Dodaj do ulubionych

Muszę pochwalić Bydgoszcz

05.05.13, 02:51

Nie mam wielu okazji by chwalić naszego sąsiada - Bydgoszcz, ale nie tym razem.
Miasto nad Brdą z należytą godnością przyjęło naszego Bronisława Prezydenta Komorowskiego, tak ja na to zasługuje :-)
Obserwuj wątek
    • facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 05.05.13, 09:47
      A ja musze pochwalic nasze pseudoregionalne media, znów staneły na wysokosci zadania. Pobyt Prezydenta w Toruniu zepchniety został na margines, nieznaczące wydarzenie. Najwazniejsze było , że Komorowski był na UKW. Brawo pseudoregionalne , tak trzymac!
      • arafat11 Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 06.05.13, 01:41
        Pobyt Prezydenta w Toruniu zepchniety został na margines, nieznaczące wy
        > darzenie. Najwazniejsze było , że Komorowski był na UKW. Brawo pseudoregionalne
        > , tak trzymac!

na czolowki przebijają się tylko newsy z metropolii...
        • facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 06.05.13, 19:18
          Nadanie tytułu Prezydentowi było tylko marnym zakończenie owocnej i efektownej wizyty Prezydenta w Toruniu, gdzie otworzył Uniwersyteckie Centrum Innowacyjności, nowy zakład materiałów opatrunkowych i gdzie małżonka prezydenta odwiedziła jakiś tam szpital. A potem Prezydent wpadł „na prowincję” i w luzacki sposób odebrał honory, po czym wzniósł toast oranżadą z plastikowego kubka.
          • arafat11 Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 07.05.13, 11:48
            tak sobie tłumacz chlopcze...
          • alfred_prawdomowny Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 08.05.13, 20:57
            No tak pokazali jemu hi technologię produkcji podpasek. Dobrze, że były nowe. A to centrum to doskonale wiesz, że dziś to totalna lipa. Większość pomieszczeń pusta.
            • facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 10.05.13, 13:44
              alfred_prawdomowny napisał:

> No tak pokazali jemu hi technologię produkcji podpasek.

przyklej sobie podpaske na czoło, może ci pomoże

> A
              > to centrum to doskonale wiesz, że dziś to totalna lipa. Większość pomieszczeń
              > pusta.

hehe, chyba w pseudoregionalnej to usłyszałes.
              • alfred_prawdomowny Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 10.05.13, 14:02
                Nie osiołku, byłem na otwarciu.
                • facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 10.05.13, 14:09
                  alfred_prawdomowny napisał:

> Nie osiołku, byłem na otwarciu.

Czyżby kolejna odsłona bulteriera od derendy
                  • alfred_prawdomowny Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 11.05.13, 01:09
                    Widzisz chłopcze masz trochę racji, kończyliśmy ten sam uniwerek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka