Gość: blert IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 22.07.04, 12:49 Możecie mi powiedzieć gdzie w Toruniu jest klub ze striptizem, potrzebuję czegoś takiego n awieczór kawalerski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madak Re: klub ze striptizem IP: 158.75.197.* 23.07.04, 09:15 Sprawdź w MAKSIE na Wojska Polskiego. Tam co jakiś czas jest striptiz tylko nie oriętuję się dokładnie kiedy, na 100% w weekendy. Parę razy byłem i była gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
toja19 Re: klub ze striptizem 25.07.04, 20:08 Gość portalu: blert napisał(a): > Możecie mi powiedzieć gdzie w Toruniu jest klub ze striptizem, potrzebuję > czegoś takiego n awieczór kawalerski. > Potrzebujesz? Hmm... a kiedy jest ten wieczór? Bo widzisz ja z moją kolerzanką jesteśmy chętne... możemy zrobić ci mały striptiz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blert Re: klub ze striptizem IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 26.07.04, 15:22 Niestety jest już po, ale zawsze możemy to zorganizować jeszcze raz, jeśli Twoja propozycja jest aktualna. blert@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś