ldexp 10.01.05, 03:24 Pozdrawiam mieszkańców Choszczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bioo Re: Witam!! 11.01.05, 09:56 dopozdrawiamy cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam to miasto, choc niestety juz w nim nie mieszkam ...... Odpowiedz Link Zgłoś
ldexp Re: Witam!! 12.01.05, 01:54 Ja podobnie, też juz nie mieszkam w Choszcznie ale załozyłem forum z czystego sentymentu. Do wszystkich którzy tu zagładają i mając związek z Choszcznem proszę wpisujcie miasta w których teraz przebywacie!! Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
xy11 Re: Witam!! 29.01.05, 18:30 a ja mieszkam w Szczecinie(niedaleko).ale tęsknię za naszym kochanym miasteczkiem,w który wszystko można było załatwić na piechotę;)i te kajaki niezapomniane!tu w Szczecinie takich nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowe Re: Witam!! 09.03.05, 16:33 nie mieszkam juz wiele lat ale bywam na wakacje najmilsze na swiecie pozdrawiam podstawowke 2 Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.dab Re: Witam!! 03.10.05, 14:51 do tej podstawówki to się dołączam. Niezła szkoła była. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
zbych_01 Re: Witam!! 29.04.06, 09:49 Jedynka była lepsza ale dziewczynę miałem z 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbych_01 Re: Witam!! 29.04.06, 09:47 Ja też już bardzo długo nie mieszkam w Choszcznie . Z chęcią bym wrócił . Teraz mieszkam w Toruniu ale nie podoba mi się to miasto . Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Witam!! 06.09.05, 19:18 A ja mieszkam w Szwecji, ale urodziłam się w tym miasteczku...fajnie było tam jak byłam maluchem. Przepiękne okolice, jeziora, lasy....łza się w oku kręci. Napiszczie coś wiecej o moim kochanym miasteczku, co się dzieje? Jak z pracą w choszcznie?:))) Pozdrawiam Was ciepło E Ps. Sni mi się to miasto po nocach jak chodze ulicami...hmmm co to moze znaczyć? __________ Odpowiedz Link Zgłoś
sakura82 Re: Witam!! 08.09.05, 15:32 proponuję zajrzeć na stronę www.choszczno.biz Odpowiedz Link Zgłoś
art04 Re: Witam!! 18.06.06, 20:23 Pozdrawiam wszystkich z Choszczna i tych, których coś łączy z Choszcznem :) Pozdrawienia ślę ze śląska (Tychy) gdzie obecnie mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś