Dodaj do ulubionych

Policja nie chce Auto Tuning Show

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:57
to dzieciaki ktorych rodzice nie maja co robic z pieniedzmi!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: anka nie jestem zwolenniczką tuningu, ale... IP: *.petrus.com.pl 03.06.04, 09:49
      Nie jestem zwolenniczką tuningu, ale jest to, a raczej może się stać formą
      promocji dla miasta. Nie rozumiem dlaczego nasz Prezydent starannie unika wielu
      możliwości rozwoju. Myślę że odrobina dobrej woli, pomoc miasta i policji może
      zaowocować imprezą o niekoniecznie wysokim poziomie kultury, lecz przyciągnie
      wielu ludzi. Z wielu doświadczeń wynika że przy dobrze zorganizowanej imprezie
      nie dochodzi do wielu wypadków. Więc panie Prezydencie...
      Torunianka
      • Gość: 007(J. Bond) Re: A po co kłopoty? IP: *.wlan.pl 03.06.04, 10:13
        Najlepiej nie robić nic. Przynajmniej będzie święty spokój.

Co pan prezydent ruszy - tam... klapa. Dajcie mu odpocząć.
      • Gość: realista Re: nie jestem zwolenniczką tuningu, ale... IP: *.atnf.CSIRO.AU 03.06.04, 15:56
        A jaka to promocja? Co ma promocja do pijanych dresow w podrasowanym
        przegladzie bundes-szrotow? Jezeli z kilkunastu tysiecy "zlotowiczow" tylko
        jeden procencik to taki element jak sie objawil ostatnio
        • Gość: grzes Re: nie jestem zwolenniczką tuningu, ale... IP: *.wlan.pl 03.06.04, 17:35
          mimo wszystko zakaz do niczego nie doprowadzi , nie zlikwiduje pijaczków w
          dresach,uważam ,że powinien się odbyć pod szczególnym dozorem policji( w końcu
          oni mają prawo do kontroli trzeźwości kierowców)
    • Gość: KKK Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.petrus.com.pl 03.06.04, 17:48
      TO KUTASY WSZYSTKO W TYM MIESCIE IM SIE NIE PODOBA NAJLEPIEJ NIKOGO NIE
      WPUSZCZAC I ZROBIC SKANSEN
      • Gość: bum Re: Policja nie chce Auto Tuning Show, i slusznie! IP: 129.81.192.* 03.06.04, 19:17
        Coz, pewnie do "skansenu" nie dadza sie umiescic
        ci wszyscy idioci i dresiarze uwielbiajacy
        "pod-rasowane" samochody! Ta impreza to
        raczej negatywna reklama dla Torunia!!!
        • Gość: grzes Re: Policja nie chce Auto Tuning Show, i slusznie IP: *.wlan.pl 03.06.04, 21:38
          czy w końcu niedługo pozostanie jakaś pozytywna
    • Gość: kuba Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 20:38
      Toruń, Toruń piękne miasto, wykształciło tylu mądrych ludzi, a rządzą
      nim "buraki" i pokomunistyczne niereformowalne świnie. Co za mało do prywatnej
      kieszonki. Taka impreza jest chyba najlepszą promocją jakie ma jakiekolwiek
      miasto w Polsce. Kwestia czy ponom mundurowym chce się trochę popracować, a nie
      wyciągać łapówki od ludzi. Pomyślcie o Toruniu a nie o własnym portfelu...
      • Gość: Jazon Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:48
        Najlepsza promocją? Powalające! Załoze sie ze każdy turysta miałby ochotę
        oglądac w Toruniu pijanych idiotów palących gumy i rozjeżdżających ludzi, bo
        tacy bezsprzecznie trafia sie również oprócz 'normalnych' pasjonatów tuningu. A
        impreze mieliby zabezpieczać ochroniarze a nie policja- jeżeli tak samo
        skutecznie jak rok temu to wyzsze ceny biletów nikogo nie zniechęcą (rok temu
        wystarczyło dac ochronie piątaka i o opłacie za bilet mozna było zapomniec).
    • on Re: Policja nie chce Auto Tuning Show 06.06.04, 10:47
      23 tysiące uczestników która zje, wypije, zatankuje czyli wyda pieniądze w
      Toruniu... A że rozwrzeszczani - to powrzeszczą, powrzeszczą i pojadą, a
      turyści dalej będą przyjeżdżać (bo starówkę mamy piękną...).
      Każda impreza odbywająca sie w naszym mieście to i promocja i pieniądz dla kasy
      miasta. Torunia nie stać na utratę jakiejkolwiej imprezy, nie ma już camerimage-
      u teraz to Łódź spija światową śmietankę filmową...
      Władze miasta powinny ułatwić organizacje jakichkolwiek imprez i z tego też
      powinniśmy ich rozliczyć...
      Ale sie rozpisałem
      Pozdrawiam
    • Gość: mazi Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.06.04, 16:47
      a na juwenaliach ilu było ludzi ailu ochroniarzy.ATS to promocja tego miasta.
    • Gość: @ Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.gdc.pl / *.godula.net 10.06.04, 19:09
      !jestem z górnego śląska ale impreza powinna się i tak odbyć bo nigdy nie idzie
      do końca upilnować wszystkich a to że był taki przykry incydent to już jest
      przeszłość!pozdro dla wszystkich miłośników tuningu
    • Gość: luser Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 15:39
      lepiej jak ty wezmiesz te pieniadze i zaczniesz cpac albo przepijesz jak nie
      rozumiesz czyjesc pasji to nie gadaj
    • Gość: Brutka Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 12:58
      Jak niebedzi ATS-u to w tym toruniu nic niebedzie zadnych rozrywek i tak
      Zalewski chce wszystko pozamykac. Jak niebedze ATS-u to niebedzie nic
    • Gość: Kukos Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: 158.75.57.* 16.06.04, 13:10
      Tuning to wspaniała sprawa.]
      Ta impreza musi sie odbyć!!!
      • honeybeam achachaachaaaa 16.06.04, 14:04
        Rzeczywiście jest czego żałować - imprezy dla kwadratów i pępkówek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka