Dodaj do ulubionych

Ryby na Samszycach

10.05.13, 15:11
Nasi wędkarze, członkowie koła RSW Osięciny nie maja gdzie wędkować, gdyż wpuszczone ryby na akwen wodny Samszyce okazały się rybami poobijanymi (chorymi), które masowo padają. Nasz zarząd nie wywiązał się z powierzonego im zaufania i dopuścił wręcz do zanieczyszczenia zbiornika Samszyce, a co najgorsze jest to, że nie powiadomił osób do tego upoważnionych o terminie wpuszczania ryb, nawet nie powiadomiono osoby sponsorujące zakup tych ryb. Jak można dopuścić się do takiego zaniedbania, wpuszczone ryby to strata naszych pieniędzy, to strata czasu jaki pozostał nam na wędkowanie. Ludzie opłacili zezwolenie, a nie mają gdzie wędkować. Oczekujemy zebrania wszystkich członków koła celem wyjaśnienia tej sytuacji i podjęcie jak najwcześniej interwencji w celu usunięcia chorych ryb, takie sprawy powinno się załatwiać otwarcie i każdy członek koła powinien wiedzieć co się dzieje, gdyż to my płacimy na to pieniądze.
Obserwuj wątek
    • basia_1975 Re: Ryby na Samszycach 10.05.13, 15:47
      To jest kolejny przykład marnotrawienia naszych pieniędzy. Takie zawody wędkarskie to najlepiej byłoby zorganizować nad Gopłem. Dogadać się z władzami GMINY KRUSZWICA i sprawa załatwiona: wszyscy byli by zadowoleni.
    • karpik44 Re: Ryby na Samszycach 25.05.13, 17:40

Witam Kolego!!!
      Dziękuję Ci za zaangażowanie w sprawach zarybień, lecz Twoje działania są sprzeczne ze statutem Koła RSW dopuszczając się informacji udzielonych na forum popełniłeś błąd ponieważ nie byłeś członkiem komisji uczestniczącej w zarybieniu, na dowód tego masz rachunek zakupu z badaniem weterynaryjnym dopuszczonych ryb do zarybienia( link do zdjęć imageshack.us/photo/my-images/401/45246518.jpg/). Jako członka RSW koła Osięciny prosimy o współpracę a nie na działanie na szkodę koła.
      Pozdrawiam!!
      Skarbnik Koła RSW
      • oszukany8 Re: Ryby na Samszycach 28.05.13, 08:22
        Skoro ja działam przeciw wędkarzom, a zarząd ma same zalety, to dlaczego dopuścił do wpuszczenia ryb w takim stanie, kto powołał komisję, dlaczego nie powiadomiono sponsora. dlaczego nie wyjaśniono dlaczego ryby padają, czy to jest ok. Ja nie jestem przeciw RSW, nie jestem również przeciw zarzadowi, jeżeli ktoś robi coś dobrze to trzeba to pochwalić, ale jeżeli dzieje się coś źle to trzeba to wyjaśnić i otwarcie powiedzieć. RSW to my wszyscy a nie grupa ludzi i każdy powinien być szanowany. Skoro ja szanuję zarząd to proszę, żeby zarząd szanował mnie. POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka