Dodaj do ulubionych

wyszukane w sieci

02.04.04, 17:08
Ten watek przeznaczam dla adresow internetowych, ktore wg was powinny zostac
odwiedzone. Nie ograniczam tematu i prosze o rozne linki.
marowit

Oto pierwsze:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=328 - forum Brodnica :)
www.90minut.pl - sa nawet wyniki z klasy C!!!
tajnedokumenty.com - polecam osobom szukajacym sensacji

cdn....
Obserwuj wątek
    • marowit Re: wyszukane w sieci 02.04.04, 17:31
      I juz mam nastepna - moj hit ostatnich tygodni:
      radiozet.wp.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5041678
      teraz nikt nie bedzie obojetny lepperowi.....
      marowit
      • carrissimus1 Re: wyszukane w sieci 02.04.04, 17:39
        poparcie dla Andrew Leppera wzrasta. Czy nie ma dobrego sposobu na
        powstrzymanie tego buraka ? Mamy buraczane społeczeństwo ? Ostatnia heca z
        cukrem, wskazuje na to, że tak.
        • marowit Re: wyszukane w sieci 02.04.04, 18:12
          cos o lepperze (mam nadzieje ze poparcie dla niego bedzie malalo):
          www.strefaleppera.gower.pl/index.htm
          marowit
          • marowit Re: wyszukane w sieci 03.04.04, 22:09
            Nba na zywo? - bardzo prosze!
            www.sportsline.com/nba

marowit
            • anaiss Re: wyszukane w sieci 03.04.04, 22:12
              marowit, nie nadążam z przejrzeniem wszystkich linków, które nam tu
              podrzucasz :-))
              pozdrówka
              anaiss
              • marowit Re: wyszukane w sieci 03.04.04, 22:15
                Hmm Anaiss dotad podalem raczej z dziedzin dla facetow, ale znajde cos jeszcze
                dla KOBIET :)
                marowit
                • anaiss Re: wyszukane w sieci 03.04.04, 22:27
                  o, to miło. Ta stronka chemiczna była całkiem przyjemna :-)
                  a.
                  • marowit Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 08:37
                    Ostateczna wersja raportu komisji śledczej przyjęta na posiedzeniu 5 kwietnia
                    (wersja Błochowiak) - serwisy.gazeta.pl/kraj/1,42984,2007182.html

Wersja Nałęcza - projekt sprawozdania Komisji Śledczej -
                    serwisy.gazeta.pl/kraj/1,42984,1942099.html
                    milej lektury :)
                    marowit
                    • carrissimus1 Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 20:35
                      o zacny marowicie ! dzięki za linki.
                      • marowit Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 22:59
                        czekam teraz na wasze ciekawe strony znalezione w internecie....
                        marowit
                        • anaiss Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:06
                          na mnie nie liczcie,
                          brak czasu, no i modem :-(
                          • carrissimus1 Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:11
                            ja tak jak anaiss. Dodatkowo jeszcze jestem analfabetą kompowym i niestety
                            niczego nie potrafię zrobić. Nie wiem np, jak robi się te czerwone literki i
                            wiele innych rzeczy. Nie wymagaj ode mnie za dużo.
                            • anaiss Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:13
                              jakie czerwone?
                              linki?
                              ja dopiero niedawno opanowałam tę sztukę :-)
                              • marowit Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:15
                                heh
                                jestem ciekawy na jakie strony wchodzicie w necie, moze sa jakies godne uwagi,
                                ktore ciekawia a moze czasami dziwia...
                                marowit
                                • carrissimus1 Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:21
                                  marowit napisał:

> heh
                                  > jestem ciekawy na jakie strony wchodzicie w necie, moze sa jakies godne
                                  uwagi,
                                  > ktore ciekawia a moze czasami dziwia...
                                  > marowit
                                  czesto klikam na stronach ukraińskich i rosyjskich. Do niedawna bardzo często
                                  bywałem na forach niejakiego sloggiego (na towarzyskich).
                                  • anaiss Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:24
                                    salon odrzuconych, czy coś w tym stylu, prawda ???
                              • carrissimus1 Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:16
                                anaiss napisała:

> jakie czerwone?
                                > linki?
                                > ja dopiero niedawno opanowałam tę sztukę :-)
                                tak, o linki chodzi.
                                • anaiss Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:20
                                  1. ja otwieram stronę, do której chcę podać link
                                  2. zaznaczam cały adres strony, który jest w pasku adresu
                                  3. ctrl i c
                                  4. ctrl i v
                                  i gotowe

forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=328&w=11764692&a=11863828&rep=1

jestem młodą stażem forumowiczką, więc może ktoś ma lepszy i szybszy sposób
                                  • carrissimus1 Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:25
                                    zapisałem sobie w kajeciku. Dzięki.
                                    • anaiss Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 07.04.04, 23:28
                                      to jest metoda osiągnięta za pomocą prób i błędów, jeśli chodzi o kompika to ja
                                      wogóle jestem takim samoukiem i mam własne sposoby :-)
                                      • marowit Re: wyszukane w sieci - Raporty Komisji Śledczej 08.04.04, 23:22
                                        www.livescore.com
                                        wszystkie mecze pilki noznej na zywo!

marowit
                                        • soter_mlodszy Lektura nadobowiązkowa............................ 12.04.04, 09:52
                                          projekt Konstytucji dla Unii Europejskiej

european-convention.eu.int/docs/Treaty/cv850PLrev.pdf
                                          tak, na poobiadku!;-)
                                          • soter_mlodszy Snooker 12.04.04, 10:08
                                            www.eurosport.com/home/pages/V3/L0/S52/mboard_Lng0_Spo52_Sto560970.shtml
                                            zauważyłem tam wpis anais? ale czy to Nasza an!;-)
                                            niech się sama wypowie!;-)))
                                            • soter_mlodszy Re: Snooker 12.04.04, 13:09
                                              worldsnooker.com/snooker_media_centre/embassy04/stats.asp

a to jeśli ktoś ma oskomę na relację z MŚ:-)
                                              • marowit Re: Snooker 12.04.04, 14:16
                                                Kiedys czesto ogladalem ten sport i bardzo lubilem Steve`a Davis`a oraz Stepehn
                                                Hendry`ego. Nawet tego drugiego bardziej... :) Swietne byly ich pojedynki o
                                                mistrzostwo. teraz do glosu doszli mlodzi, ktorych tak dobrze nie znam.
                                                pozdrawiam fanow SNOOKERA!
                                                marowit
                                                • soter_mlodszy Re: Snooker 12.04.04, 15:36
                                                  ...
                                                  3 Stephen Hendry 33900
                                                  ...
                                                  12 Steve Davis 23887
                                                  ...

p.s.
                                                  może w tych MŚ pokażą lwi pazur;-)
                                                  • soter_mlodszy a teraz czas na................................... 12.04.04, 16:11
                                                    aha44.webpark.pl/gotowce/gotowiec08.htm
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka