubińska nie ma szans. Jest niezrozumiała dla tzw
        > normalnych ludzi.

1. napisz, kto to są normalni ludzie.
        2. i co jest dla nich zrozumiałe ? ? ?
        • enancjo Re: normalni ludzie ? 21.11.03, 10:25
          .. normalni, sa to ludzie rozsadni..( i wyksztalcenie nie ma nic do tego )..
          .. a zrozumialym dla nich jest jedynie .. to co jest rozsadne ..
          Enancjo
          • ergie Re: normalni ludzie ? 21.11.03, 10:37
            enancjo napisał:

> .. normalni, sa to ludzie rozsadni..( i wyksztalcenie nie ma nic do tego )..
            > .. a zrozumialym dla nich jest jedynie .. to co jest rozsadne ..
            > Enancjo

czyli normalni ludzie zagłosowali na mj bądź er w drugiej turze ;-)))))
            • Gość: anabsztyfikant Re: normalni ludzie ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 11:02
              to ja, wasz przyjaciel w dwóch osobach! Tak, tak to świństwo że Lubińska
              krytykuje Mariana. Do krytyki Mariana mają prawo wszyscy, co chcą od nowa. A ci
              co chcą po staremu mają krytykować od nowa. Ja mam wyłączne prawo do krytyki
              Lubińskiej i m.j.w więc nie wcinaj mi się koleś!
              • Gość: Ana Re: normalni ludzie ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 15:31
                Gość portalu: anabsztyfikant napisał(a):

> to ja, wasz przyjaciel w dwóch
                osobach!........................................................................
                ................................................................................
                nie w dwóch,tylko co najmniej w czterech!swoją drogą znowu potwierdza się
                fakt,że tam gdzie ktoś krytykuje od nowę natychmiast pojawia sie
                spamik,podszywacze i potrójne(co najmniej)nicki.jesli tak wyglądają poplecznicy
                lubińskiej,siwego,jacyny i kobylańskiego...to dzięki....
            • enancjo Re: normalni ludzie ? 21.11.03, 11:51
              .. normalni .. po prostu nie mogli glosowac .. czyli wybierac
              pomiedzy czyms mniej lub jeszcze mnie rozsadnym ... bo tak
              wygladala wieksza czesc kampanii w Szczecinie: 'usmiech przeciwko
              martyrologii', a reszta bila tylko piane i robila tylko zamet ...
              .. jescze nikt nie wygral z martyrologia, a jak ktos nie wie
              dlaczego to polecma film 'MIS' .. tam widac to bardzo dokladnie..
              .. finalny efekt wyboru 'jm' swiadczy glownie o poziomie alternatywy
              'er', choc przyznaje, ze widac bylo pozytywny efekt obroki 'er'
              dokonany w koncowce przez fachowcow. ER duzo zyskal pod koniec
              kampanii i to tylko dzieki fachowcom. Widocznie widzac rankingi
              w koncu zrozumial, ze wybory nie wygra jego usmiech, tylko
              polityczno - spoleczny 'image', odbior i osad jego osoby .. a to nie
              ma juz nic wspolnego z normalnoscia ... mnie to cieszy .. bo swiadczy
              o tym, ze stajemy sie spoleczenstwem wymagajacym szczegolnie wobec
              politykow .. nawet jezeli Ci pzornie lepsi przegrywaja z szacunkiem
              do martyrologii ( chyba nie ma w tym nic zlego, a wrecz przeciwnie )..

.. konczas mysle tez ze mylisz zachowania podlegajace wplywom socjoligiczno
              -marketingowe z indywidulana normalnoscia kazdego czlowieka ..

.. z drugiej strony jezeli ktos chce byc prezydentem za 3 lata to
              w ciagu pol roku mozna mu zbudowac program ktory da mu tylko wielkie
              szanse, bo na tym polega demokracja, ze nie daje gwarancji :))

Enancjo
              • ergie Re: normalni ludzie ? 21.11.03, 13:03
                enancjo napisał:

> .. finalny efekt wyboru 'jm' swiadczy glownie o poziomie alternatywy
                > 'er', choc przyznaje, ze widac bylo pozytywny efekt obroki 'er'
                > dokonany w koncowce przez fachowcow. ER duzo zyskal pod koniec
                > kampanii i to tylko dzieki fachowcom. Widocznie widzac rankingi
                > w koncu zrozumial, ze wybory nie wygra jego usmiech, tylko
                > polityczno - spoleczny 'image', odbior i osad jego osoby ..
                >

bardzo ciekaw jestem, jak oceniasz :
                1. wpływ wizyty ak na deptaku na wynik er
                2. teoryjkę, że mj wygrał dzięki tl

• Gość: yt Re: normalni ludzie ? IP: 217.153.94.* 21.11.03, 14:06
                  I ci z tego, ze Kwasniewski poparl Runowicza. W Wroclawiu Jolanta Kwasniewska
                  poparla Lidie Geringer d'Oedenberg, a i tak wygral Dutkiewicz z POPiS. To nie
                  Kwas startowal w wyborach, ale m.in.Lubinska i to jej ptasi strach pomogl
                  Jurczykowi. Socjologiem to ty nie jestes koles.
                  • ergie Re: normalni ludzie ? 21.11.03, 14:23
                    Gość portalu: yt napisał(a):

> I ci z tego, ze Kwasniewski poparl Runowicza. W Wroclawiu Jolanta Kwasniewska
                    > poparla Lidie Geringer d'Oedenberg, a i tak wygral Dutkiewicz z POPiS. To nie
                    > Kwas startowal w wyborach, ale m.in.Lubinska i to jej ptasi strach pomogl
                    > Jurczykowi. Socjologiem to ty nie jestes koles.

jasne że nie jestem socjologiem.
                    ornitologiem też nie.
                    dlatego proszę jaśniej o ptasim strachu lubińskiej ;-)
                  • Gość: roman Re: normalni ludzie ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 14:24
                    A co za róznica czy wygrał Runowicz czy Jurczyk? I tak spółkami miejskimi
                    zarządzają ci sami ludzie. A Runowicz niczym się od Jurczyka nie różni. No może
                    tym, że nie mieszka na działkach tylko w rezydencji którą kupił za urzędniczą
                    pensję. Nie myl człoweiku pojęcia strach od odpowiedzialność.
                • enancjo Re: normalni ludzie ? 21.11.03, 14:41
                  .. po pierwsze nie zadna 'teo-ryjka' tylko moj wlasny
                  poglad na sprawe ...
                  .. generalizujac mysle, ze na skutek wielu przyczyn, w
                  tym i martyroligicznych, mamy na obecnym etapie zdolnosci
                  w kierunku bycia nihilistycznymi nedzarzami, ktorzy tylko
                  widza czarne strony roznych spraw ..
                  .. w takim patrzeniu nie ma przyszlosci, gdyz ta jest tylko
                  gdy patrzy sie na rozne sprawy przez pryzmat pozytywow ...

.. co do wizyty ak .. to watpie czy przyjechal z wlasnej woli,
                  sadze ze byla to przysluga / rewanz /zobowiazanie i ktos musial
                  o taka przysluge poprosic .. a beneficjetem bezposrednim mial
                  byc er, a posrednim kto inny .. w koncu jak sie rodzi SUKCES
                  to widac ilu ma zaraz ojcow, w tym i opatrznosci ... hehe
                  Enancjo
                  • malgorzata_pacyna_kit Re: normalni ludzie ? 25.11.03, 14:48
                    Cvasula przyjechala na
                    Cockera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: J UP IP: *.zacheta.net 21.11.03, 22:41
    • malgorzata_pacyna_kit psy szczekaja - karwana jedzie dalej 24.11.03, 17:17
      Jestescie wszyscy z ukladu: Runowicz, Piechota, Mync, Lisewski, Puzyna,
      Zaremba,
      Balazs..........................................................................
      .....................................................
      • Gość: Ana Re: psy szczekaja - karwana jedzie dalej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 10:09
        malgorzata_pacyna_kit napisała:

> Jestescie wszyscy z ukladu: Runowicz, Piechota, Mync, Lisewski, Puzyna,
        > Zaremba,
        >
        Balazs.........................................................................
        > .
        > ..............................................................................
        a co w domciu?wszyscy zdrowi?
        • malgorzata_pacyna_kit Re: psy szczekaja - karwana jedzie dalej 25.11.03, 14:43
          Zarządzał miastem Dużyński, Kołodziejski Malanowska Wieczorek Bartnik
          Bąbo;ewski i in. Wystarczy. Zwyczajny kioskarz jest lepszy od nich wszystkich
          bo za wszystko odpowiada własną kasą.
      • Gość: pleple Strzał w dziesiątkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 10:17
        malgorzata_pacyna_kit napisała:

> Jestescie wszyscy z ukladu: Runowicz, Piechota, Mync, Lisewski, Puzyna,
        > Zaremba,
        > Balazs
        Strzał w sam środek tarczy
        • malgorzata_pacyna_kit Re: Strzał w dziesiątkę 25.11.03, 14:46
          Pleple jako członek obserwator ma u mnie poparcie.
    • Gość: Ana Re: słuchałem LUBIŃSKIEJ w radiu TRAGEDIA - teraz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 12:36
      znów okazuje się,że zli są ci,którzy zauważyli,a nie ci,którzy popełnili..
      • Gość: totek gadała ana do obrazu... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 15:29
        To ładnie tak sama ze sobą gadać?
        • malgorzata_pacyna_kit Re: gadała ana do obrazu... 25.11.03, 15:31
          Ja np. ze soba gadam. Zibi do pleple, pleple do Rycha, a Operator Teleskopu to
          z nami gra w pasjansa.
          • Gość: klasyk Re: gadała ana do obrazu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:48
            Wziaść 10 flaszeczek i ulożyć się na nich i będzie ze 400 % poDparcia:)
          • Gość: Ana Re: gadała ana do obrazu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 15:48
            taaa,sralis,mazgalis,referendis duptis...a!i jeszcze pasjans!
        • Gość: Ana Re: gadała ana do obrazu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 15:50
          nieładnie!nie rób tego więcej!
          • Gość: Ana Re: gadała ana do obrazu... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 16:23
            Przepraszam Teresę Lubińską za wszystkie oszczerstwa żucane pod jej adresem.
            Byłam pryszczatym tępakiem ale poszłam do kosmetyczki i pryszczata już nie
            jestem. Dlatego zmianiam zdanie. A tak, bo tylko krowa nie zmienia zdania.
            • Gość: Ana mjw,lubińka:spam i podszywacze... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:41
              spójrzcie,znowu potwierdza się prawidłowość:tam,gdzie mowa o jacynie lub
              lubińskiej,natychmiast pojawiają się podszywacze,fałszywe nicki i spamik....czy
              naprawdę zwolennicy od nowy nie potrafią inaczej?całe szczęście,że każdy
              podszywacz zostawia swoje IP...
            • Gość: Lex Re: gadała ana do obrazu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:53
              jezeli chcesz w miarę wiarygodnie podszywać sie pod ane,rrado,absztyfikanta(co
              obserwuje od pewnego czasu)to musisz osle jeden popracowac nad stylem i
              ortografia.inaczej bedziesz tylko zalosnym oszustem,latwym do rozszyfrowania.za
              wysokie progi dla ciebie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka