Gość: Grey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 11:13 Pomysł ogólnie świetny. Same bilbordy są fajne. Niestety czytelne dopiero z bliska. Obrazek zlewa się w plamę. A wzrok mam dobry. Może należałoby powierzyć wykonanie tej pracy fachowcom...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sine.ira Re: Billboardy na rogatkach miasta 19.07.04, 02:25 Dla mnie niezłym skandalem jest to, że adres (www.torun.pl) podany na bilboardach nie działa (i to już chyba od paru miesięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Re: Billboardy na rogatkach miasta IP: *.pec.torun.pl 19.07.04, 09:01 Wracałem wczoraj do Torunia od strony Gdańska. Najbardziej rzuca się w oczy straszliwie odrapana reklama Radia Toruń. Czy nie można jej naprawić? Po takim "pięknym" widoku prawie nie zauważyłem tej nowej tablicy - mam wrażenie że wisi za wysoko (i wcale tak szybko nie jechałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Billboardy na rogatkach miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:07 billboardy miały być na wiosnę PRZED sezonem turystycznym - nie zdążyli. torun.pl miało być w kwietniu czynne - nie dali rady. tablice z planami Starówki miały być w kwietniu - stawiają terz (mamy lipiec, połowa sezonu) Czy pensje urzednicy otrzymują też z 3-4 miesiecznym opóźnieniem? Czy tylko tak pracują? A na marginesie: jakiś plastyk zniekształcił TWARZ ANIOŁA Z HERBU (na planach Starówki) - wstawiając tam jakąś panienkę. Może swoją dziewczyne? To herb nie ma zastrzeżonego, niezmiennego wzoru? Jak można przeoczyć taką prywatę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: Billboardy na rogatkach miasta IP: *.ipt.aol.com 22.07.04, 19:27 Skoro Radio Torun od dobrych 2-3 lat nie potrafi zadbac i o swoja reklame i o estetyke lysomickiego lasu przede wszystkim, proponuje torunskiej mlodziezy lubiacej graffiti zajac sie obdrapanym szyldem RT przy drodze z Gdanska. Bo sam sie tym zajme jak wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x IDIOTYCZNY POMYSŁ!!!!! ZA NASZE PIENIĄDZE!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 21.07.04, 00:14 1. Tego się nigdzie nie robi w żadnym kraju na świecie - a dużo już zjeździłem. 2. Nie robi się tego, ponieważ pieniądze, które przeznaczałoby się na bezsensowne reklamy ładuje się odnawianie samego miasta, inwestycję w intrastrukturę. 3. Zapewne ktoś znajomy pomysłodawcy, czy też ktoś wysoko postawiony w Toruniu na stanowisku władzy dostaje prowizję, bo ma znajomego, który jest właścicielem firmy reklamowej. 4. Takie reklamy nic nie dają... co najwyżej jak mówię..wysysają nam pieniądze z zadłużonego miasta. 5. Przeznaczcie te setki tysięcy na naprawienie drogi..to po paru latach statystyczny turysta mniej będzie się bał, że zgubi koło na pierwszym dotkniętym zakręcie w Toruniu - co nie oznacza, że powinien poruszać się gotyckim powozem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Las Totas wszystko pieknie, tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:10 wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale nie podoba mi się projekt. po cholerę pokazywać na 2/3 powierzchni zbliżenie głowy Kopernika? jest tyle pięknych budynków. nawet oklepana panorama od strony Wisły byłaby lepsza. do tego kolorystycznie ten plakat mi nie pasuje - smutny jakiś. wydaje mi się, że zwyczajnie "odwalono" robotę. jestem ciekaw kto to projektował. Odpowiedz Link Zgłoś