Dodaj do ulubionych

Gamański dla Chełmna

IP: 80.51.54.* 01.10.06, 19:53
Zdzisław Gamańki jest jednym z kandydatów ubiegających się o stanowisko
burmistrza Chełmna. Czy waszym zdaniem jest to kandydatura, która może
zmienić nasze miasto. Czy wpłynie na jego rozwój, czy promocję. Jeśli tak to
w jaki sposób. Ja myślę,że to dobry kandydat musi tylko popracować nad swoją
medialnością. Wizerunek super!
Obserwuj wątek
    • Gość: ytz Re: Gamański dla Chełmna IP: 80.51.54.* 01.10.06, 19:57
      No jeśli tylko aparycja - to może tak. Jeśli chodzi o resztę - zdecydowanie nie.
      • Gość: Zenek Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 09.10.06, 17:45
        To dobry kandydat jestem na tak
      • Gość: Lucuś Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 12.10.06, 08:23
        Tylko On reszta jest OK ale są zasłabi Tu trzeba rycerza
        • Gość: Gosc Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 12.10.06, 16:43
          Tak rycerza bo on mają zakute łby - a takim typem jest twój kandydat.
    • Gość: lis Re: Gamański dla Chełmna IP: 80.51.54.* 01.10.06, 23:12
      Sadzę ,że jest to kandydatura godna poparcia.Posiada doswiadczenie na tym
      stanowisku uzupełnione przez ostatnia kadencje wiedzą na stanowisku wice
      starosty.Posiada umiejetnosci pozyskiwania pieniedzy z unii europejskiej.Jest
      konsekwentny , zdecydowany ,bezpartyjny i otacza sie ludzmi myslącymi.
      • Gość: ja Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:50
        Popieram kandydaturę Gamańskiego! Inteligentny gość, jeśli chodzi o ludzi
        otaczających go to kilka sztuk do wymiany ;-)
        • Gość: ps Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:15
          Ja również! To właściwy człowiek na tym miejscu.
    • Gość: zenek Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:32
      Ten pan ma szczególną właściwość marnowania pieniędzy budżetowych.
      • Gość: lor Re: Gamański dla Chełmna IP: 80.51.54.* 02.10.06, 18:17
        Musze Tobie powiedzieć,że wypowiedz traktuje jako paszkwil.Rzucasz "hasło" i
        próbujesz temu panu zaszkodzić.Gdybyś jeszcze dodał tylko jedno zdanie,np.
        ile zmarnował pieniedzy , w jakim okresie lub w jakim urzedzie, to mozna by
        było z Toba dyskutowac. "Zenuś": rzuciłeś błotem i liczysz na to, ze sie cos
        przyklei.Sadze ,ze po głebszej analizie bedzie Tobie wstyd z tego powodu.
        • Gość: Lopez Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:04
          Nie!! z taka reklama nie ma szans z Kędzierskim. Musicie się mocniej starać.
          Same mdłe wazeliniarskie teksty.
          • Gość: Ostrry Re: Gamański dla Chełmna IP: *.hstl3.put.poznan.pl 02.10.06, 19:12
            Kedzierski niech lepiej wraca uczyc dzieci do szkoly, chociaz nawet tam mu to
            najlepiej nie szlo
            • Gość: Lopez Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:22
              Nie łudz sie Ostrry, zostanie na stanowisku!! I niech tak zostanie!!
          • Gość: lor Re: Gamański dla Chełmna IP: 80.51.54.* 02.10.06, 20:00
            Lopez, odpowiadasz na mój post piszac - mdłe wazeliniarskie teksy.Uwazasz ,ze
            moje pytanie o uszczególowienie zarzutów to wazeliniarstwo.O jakiej też
            reklamie Ty mowisz?? Kto tu kogo reklamuje??? Nie badz smieszny!A takimi
            niedorzecznymi sugestiami (Twoimi , "Zenka" )to tylko szkodzicie panu
            Kedzierskiemu.
        • Gość: Zenek Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:56
          Przykładem marnotrawstwa jest sprzedaż gruntów, które w razie realizacji
          obwodnicy Chełmna trzeba będzie spowrotem odkupić za dużo większe pieniądze niż
          uzyskano ze sprzedarzy. Nadmieniam, że chodzi o grunty, o których w momencie
          sprzedarzy przez "powiat" znane było ich przeznaczenie pod inwestycję drogową
          zwaną "obwodnicą Chełmna".
          • Gość: kono Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 09.10.06, 18:02
            Facet nie znasz tematu Z gruntami to zawalił Kędzior I nie chciał tej obwodnicy
    • Gość: luz Re: Gamański dla Chełmna IP: 80.51.54.* 02.10.06, 20:19
      Co Kędzierski zrobił przez 4 lata - NIC! Kolesiostwo urzędnicze, afery,sprawy
      sądowe.Jest nauczycielem więc powinien znać swoje miejsce - Szkoła!
      Pan Gamański to dobra kandydatura, facet wie co z czym się je. Jest tez
      podporą lokalnej przedsiębiorczości. Ludzie tylko Gaman!
    • Gość: Gero Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:26
      Oczyscic Chelmno z trepostwa - siedliska siermięgi i starego myślenia.
      Gamanski - nie.
      • Gość: Insekt Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:06
        Emeryci wojskowi na emeryture!! działka grządki, różaniec kręcić. Burmistrzem
        tylko Mariusz Kędzierski!
      • Gość: czołg Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 09.10.06, 17:50
        Hej Ty obrażasz nas co piąty Chełminiak był lub jest w wojsku i nie jest
        trepem .Widzę że masz kompleksy
    • Gość: kto wie Re: Gamański dla Chełmna IP: *.netia.com.pl 03.10.06, 10:42
      Myślę że ja będe burmistrzem Maciek w.
    • Gość: hinz Re: Gamański dla Chełmna IP: 80.51.54.* 04.10.06, 08:06
      A co ja wiem o jego programie wyborczym??? Co chce zrobić dla Chełmna. Człowiek
      kumaty , ale muszę poznać jego plany co do Chełmna.
    • Gość: Misio Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:47
      Co do Z.Gamańskiego - ludzie, nie dajcie się zwieść tej osobie ze złą twarzą! Co
      on zrobił przez ostatnie lata? Ciągle drugi, niejako w cieniu jak Rasputin: za
      J.Jurczaka był wice i za W.Bińczyka znów wice. I pociąga za sznurki. I ludzi
      niszczy! Czy pracownicy UM czekają na niego z otwartymi rękami? Tam dopiero
      trzeba było złapać go za klapy i powiedzieć mu, co ludzie o nim myślą. Cóż
      potrafi zrobić żołnierz w administracji? Już od szeregowca Z.Gamański został
      nauczony krzyczeć, wykonywać rozkazy i rozkazywać! Nauczono go obsługiwać
      karabin, strzelać i chyba nic więcej. Czy coś ciekawego wniósł on do rozwoju
      miasta lub powiatu? O nie jest twórczy, on nic nie potrafi! Bo co potrafią
      ludzie "w cieniu"? Dajmy sobie wreszcie spokój z wojskowym emerytem! Człowiekiem
      "znikąd".
      • Gość: ps Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:17
        oj wiem że wosjkowi emeryci wiele potrafią!do mnie to nie trafia
      • Gość: mieszkaniec Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 04.10.06, 19:01
        Zgadzam sie w 100%. Gamanski to marionetka w rekach pseudo chelminskich
        bimesmenow. On im tylki lize, a oni sa mu wdziecznia za warunki jakie im
        stwarza. Popatrzcie jakie on ma zaplecze. W przeszlosci skonczyl szkole
        pancerna i do dzis cos mu z tego zostalo. Gamanski burmistrzem to porazka
        chelmna.
      • Gość: woki Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 04.10.06, 21:34
        "Misio" Ty chyba jestes cienias w polityce i nie kumasz jak to jest ,ze ktoś
        jest na czele urzedu a ktos jest ten drugi.Wierz mi ze to nie jest wybór tych
        ludzi a ukladów koalicyjnych .Tylko Czy Ty to zrozumiesz? .Jezyk nienawisci
        którym przemawiasz i brak wiedzy co kto zrobił w Chełmnie i powiecie, jest
        rozbrajajacy.Nie jestes partnerem do dyskusji!
    • Gość: Wyborca Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:15
      Wiem, że na listach Gamańskiego będą dyr. Domu Dziecka, dyr. ZOZ, dyr. PUP,
      dyr.ZS nr 2 i inni pracownicy podległych mu instytucji (może kolejni dyr.) oraz
      emerytowani wojskowi i ich rodziny. Ci wymienieni dyr. są z tzw. łapanki i nie
      wypadało im odmówić! Stąd wniosek, że dla Bińczyka pozostaje tzw. drugi garnitur
      (ci gorsi). Oj, chyba nie uda się już zachować stanowiska! Emeryt może spokojnie
      odpoczywać i "pisać wiersze".
      • Gość: jolki Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 04.10.06, 21:43
        Psy szczekaja a karawana jedzie dalej.Bzdury piszesz. Dyr. Domu Dziecka to
        kandydowal juz w poprzenich kadencjach nie bedac derektorem ani
        pracownikiem.Dyr. ZSnr2 kandydował z innego ugrupowania i jest radnym. A
        pozostali których wymieniasz nie sadze zeby mieli takie zamiary. A wiec piszesz
        głupstwa i wprowadzasz w bład opinie społeczna .Ale Ci sie to i tak nie uda bo
        tu sa ludzie myslacy czego tobie brakuje.A p. Binczyk sadze sobie i bez Ciebie
        poradzi
      • Gość: ja Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:55
        Masz jakieś dziwne informacje... Nie pisz jak nie wiesz! Nie wszyscy dyr
        których wymieniłes....
    • Gość: korczak Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 05.10.06, 07:58
      To dobrze,że przystaje lokalną przedsiębiorczością, dzięki temu mieszkańcy
      miasta i powiatu mają robotę. Co by zrobili ? Ustawili się w kolejce do MOPS!
      A Kędzierski co robi ?W du..e ma chełmińskich przedsiębiorców, olał Polpak,
      który chciał zatrudnić 150 ludzi!
      Gamański to super strateg i będzie wspaniałym gospodarzem!
    • Gość: ela Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 05.10.06, 09:03
      Tylko Gaman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: L. de Funes Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:42
        Uważaj, bo od GAMANA do GAMONIA jest blisko! Co w tym Gamaniu widzisz? Co on
        zrobił przez ostatnie lata dla Chełmna? Nic konkretnego. On nawet nie potrafi
        się po polsku wysłowić! Mówi trochę po białorusku czy tez ukraińsku.
        Przysłuchajcie się temu. Jeden wielki bełkot. Gaman prostego pisma nie potrafi
        napisać a co dopiero trudniejsze i skomplikowane opracowania. On nie jest
        intelektualistą. Łatwo mu z sierżantem się dogadać. I nic poza tym!
        • Gość: urwis Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 05.10.06, 16:23
          To bardzo elokwentny człowiek. Gdyby nie on to Chełmno dawno by umarło śmiercią
          naturalną. Dzięki niemu są nowe mieszkania, po Spółdzielni inwalidów, , basen .
          Odnowiony Ratusz, )to razem z Panem Jurczakiem zrobili. Za ich kadencji
          zrobiono więcej niż Kędzierski zrobi przez pięć kadencji iZawsze wszystko co mu
          nie szło zwalał na rade
          • Gość: Marian Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:37
            jak nie znsz tematu to nie pisz Kase na Ratusz załatwił im Alabrudzinski jak był
            vice. Załatwiłto u Generalnego Konserwatora Zabytków a, kto rozkrecił sprawe
            basenu to Chełmno wie doskonale
        • Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 05.10.06, 16:38
          Masz racje z tym Gamoniem - z sierżantem zawsze sobie pogadał - tz. on krzyczał
          a sierzant słuchał!
          • Gość: kum Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 05.10.06, 19:18
            Co wy o tym wiecie? Byłeś tego świadkiem. Zazdrość przez was przemawia! Tylko
            gadać i krytykować potraficie, Sami kandydujcie i poczujcie ten bat na własnych
            plecach. Człowiekowi chcecie za wszelką cenę zaszkodzić, a to tylko świadczy o
            waszym poziomie. Anonimowo łatwo kogoś szkalować. Przedstaw się jeden z drugim
            z nazwiska jak jesteś taki pewien. Gamański musi wygrać te wybory i wygra!
            • Gość: swojak Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:23
              koleś a czemu ty się nie przedstawisz? Czy liczysz na jakąś posadkę u Gamana?
    • Gość: czytam Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:12
      Czytam i ogarnia mnie przerażenie. Na bank w obornie Kędzierksiego na tej
      stronie staje rodzina Zbigniewa P. Widziałem, ze to ni do gAzet kupony z typami
      na kedzierksiego hurtem prawie dostarczają.
      Korzysta gazeta, bo w jednym z kisoków Pacz. wszystkie wykupuje.
      Tylko gdzie uczciwosc panowie, soryy to nie jest wasza mocna strona
      (zapomnialem)
      • Gość: loki Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 06.10.06, 07:44
        No to juz teraz sprawa jest jasna z jakiej strony ida poparcia i jakimi
        metodami.
      • Gość: luz Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 06.10.06, 08:34
        To prawda Kędzierski i uczciwość - dwie sprzeczności.Jestem przekonany,że
        będzie prowadził denną kampanię , ponieważ kasy nima!
        Gamański na burmistrza !
    • Gość: KAROL Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 06.10.06, 08:45
      Mam pytani;Czy Gamański wyjdzie do ludzi, czy będzie tylko z grubymi rybami się
      trzymaół. Jak tak to ja nie chcę takiego burmistrza. Chcę gospodarza co to rękę
      poda na ulicy. Wysłucha, a jak trzeba to poradzi, a nawet pomoże załatwić
      sprawę. Chcę gospodarza dzięki ,któremu w Chełmnie będzie żyło się pewniej!
      Który będzie gwarancją stablności. Kędzierski taki nie był. Zaufam Panu
      Gamańskiemu, mam nadzieję ,że się nie zawiodę!
      • Gość: jolka Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:09
        Spokojnie można się do Gamańskiego zwrócić o pomoc. Szarak z ulicy poszłam i
        pomógł mi. Tylko trzeba się zapisać na wizyte ;-) Gamański ok!!!!!!
        • Gość: NIKE Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 06.10.06, 10:13
          Gamański musi wygrać! On wspiera wszystkie inicjatywy w tym młodych ludzi!
          Jest gościem który ma szansę rozwinąć CCH!
    • Gość: Wiem Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:11
      Ludzie, tylko nie Gamański! To człowiek fałszywy! Faryzeusz! On ma w sobie dużo
      jadu! Co widzicie w tym emerytowanym żołnierzu? Na jego temat krąży wiele plotek
      ale też i informacji prawdziwych. To człowiek o dwóch twarzach. Czy chcecie mieć
      przed sobą PORTRET DORIANA GRAYA? Twarz człowieka zgniłego moralnie?
    • Gość: Maja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ljo [...] IP: 83.2.10.* 07.10.06, 14:42
    • Gość: cyna Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 07.10.06, 08:39
      Oj Urzędasy boją się,że będą musieli pracować 8 godzin, a nie siedzieć i
      plotkować przez czas pracy!Obrabianie tyłków się skończy!!!!!!Gaman na
      burmistrza!
      • Gość: obserwator Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 07.10.06, 12:05
        Tylko Gamański!!!! A urzędasy trzęsą portkami. Trzeba będzie wziąść się do
        roboty a po tym jak Kędziera ich rozpieścił będzie im ciężko.
        • Gość: nowy Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 07.10.06, 12:34
          Gamański ! Urzędasy zasiedziali są juz dawno do wymiany w tym Wydział Promocji
          Miasta , z ominięciem Pani Eli Pawelec. Pani L. do wymiany od
          zaraz!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mieszkaniec Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 21:27
      Gamański to emerytowany wojskowy więc jego miejsce jest na emeryturze. Niech da
      sobie chłop spokój, szkoda miasta dla niego.
      • Gość: sorki Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 07.10.06, 23:26
        No i co z tego, ale ma w głowie poukladane w przeciwieństwie do Ciebie
        • Gość: swojak Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:38
          ale jesteś mądrala, szkoda, że sam nie startujesz skoro masz tak wszystko
          poukładane. A może też jesteś emerytowanym trepem?
          • Gość: wiem Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 22:59
            Wiem, że cHełmno pełne jest emrytowanych wojskowych, mój ojciec też nim jest.
            Czy to zbrodnia. Może lepiej być synem znanego działacza PZPR, który uczniom w
            podstawówce opowiadał o wyższosci PRL nad demokracją. Krótką pamiec wszyscy
            mają. a ze kedzierski wszedł do Rady Miasta z list SLD to też zapomnieliscie.
    • Gość: widz Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 07.10.06, 23:44
      Gaman czekam na debatty!
    • Gość: Obserwator Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 08.10.06, 09:22
      Do wszystkich popierających Gamana !
      Proszę przedstawcie - ale precyzyjnie - co takiego on zrobił, czym zasłynął,
      czym pozytywnym się charakteryzuje, dlaczego on jest lepszy od innych. Tylko
      bez ogólnych sloganów i stwierdzeń, czekam na konkrety.
    • Gość: zulu Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 08.10.06, 22:43
      Po pirwsze nie nauczyciel!
      Po drugie fachowiec w kwesti zarządzania
      Po trzecie zrobił: mieszkania dla ludzi bez kredytu z BS, mamy basen, będzie
      hala przy Zespole Szkół 2,mamy lepsze drogi w powiecie, warsztaty terapi
      zajęciowej, odnoeioną szkołę w Grubnie, szkołę specjalną, DPS ma auta do
      przewoozu chorych,szpital nową elewację i sprzęt do ratowania zdrowia, sprzyja
      z przedsiębiorcami by Ci nie uciekli z chełmna, a tym samym mamy robotę,Wspiera
      lokalne inicjatywy kulturalne. Jest ambitny i rzeczowy. Nie pozwala odpękiwać
      roboty urzędasom. Gaman burmistrzem!
      • Gość: miras Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 09.10.06, 07:30
        Po piate: pozyskał dla powiatu ponad 12 mil zł z funduszy unijnych
        Po szóste :pozyskał pieniadze unijne na stypedia dla ok 200 uczniów i 20
        stydentów
        itd.
        • Gość: Janusz Krupa Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 09.10.06, 08:03
          Gamański pokazał,że potrafi działać, Kędzierski,że potrafi mówić, no może
          cytować wieszczy!(Ewentualnie w razie własnych porażek wytykać winę radnym)
          Traktował pieniądze podatników jak swoje własne, trzymał - byle nie wydać i
          mamy efekty!

Gamański trzymam kciuki za Ciebie wygraj i daj szansę Chełmnu!
          Zdzisław Gamański burmistrzem - ja popieram!Wy też powinniście!
        • Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 09.10.06, 17:54
          Po siódme
          Zbudował sobie willę
          • Gość: licz Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 09:48
            Przynajmniej wiemy na co wydaje pieniądze, a gdzie idzie 8 trysiecy pensji
            Kędzierksiego i 4 tysiace jego zony. To jest pytanie. zyja bez oszczednosci , w
            mieskzaniu od Paczkowksiego i ciagle są pod kreską. Ludzie z taka forsą tak
            zuyc.miasto też tak wyglada, bo jego władze forsy nie szanują
        • Gość: Reksio Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:51
          Jeżeli chodzi o remont szpitala to i owszem ale kosztem podwyżek dla personelu.
          Przy remoncie pracują firmy spoza Chełmna. Nie zadbano o to by zlecić remont
          naszym firmom z Chełmna. Nie zdbano o naszych bezrobotnych. Poza tym Gamański
          nie zna się na sprawach budowlanych. To nie jego rola ani zasługa. A co do
          remontu - trwa on blisko rok. Media podały ostatnio, że dyrekcja zaciągnęła duży
          kredyt na ten cel. Czy będzie w stanie go spłacić?
          • Gość: wiki Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 10.10.06, 08:37
            Oj chyba Twoja wiedza jest cienka.Podwyzki w szpitalu były i bedą.Moze nie na
            miare potrzeb tych ludzi ale pokaz mi firme w naszym rejonie która dala wiecej?
            Faktycznie przy remoncie pracuje firma spoza Chełmna ale jest to firma która
            wygrała przetarg. Nie ma mozliwosci zeby sobie zlecac robote komu sie podoba.A
            ponadto termomodernizacji nie zrobia bezrobotni.Do tego potrzeba
            specjalistycznej firmy.O tym "Reksio"powinienes wiedziec.Długo to trwa? Masz
            racje, ale zakres prac był spory oraz nietypowość zadania (np.łuki okienne)
            wydłuzaja termin.Ale juz chyba jest koncówka.
            Spłata natomiast sie nie martw.Jak podawała prasa - czego nie doczytałes -
            zaciagniety kredyt bedzie po realizacji inwestycji w wiekszosci umozony.I na
            tym miedzy innymi polegała zasługa Gamanskiego.
      • Gość: Zenek Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:29
        Zbudował basen, którego nieustanne remonty (wymiana elewacji zewnętrznej,
        podszycia dachu, braku dobrego i skutecznego nagrzewania sali sportowej - to
        tak na marginesie tylko nieliczne niedoróbki jakimim może poszczycić się
        ten "wspaniały" organizator) przynoszą nam wszystkim dodatkowe straty. Okazało
        się, że tak tania inwestycja jaką się szczycił pan Gamański to wielki i
        kosztowny niewypał. Jeżeli chcesz tak marnować pieniądze publiczne GŁOSUJ NA P.
        GAMAŃSKIEGO.
      • Gość: Jacek Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:18
        Ty chyba się z głupim na rozumy pomieniałeś. Lepsze drogi w powiecie? -
        przecież to woła o pomstę do nieba. Szkolnictwo zawodowe totalnie leży -
        zlikwidował warsztaty, bo w miejsce klas zawodowych ma być gimnazjum sportowe z
        piłką nożną. Jeszcze chwilę a mieści będę sami sportowcy i pseudointeligenci po
        liceach profilowanych. Tak sobie myślę, że Gamanowi trzymasz pale c w d...
    • Gość: Zenek Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:33
      Warsztaty terapi zajęciowe to absolutnie nie jest osiągnięcie p. Gamańskiego
      • Gość: Piotruś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:46
        • Gość: Lucjan K. Re: Gamański dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:52
          Dochodzi podobno do smiesznej sytuacji: pracownicy UM będą głosować na
          Kędzierskiego bo nie chcą Gamańskiego i wojskowego drylu, natomiast pracownicy
          starostwa z tego samego powodu będą głosować na Gamańskiego zeby sie go pozbyć.
          Jezeli to prawda to dobre co? Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia.
    • Gość: Tata Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 09.10.06, 17:55
      Jest to najlepszy kandydat.Wie czego chce i pomaga ludziom dzięki niemu dziś
      PUP może oddychać
      • Gość: ewa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:06
    • Gość: BiBI Re: Gamański dla Chełmna IP: 81.210.32.* 09.10.06, 17:58
      Nie widzę innego kandydata ma wykształcenie ekonomiczne i szerokie znzjomości
      • Gość: gość Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 09.10.06, 18:01
        Z wykształcenia to on jest inżynierem POLA WALKI - ukończył szkołę wojsk
        pancernych - a o ekonomi to wien tyle co Stachu z dworca !
        • Gość: law Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.10.* 09.10.06, 18:34
          Strategii napewno nauczył sie na studiach wojskowych a tych umiejetnosci w
          obecnych trudnych czasach wielu zarzadzajacym brakuje. A z tego co sie
          orientuje to ukonczył dodatkowo studia podyplomowe z zarządzania.Ale najlepiej
          to zapytac bezposrednio zainteresowanego.
        • Gość: sprawdz Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:03
          Sprawdz z jakiego miejsca wysyłane są te wpisy. Ten pochodzi z urzędu -
          zgdadnijcie jakiego ?
    • Gość: zajad Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 09.10.06, 19:30
      Gamański wie co zrobić by żyło nam się lepiej bez laurek i innych tam rzeczy.
      Wszędzie sobie poradzi. Jemu nie o kase idzie. Jest ustawiony do końca życia ze
      swoimi znajomościami. Chce poprostu działać na rzecz miasta w którym mieszka.
      Kędzierski teraz rzuca laurkami typu PKP koń by się uśmiał wielkie mi
      osiągnięcie. Niech o kulturę w mieście zadba. Nasze dzieci spędzaja popołudnia
      na zajęciach w okropnym , brudnym, śmierdzacym CHDK. Wstyd!
      • Gość: wirek Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 10.10.06, 10:47
        Jeździcie teraz,
        Jeździli ludzie przedtem
        Bedą jeździć poźniej normalna sprawa że nie zadowolisz wszystkich
        Szczególnie tych co nie mają zielonego pojecia na czym polega praca
        burmistrza...

GAMACH -
        • Gość: Panel Re: Gamański dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:55
          Na pracy burmsitrz zna się tylko burmsitrz. to prawda. Wieć prawdpdobnie
          autorem tego wpisu jest burmsitrz. Witam Pana Kędzierksiego na forum
          • Gość: Dla Panela Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.9.* 10.10.06, 22:24
            Jesteś właśnie tak prosty jak PANEL i jak GAMAN - GRATULUJĘ
        • Gość: Pawi Re: Gamański dla Chełmna IP: 83.2.8.* 10.10.06, 10:58
          Gaqmński tyko on może zmienić marny obraz Chełmna. Moja rodzina jest z Panem ,
          Panie Zdzisławie, jest Pan najlepszym kandydatem na burmistrza. Ja jeszce nie
          mogę głosować, ale moja rodzina Pana napewno poprze. Dzięki Panu mam
          stypendium - Wielkie dzięki za to co Pan robi dla młodych ludzi, dzięki,za halę
          sportową,, gdyby nie Pan pewnie młodziż nigdy by się jej nie doczekała!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka