schab 05.04.02, 12:22 Dlaczego w Toruniu tak nie lubią Bydgoszczaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reeeyo Re: Animozje 05.04.02, 12:36 schab napisał(a): > Dlaczego w Toruniu tak nie lubią Bydgoszczaków? Bo to wegetarianie, Nudziarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Animozje 05.04.02, 12:47 Nie bardzo wiem o kim mówisz. Z tego co się orientuję, a mieszkam w Toruniu od niepamiętnych czasów, w Toruniu ludzie lubią Bydgoszcz i jej mieszkańców. W życiu nie słyszałem, aby ktoś powiedział na Bydgoszcz złe słowo. A skąd masz te nieprawdziwe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Animozje IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:07 Co Ty schab piszesz? Toruinaki za Bydgoszczaków dalibby sobie rękę uciąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Animozje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 14:34 Gość portalu: Fore napisał(a): > Co Ty schab piszesz? > Toruinaki za Bydgoszczaków dalibby sobie rękę uciąć! A Bydgoszczanie jeszcze coś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Animozje IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:08 A i zapomniałabym: pozdrówki dla reeyo i w ogole dla Toruńczyków:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Animozje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 13:31 Hej Fore wlaz tu czesciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Animozje IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 09:16 Gość portalu: SDB napisał(a): > Hej Fore wlaz tu czesciej!!! Dziękuję za zaproszenie, dygam wdzięcznie (chyba) i pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Animozje IP: 217.97.134.* 05.04.02, 13:42 Ja to mam nawet przyjaciół w Bydgoszczy.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Animozje 05.04.02, 13:43 Ja jako FORDONIAK - lubie na rowni TORUN i BYDGOSZCZ. Lecz przyslowie mowi,ze "WSZEDZIE SA LUDZIE I LUDZISKA", to zalezy na kogo trafisz na swej drodze. radca Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Animozje 05.04.02, 13:52 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > Ja to mam nawet przyjaciół w Bydgoszczy.. > :)))) ja też:) eee..w Toruniu też mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Animozje IP: 217.97.134.* 05.04.02, 16:51 basia! napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > Ja to mam nawet przyjaciół w Bydgoszczy.. > > :)))) > > ja też:) eee..w Toruniu też mam:) i jeszcze Kobietę z bydgoskiego (choć nie z samej Bydgoszczy - strasznie to zniosłem!) miałem drzewiej, nie chwaląc się!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżak Re: Animozje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 22:14 Gość portalu: Wiech napisał(a): > basia! napisał(a): > > > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > > > > Ja to mam nawet przyjaciół w Bydgoszczy.. > > > :)))) > > > > ja też:) eee..w Toruniu też mam:) > > i jeszcze Kobietę z bydgoskiego (choć nie z samej Bydgoszczy - strasznie to > zniosłem!) miałem drzewiej, nie chwaląc się!! > ;))) > Sorry Wiech ,ale co znaczy <miałem drzewiej, nie chwaląc się!!a chinu nie mogę kapnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Animozje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 22:25 Gość portalu: krzyżak napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > basia! napisał(a): > > > > > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > > > > > > > Ja to mam nawet przyjaciół w Bydgoszczy.. > > > > :)))) > > > > > > ja też:) eee..w Toruniu też mam:) > > > > i jeszcze Kobietę z bydgoskiego (choć nie z samej Bydgoszczy - strasznie t > o > > zniosłem!) miałem drzewiej, nie chwaląc się!! > > ;))) > > > > Sorry Wiech ,ale co znaczy <miałem drzewiej, nie chwaląc się!!a chinu nie mo > gę > kapnąć. O kurcze ale ciezko "drzewiej" to jeszce rozumiem("dawniej") ale "o chinu" to ani wcale ni cholery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus zycie IP: 198.138.227.* 09.04.02, 22:36 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > Ja to mam nawet przyjaciół w Bydgoszczy.. > :)))) ja tez mam jednego ale to rodowity Toruniak za chebem sie przeniosl i do dzis mu sie nie podoba :) marudzi, narzeka ale cos nie wraca do piernikowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: zycie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 22:44 Gość portalu: polonus napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > Ja to mam nawet przyjaciół w Bydgoszczy.. > > :)))) > Co tez się wydarzy jak oni któregoś dnia zechca powrócic na piernikowa łono? > ja tez mam jednego ale to rodowity Toruniak za chebem sie przeniosl i do dzis m > u > sie nie podoba :) marudzi, narzeka ale cos nie wraca do piernikowa :) > Odpowiedz Link Zgłoś