ewcia2121 12.09.09, 15:43 Witam serdecznie Czy ktoś z forum korzystał z tych dwóch urządzeń ?? Jeżeli tak to jakie były efekty i gdzie z nich korzystaliście?? Z góry dzięki za odp... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b3ut Re: vacu well i vibra training 12.09.09, 20:31 koleżanka mówiła, że dzięki vacu wreszcie przybrała kilka kilo Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert.grape Re: vacu well i vibra training 12.09.09, 21:27 Czy to są jakieś gadżety z sex shopu? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia2121 Re: vacu well i vibra training 13.09.09, 14:28 gilbert.grape napisał: > Czy to są jakieś gadżety z sex shopu? haha Nie obadaj sobie :D www.vacuwell.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
maritaita Re: vacu well i vibra training 16.09.09, 13:38 Nie daj się nabrać, jedyny efekt to uszczuplenie portfela. Korzystałam z tych urządzeń w salonie Body Slim Studio na Dąbrowskiego (nie wiem, czy nadal istnieje, bo urządzenia zniknęły). Efekt zerowy, wręcz miałam wrażenie, że przybieram. Bardzo mi zależało na ćwiczeniach, które nie będą obciążać stawów i namówiła mnie rehabilitantka, ale to jakaś ściema. Lepsze efekty osiągnęłam dzięki marszobiegom (więcej marszu niż biegania, ale kondycja jeszcze nie dopracowana :]). Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia2121 Re: vacu well i vibra training 17.09.09, 14:22 Dzięki wielkie za odpowiedz W takim razie rezygnuję ;D Jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś