Gość: i bardzo dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:57 to dzieciaki ktorych rodzice nie maja co robic z pieniedzmi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka nie jestem zwolenniczką tuningu, ale... IP: *.petrus.com.pl 03.06.04, 09:49 Nie jestem zwolenniczką tuningu, ale jest to, a raczej może się stać formą promocji dla miasta. Nie rozumiem dlaczego nasz Prezydent starannie unika wielu możliwości rozwoju. Myślę że odrobina dobrej woli, pomoc miasta i policji może zaowocować imprezą o niekoniecznie wysokim poziomie kultury, lecz przyciągnie wielu ludzi. Z wielu doświadczeń wynika że przy dobrze zorganizowanej imprezie nie dochodzi do wielu wypadków. Więc panie Prezydencie... Torunianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007(J. Bond) Re: A po co kłopoty? IP: *.wlan.pl 03.06.04, 10:13 Najlepiej nie robić nic. Przynajmniej będzie święty spokój. Co pan prezydent ruszy - tam... klapa. Dajcie mu odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: nie jestem zwolenniczką tuningu, ale... IP: *.atnf.CSIRO.AU 03.06.04, 15:56 A jaka to promocja? Co ma promocja do pijanych dresow w podrasowanym przegladzie bundes-szrotow? Jezeli z kilkunastu tysiecy "zlotowiczow" tylko jeden procencik to taki element jak sie objawil ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: nie jestem zwolenniczką tuningu, ale... IP: *.wlan.pl 03.06.04, 17:35 mimo wszystko zakaz do niczego nie doprowadzi , nie zlikwiduje pijaczków w dresach,uważam ,że powinien się odbyć pod szczególnym dozorem policji( w końcu oni mają prawo do kontroli trzeźwości kierowców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.petrus.com.pl 03.06.04, 17:48 TO KUTASY WSZYSTKO W TYM MIESCIE IM SIE NIE PODOBA NAJLEPIEJ NIKOGO NIE WPUSZCZAC I ZROBIC SKANSEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Policja nie chce Auto Tuning Show, i slusznie! IP: 129.81.192.* 03.06.04, 19:17 Coz, pewnie do "skansenu" nie dadza sie umiescic ci wszyscy idioci i dresiarze uwielbiajacy "pod-rasowane" samochody! Ta impreza to raczej negatywna reklama dla Torunia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Policja nie chce Auto Tuning Show, i slusznie IP: *.wlan.pl 03.06.04, 21:38 czy w końcu niedługo pozostanie jakaś pozytywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 20:38 Toruń, Toruń piękne miasto, wykształciło tylu mądrych ludzi, a rządzą nim "buraki" i pokomunistyczne niereformowalne świnie. Co za mało do prywatnej kieszonki. Taka impreza jest chyba najlepszą promocją jakie ma jakiekolwiek miasto w Polsce. Kwestia czy ponom mundurowym chce się trochę popracować, a nie wyciągać łapówki od ludzi. Pomyślcie o Toruniu a nie o własnym portfelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:48 Najlepsza promocją? Powalające! Załoze sie ze każdy turysta miałby ochotę oglądac w Toruniu pijanych idiotów palących gumy i rozjeżdżających ludzi, bo tacy bezsprzecznie trafia sie również oprócz 'normalnych' pasjonatów tuningu. A impreze mieliby zabezpieczać ochroniarze a nie policja- jeżeli tak samo skutecznie jak rok temu to wyzsze ceny biletów nikogo nie zniechęcą (rok temu wystarczyło dac ochronie piątaka i o opłacie za bilet mozna było zapomniec). Odpowiedz Link Zgłoś
on Re: Policja nie chce Auto Tuning Show 06.06.04, 10:47 23 tysiące uczestników która zje, wypije, zatankuje czyli wyda pieniądze w Toruniu... A że rozwrzeszczani - to powrzeszczą, powrzeszczą i pojadą, a turyści dalej będą przyjeżdżać (bo starówkę mamy piękną...). Każda impreza odbywająca sie w naszym mieście to i promocja i pieniądz dla kasy miasta. Torunia nie stać na utratę jakiejkolwiej imprezy, nie ma już camerimage- u teraz to Łódź spija światową śmietankę filmową... Władze miasta powinny ułatwić organizacje jakichkolwiek imprez i z tego też powinniśmy ich rozliczyć... Ale sie rozpisałem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.06.04, 16:47 a na juwenaliach ilu było ludzi ailu ochroniarzy.ATS to promocja tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.gdc.pl / *.godula.net 10.06.04, 19:09 !jestem z górnego śląska ale impreza powinna się i tak odbyć bo nigdy nie idzie do końca upilnować wszystkich a to że był taki przykry incydent to już jest przeszłość!pozdro dla wszystkich miłośników tuningu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luser Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 15:39 lepiej jak ty wezmiesz te pieniadze i zaczniesz cpac albo przepijesz jak nie rozumiesz czyjesc pasji to nie gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brutka Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 12:58 Jak niebedzi ATS-u to w tym toruniu nic niebedzie zadnych rozrywek i tak Zalewski chce wszystko pozamykac. Jak niebedze ATS-u to niebedzie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukos Re: Policja nie chce Auto Tuning Show IP: 158.75.57.* 16.06.04, 13:10 Tuning to wspaniała sprawa.] Ta impreza musi sie odbyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam achachaachaaaa 16.06.04, 14:04 Rzeczywiście jest czego żałować - imprezy dla kwadratów i pępkówek. Odpowiedz Link Zgłoś