nowyrok1 05.02.07, 21:19 Gdzie we Włocławku zdejmą opony wypiaskuja felgi i pomaluja dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carwszechrusi Re: Renowacja felg 06.02.07, 01:14 Z tego co wiem to z piaskowaniem jest ciężko. Wogóle mechanika kuleje w mieście niestety i sam to czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nowyrok1 Re: Renowacja felg 06.02.07, 02:54 Kuleje najbardziej jakosc .Miałem to robione po dawnym ursusie ale jakośc mnie nie powaliła szukam czegos lepszego . A czy na okrzei tu blizej Mcdonalda ,co jest wystawka ładnych alu, nie wykonuja takich rzeczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: Renowacja felg 06.02.07, 22:12 Ja mam dobre zdanie o firmie za Ursusem. Piaskowali mi uchwyt do flagi na murze mojego domu i malowali proszkowo - super i jeszcze za "taki drobiazg" nie chcieli pieniędzy. Musiałem wcisnąć im te 10 zł. No ale jeżeli na felgach było inaczej to przykro. Możesz popytać się po firmach budowlanych malujących konstrukcje stalowe. Oni mają piaskarkę i przy okazji piaskowania konstrukcji do malowania zrobią Ci i felgi - najwyżej dasz na 2 piwa. Jakości jednak musisz sam pilnować.- i malowanie załatwić odrębnie. Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Renowacja felg 06.02.07, 13:59 Zadzwoń może to jakiś artysta plastyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
kar_ool Re: Renowacja felg 17.07.17, 12:22 Z tego co wiem, to oni zajmują się regeneracją felg aluminiowych we Włocławku Podobno dobre usługi mają cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś