Gość: wierni kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 07:54 Czy wie ktoś może co dzieje się w klubie z Osia? Czy sa przewidywane jakieś zmiany personalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chyba Re: Grom Osie...??!! IP: 80.50.52.* 07.12.06, 08:32 Łukasz Subkowski odchodzi, i podobno Jano też do Wdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hebel Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 07.12.06, 10:08 w osiu idzie ku gorszemu. wszystko przez grubasa który rozwalił ekipe. pogońcie tego typa bo w przyszłym sezonie do spadku. tak wyglada prawda. to jest wasz ostatni sezon w 5 lidze. kapuche przytrzymywał a wręcz wiecej on jej wogóle chłopak nie wypłacał !!!! wywalić go na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chyba Re: Grom Osie...??!! IP: 80.50.52.* 07.12.06, 10:19 To, że ktoś odchodzi, nie oznacza, że będzie gorzej...W miejsce Semryka jest już bramkarz, Trener to dobry manager i napewno znajdzie godnych następców, tych którzy opuszczą klub... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierni kibice Re: Wierni kibice IP: *.eranet.pl 07.12.06, 18:27 Nie umiesz sobie palancie wymyślić nicka musisz się podszywać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewny Re: Wierni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:58 Duzo szumu jak zawsze a i tak i jano i lukasz zostana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:58 Jano prawdopodobnie odchodzi ale Subkowski zostaje w Gromie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:56 Ponoć ma przyjść bramkarz z zawiszy<wow> areszta pozostaje bez zmian chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chyba Re: Grom Osie...??!! IP: 80.50.52.* 14.12.06, 10:11 Zobacz sobie jak Subkowski zostaje w Gromie... www.wda-swiecie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=64 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 16.12.06, 22:54 i co z tym słupkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kib.Gromu Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:10 Czy do was nie dociera ze Słupek jest w Świeciu i będzie grał we Wdzie.Niedługo odejdzie Gruby bo on jechał na plecach zawodników.Tak się kończy gdy bazuje się na obcych zawodnikach.Robicie to co robiła i robi żle Wda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %%%% Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:55 "Do KIb. Gromu" Wymień mi jeden klub grający powyżej B klasy w województwie, który gra tylko swoimi zawodnikami!!! Przemyśl to sobie a będziesz miał odpowiedź na Twoją abstrakcyjną tezę. Mogę Tobie pomóc ale to jest zespół poniżej B klasy. Wisła Gruczno gra swoimi zawodnikami ale jest kilka lat w C klasie i nie ma szans awansu choc bardzo się stara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki26 Re: Grom Osie...??!! IP: *.grudziadz.mm.pl 21.12.06, 23:01 Przed sezonem 2006/07 GROM OSIE opuściło kilku podstawowych zawodników, w trakcie sezonu kilku następnych, pomimo to zespół zdobył 30 punktów i jest w ścisłej czołówce ligi. Odejdzie następnych dwóch to przyjdzie dwóch lepszych na ich miejsce.W osiu nie będą płakać!!! Jest tam zespół który po uzupelnieniu składu jeszcze długo w regionie nie znajdzie przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 21.12.06, 23:11 po co piszesz te bzdury jak sam w nie niewierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem ! Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 21.12.06, 23:28 ostatni sezon w 5 lidze. nie pisz głupot synku. info z pierwszej rekęi Bierna i Kierki od nowego sezonu we Wdzie a Złodziej Kostek na aucie . Uwierz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:35 sam jestes złodziej de---u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki26 Re: Grom Osie...??!! IP: *.grudziadz.mm.pl 22.12.06, 21:40 POSŁUCHAJ CHŁOPCZE MYŚLISZ,ŻE TYLKO W ŚWIECIU POTRAFIĄ GRAĆ W PŁKĘ NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH NIKT NIKOGO DO GRY NIE BĘDZIE ZMUSZAŁ, BĘDĄ CHCIELI TO ODEJDĄ!!! PRZYJDĄ NOWI!!! CHOCIAŻ NIE WIEM CZYM MIELIBY SIĘ KIEROWAĆ ODCHODZĄC I TO DO A KLASOWEJ WDY, KTÓRA OD KILKU LAT BIEDOWAŁA W OKRĘGÓWCE A TERAZ MĘCZY SIĘ W A KLASIE. GROM OD KILKU LAT AWANSUJE CORAZ WYRZEJ GRA CORAZ LEPIEJ, WYGRYWA Z NAJLEPSZYMI A NIEKTORYCH LEJE PO 5 6 7 BEZ ŻEDNEGO PROBLEMU. POZA TYM KLUB JEST NIEŻLE ZORGANIZOWANY I STWARZA ZAWODNIKOM WARUNKI DO DOBREJ GRY. NIECH WDA DOJDZIE DO TAKIEGO POZIOMU TO POGADAMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 22.12.06, 23:09 jest jeszcze cos takiego jak milosc do klubu w ktorym sie wychowli baranie a jakby nie chlopacy za swiecia dalej by kopali sie w b-klasie tam gdzie ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany... Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:39 Jak masz takie informacje to powinieneś wiedzieć na jakich zasadach przeszedł Łkasz Subkowski do Wdy, a co do Patryka i Damiana pożyjemy zobaczymy. Wda na dzień dzisiejszy z tego co słyszałem wzmacnia się Panem Wódkiewiczem, który został zawieszony za próbę przekupstwa sędziów jak był jeszcze działaczem w Zawiszy. Jak takim człowiekiem wzmacnia się Wda to życzę im wszystkiego najlepszego...A co do Osia to nie martw się na pewno dadzą sobie rade. Pozdrowienia dla jakiego zawistnego kibica, który zazdrości, że jest w Osiu lepiej niż w Świeciu lub w Przechowie i Wiągu...Życzę WESOŁYCH ŚWIĄT I MNIEJ CHAMSTWA W 2007 ROKU!!! P.S Jestem ciekawy skąd Pan Prezes Wdy bierze na te wszystkie transfery pieniądze chyba nie z podatników ze Świecia..Prędzej czy później wyjdzie to na jaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 08:13 Zoriętowany" Pogodnych Śiąt i bogatego gwiazdora. Cieszcie się Semryk wrócił. A kto będzie grał we Wdzie i na jakich warunkach nie Twój problem.Jak się gospodarzy oszczędnie to się ma. Są jeszcze sponsorzy którzy kochają Klub Wda. Nie tylko wy ich macie, my nie zazdrościmy więc i Wy nie bądźcie. Do spotkania na boiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: Grom Osie...??!! 23.12.06, 10:22 [q] Pogodnych Śiąt [/q] E: NIezle niezle ;))) A ja Zyczę wszystkim gosciom i zalogowanym na Świeckim forum Wesołych i pogodnych "Świąt" ;) Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:49 A z tego co ja słyszałem była rozmowa że Łukasz i Jano idą do WDY żeby pomóc im awansować, a potem mają wrócić do Osia! (Oczywiście zrobia jak zechcą bo mają kartę na ręku ale taka gadka była na jakimś zebraniu z prezesem i trenerem) I także życzę wam mniej zazdrości i zawiści dla Gromu w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki26 Re: Grom Osie...??!! IP: *.grudziadz.mm.pl 23.12.06, 18:46 wszyscy którzy odejdą żeby "POMAGAĆ INNYM ZESPOŁOM" zostawiając reszte swojej drużyny, muszą się liczyć z tym że nie będzie już powrotu! bo GROM OSIE to nie przytułek dla potrzebujących na ich miejsce są już inni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 23.12.06, 19:10 kto ty jestes za glupek grajcie sobie w tym gromie i odpieprz sie od chlopakow ze swiecia i od wdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki26 Re: Grom Osie...??!! IP: *.grudziadz.mm.pl 23.12.06, 21:25 JA TEŻ CIĘ LUBIE!!! Nie czepiam się ani wdy, ani chlopaków, to raczej klubowi z Osia wszyscy tu żle życzą i prorokują klęskę bo odeszło kilku ludzi!to śmieszne!!!jak już pisałem jest kilku niezłych na ich miejsce i może być tylko lepiej. Po takich transwerach(ogłaszanych z dumą na stronie klubu) to raczej wda musi się teraz wykazać żeby podnieść się z dna. Będziemy się przyglądać!!! POWODZENIA! WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:20 Wda podnosiła się juz wielokrotnie więc podniesie się i teraz.Wszystkiego dobrego z okazji Świąt oraz Nowego Roku od kibica Wdy dla kibiców Gromu.Współpraca buduje niezgoda rujnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.S. Wda Re: Grom Osie...??!! IP: 57.90.33.* 23.12.06, 22:22 Przygladaj się lepiej trenerowi twojemu, malutki chłopcze z grudziadza aby za dużo was nie skubał tak jak w rundzie jesiennej. Wesołych Świat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 24.12.06, 00:19 twojej starej lepiej sie przygladaj pedale bo sie sypie po katach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic01 Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:35 Czy wie ktos cos o transferach w osiu? ktos nowy ma przyjsc lub ma ktos jeszcze odejsc? gratulacje dla wdy za sprowadzenie jana slupka i raczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzącywszystko Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 04.01.07, 09:53 wszystko wskazuje na to że odejdzie jeszcze Szamocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic01 Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:21 a wiadomo gdzie ma odejsc? Ja za to szlyszalem ze ma ktos dojsc ze strazaka ale nie wiem kto i czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Grom Osie...??!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.01.07, 15:15 Od Kostka wszyscy uciekają skończy jak Trochiś, kręci chlopaków na kase to jest początek końca jego kariery. Posdro dla OSIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 04.01.07, 15:26 Tak nie można pisać.Dużo świetnych zawodników poszło za jego namową do Osia.Wda zmieniła zarząd i teraz zawodnicy poprostu powracają bo zapodano im ciekawe oferty.Oby sie wszystko fajnie potoczyło w Świeckim klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: Grom Osie...??!! 04.01.07, 18:34 Taaa.. a weżcie sobie to wszystko obmyślcie :) Jak myslicie..Na jak dlugo wystarczy pieniążków na utrzymywanie "takich" zawodnikow ? Pol sezonu ? hmmm.. Moim zdaniem zakonczy sie tak samo jak sezon,2 sezony i 3 sezony temu :) .. Porazką..Bo jest to bledne ze sprowadzaja Raczka,tego Wodkiewicza z Zawy .. i innych spoza Powiatu :) Nie mowie o SLupku i Janie bo to byli zawodnicy WDY :) Eh.. jak zwykle bedzie.. Ci co teraz grali (niektorzy) .. usiąda na lawke bo wejda za nich RACZEK,SLUPEK,JANO .. to juz 3 siada.. a jak to bedą Świecianie to sie obraza bo przeciez nie beda patrzec jak klub roztwoni kase na 3 zawodnikow :) i pojdą grac gdzies do innego klubu :) Tak sie dzieje co chwile :) Ale.. moze sie myle.. Pozdrawiam i zycze powo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:47 Wda wejdzie bo spalony w Bydgoszczy Wodkiewicz mecze zalatwi gdzies na stacji brawo prezes ha ha.Oby tak sie niedzialo w Osiu pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 04.01.07, 18:59 Sprowadzają do Świecia-naszych starych zawodników i własnie to sie liczy.Gdyby znowu przyszedł jakis mało znany przez kibiców zawodnik z Bydzi czy innego większego miasta to znów byłaby strata pieniedzy(znaczy takie by były spekulacje pomiedzy kibicami).Mamy znowu dwóch sprawdzonych Świeciaków i obu grali tak jak w Osiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Grom Osie...??!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.01.07, 19:05 W osiu ani kibice ani zawodnicy nic nie wiedzą o transferach bo wspaniały menager kostek sam nie wie kto przyjdzie siedzi z założonymi rękami i liczy ze ktoś przyjdzie, a jak nikt sie nie zjawi to zawodnicy sie bedą męczyć nie on bedą w 11 grali cały sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:22 To jest początek końca Kostka .A dlaczego ma się starać on wierzy w siłę pieniędzy sponsora.Pozdrawiam Osian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Grom Osie...??!! IP: 83.238.147.* 05.01.07, 12:34 ja tez jestem ciekawy na jak dlugo starczy kasy na utrzymanie nowych zawodnikow. mysle ze nic sie nie zmienia kasa sie skonczy to zawodnicy tez pojda gdzies gdzie jest kasa. a co do osia to podobno semryk zostaje ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Grom Osie...??!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.01.07, 19:29 Siła pieniądza jest wielka, ale kostek kręci chłopaków i z osia uciekną wszyscy. Czas na zmiane trenera bo szkoda stracic V lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:22 Popieram,precz z grubasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 05.01.07, 22:25 cos w tym musi byc ze z osia zaczeli odchodzic jedni z lepszych graczy chyba sponsor lepej powinien przygladac sie swoim wydanym pieniadzam i trenerowi bo jedna juz wczesniej druzyne i klub rozwalil swiecka wde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:15 Semryk zostaje w osiu biernacki,kierski itd też zostają tylko słupek nas opuścił ale bedzie dobrze mam taka nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 06.01.07, 21:20 Kostek jak tam transfery? SlYSZALEM ZE POZBYWASZ SIE TYLKO ZAWODNIKOW. Z TEGO CO WIEM NARAZIE TRZECH!!!!!!!!!DO KONCA PRZYSZLEGO TYGODNIA ODEJDZIE JESZCZE DWOCH KLUCZOWYCH DLA CIEBIE ZAWODNIKOW.WIADOMOSC PEWNA NA 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic01 Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:11 Jestem ciekawy kto jeszcze odejdzie?Jak tak dalej pojdzie to faktycznie zostanie 11 do grania w osiu.Podobno kierski i biernacki zostaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:20 Co wy na tego kostka tak dajecie poczekajcie a sie wszystko wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:11 Kostek liczy na kasę od Krzycha O.Wtedy zacznie działać i napinać mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Grom Osie...??!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.01.07, 09:17 zawodnicy już są w klubach ci co mieli przejść jużprzeszli a wiec po pierwszym treningu w osiu kostek sie dowie kto przyszedł bo pewnie niema zielonego pojęcia co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:20 na pierwszym i drugim treningu było po 20stu zawodników więc jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:48 Proponuję przejść w jakość a nie w ilość.Po takim przeliczeniu zostanie pięciu. Da duża ilość to kolejka po zaległą kasę?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 07:55 Narazie frekwencja dopisuje na treningach zobaczymy dalej.wszystko powinno sie ulozyc.Powodzenia GROM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:22 Na dwuch zawodnikach co odeszli swiat sie niekonczy niebyli oni znowu takimy geniuszami.Czas pokarze co sa warci w nowym klubi.Grom do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 12.01.07, 22:22 dzieki nim gracie w piatej lidze teraz nawet tego nie potraficie teraz docenic juz zapomnieliscie jak wam wygrywali mecze jak przyszli a to nie jest ich nowy klub tylko ich klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:08 Nikt nie twierdzi ze byli zlymi zawodnikami kiedys przyszli do Gromu duzo dla klubu zrobili postanowili odejsc to ich decyzja nikt tego nieneguje.Ale niema ludzi niezastapionych z nimi czy bez nich Grom bedzie gral dalej.Powodzenia dla nich w ich klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:01 LUkasz i Robert powinniście to przeczytac co o Was piszą sympatycy Gromu Osie!! Macie podziękowanie za swoją grę . MYślę ,że czas najwyższy był pożegnac to grono. Pozostali chłopcy wychowani we Wdzie wracajcie do domu.!!! My kibice oczekujemy Was.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki26 Re: Grom Osie...??!! IP: *.grudziadz.mm.pl 13.01.07, 15:14 Myślę że wszyscy(koledzy i kibice) w Osiu doceniają to co dla tej drużyny zrobili ci zawodnicy, ale to już historia!!!gramy dalej, mamy nowych ludzi którzy z powodzeniem zastapią tych co odeszli. Obecny skład GWARANTUJE spokojną dobrą grę w 5lidze. Nie potwierdziła się więc ogłaszana tu przez wielu NIEDOINFORMOWANYCH FACHOWCÓW klęska i rozpad drużyny. Coś więcej: jeżeli uda się załatwić wszystkich z którymi klub prowadzi rozmowy, zespół BĘDZIE MOCNIEJSZY niż do tej pory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvv Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 13.01.07, 17:18 A niby to jakich zawodników klub sprowadził,że tak się cieszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 17:41 A co myslisz ze tylko Wda umie zalatwic zawodnikow i z poza Bydgoszcza nikt nie umie grac w pilke.Kilku co przychodzi do Wdy kiedys dobrze grali ale to stare dzieje.Niema sie czym zachwycac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvv Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 13.01.07, 17:53 Chwalisz się że Osie ma nowych zawodników,ale żadnego nie umiesz wymienić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:11 Np; Podgórski ze Sparty Przysiersk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvv Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 13.01.07, 20:30 no to nie żle Kostek się wysilił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeciak Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:31 Gratulacje,napewno jest lepszy od Słupka i Jana?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvvv Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 13.01.07, 20:36 Na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buhahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:53 Witam! Na początek chciałbym złożyć podziękowania dla Łukasz i Roberta za to co zrobiliście dla naszego klubu i życzę wam powodzenia w nowych barwach i abyście dla Wdy zrobili dużo, by w końcu świecianie mieli się czym fascynować i o czym pisać :) Co do Gromu to słyszałem, że ze sponsorowania wyłamuje się Sułkowski, ale oczywiście niczego udowodnić. GROM poradzi sobie z tą sytuacją i będzie grał dalej. Wątpie też by spadł z V ligi.. a cicho wierze, ze awansuje dalej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Grom Osie...??!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 16.01.07, 11:03 Grom ma teraz tyle punktów, że sztuką było by spaść z V ligi, Ale co będzie w następnym sezonie. Jeśli stawiacie na takich zawodników jak podgórski to powodzenia, każdy powinien wiedzieć gdzie jego miejsce - przerost amicji nad umiejęytnościami. Zycze powodzenie i prawdziwych wzmocnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeciak Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:51 To gruby Waldek jeszcze prowadzi Grom-gratuluję cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:32 Co ku.. cierpliwości...masz coś do gromuzajmij sie wdą wcale nie stoi lepiej...Jakoś ten ''WALDEK;; potrafił wejść do 5 ligi...Widać ze chce...Ogarnij sie ziomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osiak 2 Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:59 Czy Ty dupku nie widzisz ,że Grom od jakiegoś czasu stoi w miejscu lub nawet uwstecznia się.Jakie drużyny grają z nami sparingi?,kto do nas doszedł w przerwie zimowej aby nas wzmocnić?.A teraz najciekawsze dlaczego kojarzysz mnie z Wdą,aż tak bardzo jej nie lubisz,czy masz jakieś kompleksy.Gratuluję cierpliwości-Brachucki musi odejść bo już nic dobrego nie zrobi.On przed spadkiem zdąży uciec ale Grom już nie./spadek typuję w przyszłym zezonie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do osiaka Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 12:50 Co się czepiasz Wdy. Jesli ktos czepia się grubego to musi już byc z Wdy?!!. Z kasą zalega prawdopodobnie Waszym zawodnikom a nie Wdzie. Tak nawiasem , do v ligi awansowaliście i graliscie w większosci zawodnikami Wdy. Bez nich nie istniejecie. Tak że dla Wdy pochylajcie czoło, bo oni Wam dali możliwośc grania z leprzymi zespołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silent Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 13.03.07, 13:03 z tego co wiem to kierski na 100% od przyszłego sezonu wraca do wdy i prawdopodobnie biernacki też, tak więc powodzenia osie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:11 Kierski wraca bo mu robotę załatwili więc coś za coś. Tylko to trochę nie w porządku z jego strony tak postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rop Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 15.03.07, 16:44 Co nie w porządku?Liczą się pieniądze.Ile moze dostawac w Osiu?bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do juniora Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:22 Nie w porządku dot Kierskiego? A dobrze postępowano z nim obiecując pracę kiedy borykał się w BP na dwie zmiany.Kiedy dostał ofertę z Wdy to załatwiono pracę w Laskowicach też na dwie zmiany.Czyli udział w treningach znowu co drugi tydzien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 07:47 szczycisz sie tym ze gromma wiecej zawodników z wdy,,,boski jesteś!! gdyby chcieli grac we wdzie to by gralia nie w osiu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do osiaka Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:17 poczekaj do lata zobaczymy kto zostanie w Osiu z graczy Wdy./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:25 zajmij sie wda a nie gromem...!! jak jakies aluzje zapraszam do Osia!! narqa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieciak Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 22.03.07, 15:31 jak tam wiedziemy w piatej lidze to jazda bedzie z wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.eranet.pl 22.03.07, 22:58 Wda nigdy nie wejdzie do V ligi więc zapraszamy wcześniej jak taki mocny jesteś :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:47 tak sobie wmawiaj...najpierw wejdzcie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:28 Podniecacie sie tym , conajmniej tak jak by była mowa o jakiejś porządnej drużynie, a to tylko zwykła zbieranina wszystkich niedobitków brykajacych za piłeczką za marną kasę. Czas wziąć się do pracy a nie pierdołami zajmować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do*** Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:37 co ty ku.. masz do gromu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:08 Puknij sie w czoło kolego!!! To co mam to moja sprawa i nic Ci do tego. Drużyna godna pożałowania hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grom Osie...??!! IP: 83.238.147.* 17.04.07, 22:24 Tak jak i ty jestes godny pozalowania.Wszyscy wspolczujemy twoim rodzica za to ze wychowali takiego prymitywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowianin Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:53 Z Gromu się śmiejecie a nie widzicie ze w 2 sezony z IV ligi do A klasy spaść śmiech na sali. Przyjedźcie do Nowego to tam was grać nauczą a nie w tej waszej wdzie zakichanej prześmiardłej od celulozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator * Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 00:02 Już Was nauczyła wioska Pruszcz Pomorski jak się gra w pilkę.Takich nauczycieli jak Wisła to my nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Grom Osie...??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:26 A z resztą, co mi tam. Powodzenia Wam życzę w ekscytowaniu się kiepskimi i ustawionymi meczami. Może mamusie zrobią Wam na szydełku szaliczki Gromu. Spadam. Nie chcę mi się dłużej z Wami gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do *** Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:02 Lepszy szaliczek gromu niz nic <lol>... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:00 Nowianin ma racje w 2 sezony spaść do a klasy to po prostu żałosne a grom sie chociaz trzyma w Vlidze hehehe wielki świecianin...<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Grom Osie...??!! IP: *.ppcor.org.pl 04.05.07, 08:10 oj panowie kiepściutko coś ostatnio idzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: Grom Osie...??!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 20:50 tak obserwuje a wynikow gromu nie widze chlopaki wrocili do swiecia a w osiu niema nic dno. a wracajac do wisly nowe to tez wielka kichapoczekaj zobaczysz kolego jak polecicie na dol wda ma teraz dobra pake i takich jak wy to z butami zje chociaz zycze wam powodzenia bo to jednak ten sam region Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: Grom Osie...??!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 20:54 o tak racja riki gdzie bly te zespoly jak swiecie gralo w 4 lidze? przeciez to wiochy a spadek wdy to problemy w klubie bo dlaczego zawodnicy ze swiecia grali w nowem i osiu trenerzy teza jak odeszli to co kila nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawada Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 10:08 A Królikowski jeszcze gra u was we Wdzie. Wisła też już wymięka w tej V lidze a wszyscy już sie ekscytują że wejdziemy do IV ligi bo mamy nowych sponsorów i zrobią znowu "ekipe" ale wszystko to tylko ludzie mowią wieć 75% założeń napewno nie bedzie zrealizowana bo klub nawet nie ma takich zalozen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:39 w dwa sezony spaśc do a klasy to jest problem a narazie grom stoi w miejscu ale nie spadł!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do riki Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:37 jak narzie to my was jemy z butami ale poczekamy zobaczymy..Powodzenia i sukcesów wda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeRw!! Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 11:08 Grom Osie na wypierdzielac na swoje forum osia a nie swiecia!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarceL Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:28 Victoria Lisewo - Grom Osie 0:2 (0:1) Bramki Pokora Biernacki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:43 bardzo cieszy mnie wygrana na wyjezdzie z Lisewem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:01 Czego się cieszyc, Lisewo gra juniorkami.To najmłodszy zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PixelPain Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:42 Najmłodszy zespół ma Pomorzanin Toruń.....A w Lisewie było kilku zawodników z dłuższym stażem na ligowych boiskach...Słabe masz "Buli" wiadomości na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Grom Osie...??!! IP: 80.51.140.* 10.05.07, 06:19 Lisewo ma zespol prawie z samych juniorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:43 Mam pytanie czy gruby po ostatniej porażce 0:5 jeszcze jest zatrudniony w naszej drużynie?.Poważnie skoro mamy byt pewny to może czas aby bezpiecznie wprowadził się nowy trener i dobrze przygotował zesoół do nowego sezonu.Naprawdę uważacie to za głupie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #### Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:11 Nowy trener był na meczu / Gralak /!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic osia Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:41 Gralak, hahaha, nie no ludzie, to są kpiny chyba! ten gość jest po*****y!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ##### Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:00 Nie mów tak Gralak gdyby dostał z Gminy pieniądze kto wie czy by nie walczył o wejście do V ligi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:10 Gralaka w Świeciu, Przechowie, Osiu nie lubi się, bo on wymaga dyscypliny od zawodników (jest wojskowym), ale to dobry wybór. W Gromie miałby się szanse wypłyniecia na szersze wody, bo w Casino się już zasiedział. W Osiu miałby pieniądze, bo tam nie ma Miedzików i jemu podobnych (LZS DRagacz. Mógłby do Osia pościągać paru zawodników, bo z nimi krucho będzie w Gromie po tym sezonie z tego co słychać. Tylko z tego co mi wiadomo Gralak ma ofertę z Olimpii Grudziądz, może i Wisła Nowe po niego się zgłosi. Pozdro dla wszystkich fanów regionalnego futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 13.05.07, 21:48 czlowieku co ty wypisujesz za bzdury przeciez ten gralak to jest kretyn niech idzie do tego osia tam sie nadaje ale juz jestam po pilce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Grom Osie...??!! IP: *.stk-net.pl 13.05.07, 21:50 co ty za bzdury piszezsz baranie gralak to cymbal ale do osia sie nadae wszystko tam rozpieprzyc do konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiak Re: Grom Osie...??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:46 no zmiany bebndom Odpowiedz Link Zgłoś