chetor 01.12.04, 09:36 Witam - już grudzień, za pasem święta, a więc i do wiosny bliżej :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 01.12.04, 12:35 Witam, poimprezowo ;D Jeszke kilka imprez i Wielkanoc ;D Lubie Święta BN, szczególnie kiedy spadnie śnieg i jest biało, i uroczyście. Pozdrawiam grudniowo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 01.12.04, 14:31 Witam pierwszogrudniowo. Tylko przyroda moze nas uratowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 01.12.04, 19:39 Pogoda dziś była bardzo ładna jak na listopad, aż weselej na duszy. Ale za dużo radości być nie może, mam za to żółwi internet, teraz, jest nareszcie, ok! ale za chwilę może być bylejak... A właśnie, co tak cicho dzisiaj? No wiem, wiem, zapracowani Wszyscy... Pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 01.12.04, 21:34 Dokładnie tak.Grudzień sprzyja pracy,a mnie w szczególności.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 00:28 A wiesz Parkoś? Zazdroszczę pracujacym, lubiłam byc skonana ale pewna, że nie zabraknie mi na cokolwiek... An, dlaczego nie lubisz świąt?? Ja lubię bo jast miła atmosfera i zaraz Sylwestera ;-) No tylko ta krzątanina i latanie, i kaaaasa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 01:40 hmm... długo by pisać o mojej awersji do Świąt ;-) A Nowego Roku też nie lubię! Zawsze mam wrażenie, że trzeba dokonać jakiegoś rocznego podsumowania, a że wynik wychodzi z reguły nienajlepszy, to psuje mi to od razu humor na kilka miesięcy. Ja generalnie ciężko zimę znoszę. Najgorszy jest chyba przełom stycznia i lutego, kiedy mam wrażenie, że zima nigdy się nie skończy (choć ma swe uroki)... anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 09:36 Witam zapracowany jak przystało na nieutrzymanka ;-)) Pozdrawiam do kolejnego powitania. PS. Ten wątek nie jest do różnistych dywagacyj moi mili, jak to już kiedyś Parkoś zauważył ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 09:48 Dzień dobry w następny, ładny, grudniowy dzionek ;-) Pozdrawiam Wszystkich niepracujących i pracujących nieutrzymanków, he he he - dobre! An, Sylwester jest wesoły, rachunki "sumienia" moga popsuć nawet lato, a zimę trza poprostu przeżyć i już ;-))) Parkosiu, koniec roku w biznesie zawsze daje "popalić", ale zawsze jest nadzieja, że na drugi rok będzie lepiej i tak trzymać ;-))) Chetorku, to pogaduszki do rannej kawki, dla tych co na utrzymaniu ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 12:41 tylko witać się tu można? ja bardzo zdyscyplinowana jestem, więc tylko "Dzień Dobry" mówię. anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 13:57 ..jak tak dalej pójdzie, to tylko będziemy się "witać" hehehe ps,,,z natury jestem przekorna ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 20.12.04, 21:52 An! pomysl z reklamowkami swietny, ale mozna sie niezle wylozyc, cos o tym wiem hehehehe. Czy nie brakuje Wam dzisiaj Naaty? Nie widze Jej przez caly dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 21.12.04, 10:15 Witam i prawie znikam. Pozdrawiam obecnych i nieobecnych. PS. Czy kobiety, po iluś tam latach życia, nie mogłyby same sobie radzić przed świętami??? Ciągle chcą pomocy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 21.12.04, 10:58 Nie mam zadnnej sensownej odpowiedzi. Ja daje sobie rade sama od zawsze. Tylko mi nie przeszkaadzac! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 21.12.04, 11:01 Jeszcze bardziej Cię lubię, dlaczego inne nie biorą przykładu? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 17:08 Witam czwarkowo, czyli Glinowo i zaluje baaaaardzo, ze dzisiaj ostatni odcinek, wątpię czy sie do konca polapie:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 17:10 Zapomnialam dodoac, hehehe, ze tez nie lubie swiat od pewnego, samodzielnego czasu. Nie ma to jak dzieci, moga sie cieszyc a jeszcze jak snieg bedzie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 21:55 Rozpisało się towarzystwo co słusznie wytknął Chetor.:) Trzymajcie się ciepło,święta tuż,tuż.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 02.12.04, 23:09 I o to chodzi hehehe, ma byc swiatecznie, czyli inaczej Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 08:24 Witam nadal zarobiony. Piszta gdzie chceta, ale za tydzień nie chcę czytać narzekań, że cięzko się tu wchodzi. Pozdrawiam wchodząc jeszcze polekuśku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 09:28 Witam! Ufff ciśnienie paskudne, nie pomaga nawet kawa po nieprzespanej nocy. Jutro powinno być lepiej ;) Pozdrawiam cieplutko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 10:50 Witam pocichutku, Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 12:03 Jutro mom świynto i se raduja Toż jeszcze tako wom tukej wsuja Halymbsko monstrancjo z fety Zaś przed monstrancjom czornom klynknymy Ło historyji jeji to wiymy W Gdańsku jom mieli dać papiyżowi Niychej se kożdy czowiek tyż dowiy Co władza wywiyźć jom zakozała Jedyno w Polsce - nom sie łostała. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 17:51 Siąpi,niech się wreszcie zdecyduje,jesień czy zima ma rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 19:50 >Piszta gdzie chceta, ale za tydzień nie chcę czytać narzekań, że cięzko się tu wchodzi. Czy w tym wątku chodzi o to, żeby nie pisać, czy wogóle na forum raczej zwięźle trzeba się wypowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 20:47 Eeech pogoda typowo "gastronomiczna" ;-) miektórzy się bawią i dobrze ;) Ja wolę... ani zime ani listopadową jesień, wolę słońce ;) An, tu chodzi o to, ze w listopadowej liście mieliśmy 167 wpisów, a listopad ma 30 dni, znaczy, że nie należymy do małomównych ;-))) Myśle,ze wolność polega na tym, że każdy wypowiada się na miarę swoich potrzeb ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 03.12.04, 22:25 Zapytałam tak na wszelki wypadek, bo myślałam, że jakieś odgórne ustalenia były w tej kwestii, a ja coś przeoczyłam :-)) Cmokam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 08:21 DZIEŃ DOBRY BARDZO - to za radiem ZeT ;-) Droga An, oczywiście, ze były wskazówki odgórne, mamy Parkowego i Chetora, którzy, jak wiesz, są naszymi " przełożonymi" na tym forum, i staraj a się o należyty wygląd naszych wątków ;D Pozdrawiam Odcmokowując ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 08:32 Św. Barbara Patronka z bergmonym na tym dole była Przed wielgim niyszczyńściym czynsto go chroniyła Czasym jak mu wongel blysnoł mocno w łoczy Myśloł że jom we nim choć ździybko łoboczy Doczekoł sie w końcu łon pyndzyji swoji Dyć teroz ło żywot ciyngiym sie zaś boji Jak downiyj se rzyko ło trocha tyj mocy Dlo swojyj Barborki - bo jom mo we zocy. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 13:36 Witam sobotnio, znowu przedimprezowo :DDD Pozdrawiam. PS Naaty: Naatuś wolność wygląda różnie :) PS An : Kiedyś były ustalenia dotlisty obecności ale ...... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 13:42 Witam, ale sie porobilo, Naata nie strasz Ann, bo szefow mamy okey, czasem cos tam pomarudza ))). Pisz An co chcesz i gdzie chcesz i ile chcesz, wszedzie , tu jednak mamy sie tylko witac i dawac glos, ze zyjemy! Pozdrawiam rozbawiona! DD Chetor !!! uwazaj na glowe, zeby nie bylo jak w ubiegla niedzielke P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 15:26 Oczywiście, ze szefowie, miodzio ;DDD Myślę, ze nasza An, byłaby zachwycona gdyby poznała Ich bliżej ;-))) PS Naaty: Naatuś wolność wygląda różnie :) Wiem, Chetorku ;) Wszystkim imprezowiczom, miłego wieczoru! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 20:06 Nie chcąc się wyłamywać z ogólnie przyjętej konwencji, daję więc głos i oznajmiam, że żyję :-))) an. P.S. Jestem otwarta na wszelkie spotkania :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 21:29 An-uś, dobrze, że żyjesz, że dałaś głos, cieszyć, jedynie, może Twoja obecność na naszym, czasami, zaspanym ;P forum ;-DD Co do spotkań(?) jestem notoryczną ciekwską ludzisk ;D chyba kocham ten nasz rodzaj, czasem paskudny, ale... takie życie ;P Pozdro z cmokami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 04.12.04, 21:45 Wpadam jedynie na chwilę,wiadomo Barbary...;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 05.12.04, 16:33 No nie!!!! Jeszcze nie wrócili z imprez??? ;-)) Witam niedzielnie, zmęczonych nieobecnych ;)) Chetorku, Ty się wykończysz he he he Acha! Bronek zna świętygo łod kaca ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 05.12.04, 16:36 Zapomniałam powiedzieć Wam; pięknie Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 05.12.04, 17:12 Dzień Dobry całemu FG. Widzę, że Naata jak zwykle na posterunku ratuje honor forum :-)) Miłego popołudnia anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 05.12.04, 18:52 Witam po Barbórkowo.:)Jutro Mikołajki,pamiętacie? p.s. "P.S. Jestem otwarta na wszelkie spotkania :-))" Wystarczy czytać uważnie wszelkie wątki,bądź posty z hasłem "Wilkiny".:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 08:36 Witam poimprezowo i powyjazdowo. Stąd nieobecnośc ma jednodniowa. Pozdrawiam niewyspany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 09:20 Witam poniedziałkowo-serdecznie, i ja niewyspana jestem, ale u mnie powody tego są mniej radosne, ot, życie.. ] Pozdrawiam zgodną Brać forumową v;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 17:26 Witam poniedzielnie, zachrypiala/ szkoda, ze nie od spiewania/.Pozdrawiam i zycze pelnych butow mikolajkowych oczywiscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 17:50 Dzień Dobry, Moi Mili :-) Ja już chyba na stałe się do Was przeniosę :-) Na FB przeraźliwie pusto... Miłego popołudnia wszystkim anaiss_przy_ciasteczkach_korzennych_i_herbacie_z_cytryną :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 19:49 Niby jest coś w bucie,jednak od rana nie mogę się do niego dostać.:( Mój osobisty kot leży z łapą w bucie,chroniąc doń dostępu.I co mam teraz zrobić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 22:13 To znaczy, ze u Ciebie w domu rzadzi kot? no nie moge ((( a noga tupnac to nie laska? tylko potem pod stol nie biegnij hehe Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 22:23 Oj, tylko zazdroscic tego klimatu orientalnego, An, i witaj na stale, cos w tym sympatycznym FB pustawo, ciekawe, czy to chwilowe? a tyle bylo zapalu! No, ale tam nie ma Naaty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 06.12.04, 22:43 Faktycznie, Naata zawsze na straży :-)) Nie wiem co się dzieje z Soterixem - pewnie przepracowany. A tutaj u Was też milutko i przyjemnie jest przycupnąć z boku z kubkiem kawy po codziennych zmaganiach :-) Cmokam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 00:53 O! O! atmosferka miodzio! ;PP W takim stanie się pddaję i tylko mnie głaskać! ;PPP An'uś, Ty już przynależysz do naszej społeczności FG i bez Ciebie byłoby, jak bez członka 'rodzinki", jak słusznie zauważyłaś, miłej i sympatycznej! ;-))) A więc, pij kawusię swoją i raduj nasze oczęta, swoja, przesympatyczna osóbką, tu i teraaa! ;DD ..i Cmokam, i cmokam! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 01:26 Cieszę się bardzo, że zostałam uznana za członka rodziny :-)) Widzę, że z Ciebie Naato też Nocna Markówna :-)) Dobrej Nocy, dziś już chyba limit postów w "Witaniach" mam wyczerpany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 01:38 Ano, nocna, niestety ostatnio, ale powoli wraca norma ;-) An, od ustalania limitów to my som własnie ;-) to taka moja przekora do wszystkiego co chce zmieścic nas w jakichś tam ramach, podłoże czysto polityczne, czyli nie do zniesienia he he he Dobrej nocy życzę na dzisiaj, dość tej samowolki z przekory ;-)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 07:42 Witam z rana! .. i Pozdrawiam pięknie ;-) Wcześniej wstałam co by nie było żem tylko nocna he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 09:27 Witam towarzystwo Pań Wajemnej Adoracji ;-) Naatuś, Ciebie głaszczę z włosem i pod włos coby tę Twoją przekorę jakoś udobruchać, chociaż z góry jestem przekonany, że nikomu, nawet mnie, to się nie uda ;-)))) An, witaj w skromnych progach FG. Czy to będa Twoje stałe progi, czy przejściowe, zawsze będziesz miło witana :D Pozdrawiam tych z kotami i bez ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 12:11 Dzień Dobry, forumki. Wpadam na moment, żeby się z Wami przywitać i życzyć miłego dnia. Pogoda paskudna, zmykam po jakąś kawę, coby nie zasnąć :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 15:20 An chyba jednak przysnęła, i nie tylko ona ;-) Parkoś - jakiś pożar był w Twojej firmie, jesteś cały?! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 17:41 _______________________________________________________________ Jestem, jestem, nie zasnęłam, ale pracowałam, teraz może już mróz nastać, bo mam ocieplone okna ;-) No właśńie Parkosia cos nie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 20:22 Witam spokojnie o dosc poznej porze, po kawie, spacerze, w jakims oczekiwaniu sama nie wiem na co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 21:08 może na to, żeby móc położyć się spać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 07.12.04, 23:12 Pożar był w sąsiedniej wytwórni.Jak przyszedłem na zmianę już zgaszony.Trzeba ocenić straty,jednym słowem zwaliło się na głowę całkiem niepotrzebnie.;( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 08.12.04, 09:05 Dzień dobry, ładnie, Wszystkim ;) Eeeee, ponuro, szaro-buro, słoneczko potrzebne natychmiast! ;-) Pozdrawiam optymistycznnnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 08.12.04, 09:45 Witam sródtygodniowo(!), kiepska pogoda, kiepski nastrój. Pozdrawiam jednak nie kiepsko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 08.12.04, 15:17 Witam, jak Chetor wypomina nastroj,to cos w tym musi byc, a do wiosny tak daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 08.12.04, 19:55 ee, nie narzekajcie. I tak dobrze, że mrozów nie ma :-) Cmokam i uśmiecham się do Was cieplutko, o tak :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 08.12.04, 23:59 jestem tak padnięty,że przywitałem sie w innym wątku.:) Czy An nie pisze się na wikliny? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 01:13 An pisze sie latem, albo wiosną chociaż :-)) W każdym razie dziękuje za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 08:33 Witam czwartkowo, trochę słonecznie. Skromne wiklinki częściowo zagrożone :( Pozdrawiam PS. An chyba ma rację, ponieważ ona byłaby przyjezdna, bez zaplecza "socjalnego" w G-dzu. Dlatego coś większego zaplanujemy na majówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 10:07 Witam pięknie w słoneczny ranek ;-) PS..Szkoda, ze nie wychodzi, ale przeciez jeszcze pożyjemy troszkę, no nie? he he Nie stresuj się, Chetorku, może w następny tydzień? mamy czas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 10:51 Następny tydzień, jeszcze bliżej świąt(?), chyba bym po łbie oberwał za niepomaganie w domciu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 11:39 No nie, nie zycze Ci, bys nudelkulą łoberwał od swojej. Zostaje więc następny rok, majówka ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 12:38 A jo ci powim, w takij wielkij taajemnicy, co gdy moja łostatnia zonka psyłozy mi nudelkulą, to mi sie łodrazu tak świetliście robi we łbie i wsystko lepij rozumim co łuna godo ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 14:35 A widzis, baby zawzdy słuchać tsa, a sojom drogom Wyjontkowom tom nudelkule musi mieć! ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 15:12 Zawse to niiii, bo co by s tego padoła się łostało, ale po nudelkuli pewnikiem tsa. Jest ci łona wyjontkowa, jako wyjontkowy moj łeb jest ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 16:41 Witam czwarkowo, czyli lisowo, ciekawam wielce co dzisiaj bedzie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 22:41 Dobry wieczór, forumki. Witam się krótko i zmykam, bo jakoś wyjątkowo zmęczona dziś jestem... Duży cmok a. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 09.12.04, 23:07 Pozdrowienia dla nudelkulowców i pozostałych.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 10.12.04, 08:30 Witam piątkowo, przedspotkaniowo :-) Może wywołamy ducha Parkosia ;) Pozdrawiam i czekam na smska Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 10.12.04, 12:28 Dzień dobry pięknie w ponury piątek, mam nadzieję na ładną sobotę ;-)) Trochę nieczasowa jestem, ale do wieczora się pewnie wyrobię, najgorzej z "prasowaniem" he he he he 'Duch" Parkosia nas nie opuści, będzie unosił się nad stolikiem licząc kufelki ;P Szkoda, ze nie zmaterializuje się tym razem? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 10.12.04, 15:31 Witam w mrocznomgielniana pogode, cos z tego wyniknie, moze snieg? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 10.12.04, 21:16 Święta maja byc po wodzie..;/ nie zapowiada się biało, ale..pamietam wigilię, w którą śnieg spadł, jak na zamówienie, może i tym razem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 10.12.04, 22:54 Będzie dokładnie tak ,jak opisała Naata.:) Nawarstwiło się roboty,a pomocy z nikąd nie widać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 11.12.04, 09:50 Witam i znikam. trzeba ruszyać w podróż sentymentalną, do naszych kobitek forumowych z B4 ;-)) Pozdrawiam nieobecnych na spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 11.12.04, 17:01 Witajcie Kochani, spotkanie forumowe-"wiklinki" przebiegło w nadzwyczaj sympatycznej atmosferze,szkoda tylko, że jak zwykle za krótko...Następnym razem będzie dłużej, ale to wtedy, gdy Parkoś się "zmaterializuje" ;-))) Obgadaliśmy Was he he he ale milutko, więcej nie pamiętam, bo Hubal przejął rozmowę ;PP Dziękuję raz jeszcze za spędzenie milych chwil, Toji, za dalszą część "wiklin" przy słodkich naleśnikach. Pozdrawiam serdecznie. Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 11.12.04, 20:13 Mam jedynie cichą nadzieję,że nie nadwyrężyliście za bardzo żelaznego zapasu nalewki Toji?:)) Dzięki za sesemesa! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 12.12.04, 09:51 Witajcie po sobocie, milej i rozmownej, a zawsze tak jest jak sie ma z ciekawymi ludzmi do czynienia. Juz sie nie moge doczekac nastepnego spotkania, oczywiscie w szerszym skladzie i prwdziwie wiklinowwej sceneri. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 12.12.04, 10:54 Dzień dobry w pogodna niedzielę. Lżej na duszy, jak słoneczko nam przygrzewa, i choć łyse drzewa są, to juz słyszę, jak jak szemraja konarami, jeszcze troche, koniec zimy, przyjdzie wiosna i wyrówna,przyozdobi listeczkami ;DD Świat jest piękny i wspaniały, kolorami nas zachwyca, i kapryśna zima niezła, gdy spotykasz miłe lica, w sympatycznym gronie mile, płyną czas i piwne strużki,pogaduchy, śmichy-lachy, i raz jeszcze...pogaduszki. Dobrze, jeszcze gdy masz Ducha, co nad wszystkim się unosi, niech Duch siada, niech Duch gada, ile? -można Ducha prosić?? ;-)))) No i to juz wszystko, co by tu jeszcze??? No właśnie, Parkoś, urlop se szykuj, bo wiosna za pasem ;DD Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Forumowiczów, zachęcając do brania udziału w naszych spotkaniach "wiklinowych". Achoj! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 12.12.04, 12:10 Witam serdecznie nieczasowy. Dzięki za spotkanie, do poczytania jutro (chyba). Pozdrawiam szczególnie "obgadywaczki" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 12.12.04, 20:19 Trzymam za słowo! JUż nie mogę się doczekać obszerniejszej relacji.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 13.12.04, 08:07 Witam poniedziałkowo, pospotkaniowo ;-))) Pozdrawiam PS. Relacja oczami człowieka, w nowym wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 13.12.04, 10:09 Dzień dobry w ładny poniedziałek :) Równie ładnie pozdrawiam WAS ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 13.12.04, 13:17 Dobrze, ze czlowiek opisal, dziewczyny juz nie musza:-) Pozdrawiam poniedzialkowo, mzawkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 14.12.04, 07:31 Nz człowieku można zawsze polegać,no dobra na dziewczynach też.;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 14.12.04, 07:33 Witam z rańca. My ludzie pracy, zawsze polegamy na sobie i przed Wami dziewczyny :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 14.12.04, 09:26 Tez witam,mimo, ze nic nie rozumiem,szzegolnie z tym poleganiem, a moze nie chce? to Was pozdrawiam wtorkowo.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 14.12.04, 09:37 Witam, serdecnie i wesoło na przekór paskuuuudnej pogodzie!;) ożesz w mordę, jak nie cierpię takich "ołowianych" stanów ducha.. idzie się przekręcić - jestem meteopatką, na dodatek niewyspaną ;( ..możecie na mnie polegać cha cha cha ... dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 15.12.04, 09:06 Dzień Dobry z rana ;-) nareszcie wyspana.;-) Pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 15.12.04, 09:52 Witam, pozdrawiam, znikam. Praca, praca, praca :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 15.12.04, 10:14 Ciesze sie razem z Wami tym troszke slonecznym dniem i witam pogodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 16.12.04, 06:47 Witam z rana!Pogoda nawet znośna ino biometr nie ten.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 16.12.04, 10:56 Cześć Wszystkim, biometr nie ten, i u mnie, chodzę do tyłu ;-)Ale jeszcze tylko troszeczkę i...wiosna! he he he Pozdrawiam z rana ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 16.12.04, 12:03 Witam, pozdrawiam i prawie znikam. Praca :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 16.12.04, 12:19 Witam! i znikam, robotka czeka! A biometr cala jesien nie ten:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 17.12.04, 09:23 Aura nas nie rozpiszcza,deszcz ze śniegiem...:( "Ciężkie czsy - westchnął rosyjski żołnierz,kradnąc zegar ratuszowy" /podsłuchane rano w radio ;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 17.12.04, 11:05 Witam pochmurnym dniem z opadami. Podobno w G. pada śnieg, jadę to zobaczę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 17.12.04, 11:29 Dzień dobry Wam, mili...ciężko kolera, ja chcę do ciepłych krajów ;)) Parkoś, kawał świetny he he he Pozdrówki /zjawię się wieczorkiem, lecęęę/ Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 17.12.04, 20:40 Witam powtórnie, teraz z zimnego G-dza. Zanosi się na tutejszy łikend zakupowy ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 18.12.04, 08:53 Witam Wszystkich, dzień dobry w handlowy łykend, miłego dnia i udanych zakupów! Pozdrawiam, jak zawsze ;-);-) ;-)wesoło ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 18.12.04, 13:35 Witam w sniegowy dzien weekendowy. Biedny ten Chetor na zakupach w Grudziadzu, ale przynajmniej nigdzie tloku nie ma. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 18.12.04, 16:16 u mnie niestety czarno,nawet przymrozku brak.:( Mimo to witam was sobotnio.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 18.12.04, 18:36 Witam wymordowany. FAktycznie nie było aż tak bardzo wielkiego tłoku, ale i tak wystarczjąco jak na mój gust. Cały czas sypał śnieg. Siedząc na pizzy, za saną ToJi słyszałem przedświąteczną krzątaninę ;-))) Pozdrawiam nadal z G. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 18.12.04, 18:37 Domowy wracal z centrum Polski i przezyl sniegowochlapowa makabreske, dlugo, bo dlugo, ale jakos dojechal caly! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 19.12.04, 12:31 Dzień dobry niedzielnie! Pogoda niezła, ciekawe jaka b edzie w święta. Pozdrowienia dla Wszystkich, i Domowego, Toji, również ;-) Chyba do wieczora bo zajęci jesteście a i u mnie telefon wiecznie dzwoni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 19.12.04, 13:56 Witam w te niedziele pozal sie Boze handlowa, ale panowie widac wsiakli na calego na tych zakupach hehe. Nie ma co sie dziwic, taka pogoda siapliwa.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 20.12.04, 09:29 Witam. Już z górki, po najgorszym zamieszaniu zakupowo-sprzątaniowym. Teraz tylko spokojnie przetrwać(!) do piątku i będzie OK. Różnie mówią o pogodzie, ale lekką nadzieję na na odrobinę śniegu mam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 20.12.04, 11:03 Witam i pytam do czego snieg potrzebny? Wybieramy sie na narty? sanki? łyżwy? Mnie do jazdy samochodem snieg niemily i tak nie przykryje tego balaganu jaki mamy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 20.12.04, 12:24 Śnieg w mieście jest okropny, zwłaszcza, że bardzo szybko zamienia się w brudne kopczyki, osikane dodatkowo przez psy, nie mówiąć już o tym, co się dzieje jak temperatura wzrośnie. Moja ulica zamienia się wtedy w jeden potok błota. Moje znajome, które mają nieszczęście mieszkać przy drodze grutnowej, do przystanku tramwajowego/autobusowego zazwyczaj chodzą w plastikowych reklamówkach na butach ;-)) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 20.12.04, 21:04 A gdzie się wszyscy podziali? Zakupujecie czy podłogi froterujecie? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 20.12.04, 21:04 Zaczyna się gorączka przedświątecznych zakupów,już chodzę do tyłu.:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 20.12.04, 21:51 Masz to szczescie,ze nic nie musisz kupowac i ciesz sie do tylu chodzisz, w swieta odpoczniesz i zatesknisz. Pozdrawiam. I dowiedzialam sie dzisiaj, ze sporo ludzi nie lubi swiat, wrecz dzialaja na nie nerwowo. Cos w tym jest, juz w tym roku troche to czuje:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 21.12.04, 11:45 Witam Kochani, święta, święta i po świętach..będzie...i lżej w kieszeniach i tak już lekkich ;) A po nowym roku jeszcze lżejszych, jak dotrzymają słowa w sprawie podwyżek, eeeech!... No aleeee, niech zywi nie tracą nadziei ;-) Pozdrawiam mimo wszystko z uśmiechem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 21.12.04, 13:23 Wiem, ten usmiech przyklejony jak u wszystkich,no prawie u wszystkich. Tak zachecaja do usmiechania, taka moda czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 21.12.04, 21:59 Tylko śmiech nam pozostał Toju.:) Kładę się spac,jutro z samego świtu do roboty.:( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 21.12.04, 22:11 Alesmy posmutnieli przez ten rok, czy to juz zawsze tak bedzie? Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 22.12.04, 10:33 Witam z rana ;-) co to? pierwsza dzisiaj jestem? Ogólnie jest smutno, Toju, ale ja nigdy nie tracę nadziei, może z nowym rokiem sie polepszy..a może się popie*** ;-)) POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 22.12.04, 10:43 Witam. Wyprzedziłaś mnie o jedno okrążenie ;) Co z Wami dziewczyny?! Takie macie nastroje, że szkoda gadać. Święta za pasem, czas radości i niespodzianek, rodziinych spotkań. Weźcie się w garść. Pozdrawiam niesmutniście ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 22.12.04, 16:32 Witam! hehe, przy stole sie porawi, nie boj nic. Ja tylko taka smutna jestem jak patrze na to nasze kochane miasto, a ostatnio czesciej w nie wychodze, wiec pewnie tu lezy przyczyna! Pozdrawiam usmiechnieta, a co tam, przeciez ida swieta! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 23.12.04, 12:45 Witam i pozdrawiam przedwigilijnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 23.12.04, 14:09 Pozdrawiam i dziekuje za piekne zyczenia Chetor, az mi sie lezka zakrecila, to taki fajny czas, te swieta, chociaz za ta robota nie przepadam hehe, bardziej cieszylam sie bedac dzieckiem, ale to zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 24.12.04, 09:53 Witam szybciutko! dojechałam szczęśliwie, droga była nienajgorsza/ było gorzej ;)/ Dziękuję za życzenia Chetorku! Ślicznie napisane! ;-) Odezwę się niebawem...po robocie hehe ... ...na pewno po kolacji wigilijnej Pozdrawiam Świątecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 24.12.04, 12:14 Witajcie wigilijnie chociaz deszczowo, ale ma byc wesolo i juz. Usmiecham sie do Was, badzcie zdrowi i nie jedzcie za duzo! Spokoju, spokoju, spokoju, prosze pamietac jak fajnie jest po swietach, zaraz sylwester:-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Witania grudniowo-świąteczne 24.12.04, 13:40 Z Rudy śla powinszowania Czas opłatka to łomania. --- Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 25.12.04, 00:37 Jak widać po wpisach,jedynie Bronek optymistycznie nastawiony do świata,reszcie święta się udzieliły.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 25.12.04, 14:56 Witam pierwszego dnia świąt. W G-dzu nawet słoneczko zaświeciło i od razu milej się zrobiło. Pozdrawiam nadal świątecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 25.12.04, 21:00 Miłego świętowania, forumki :-) Pozdrawiam cieplutko anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 26.12.04, 18:24 Witam prawie poświątecznie, ale za to wiosennie ;-) Pogoda płata psikusa, nie pamiętam tak ciepłych Świąt Bożego Narodzenia! Pozdrawiam równie wiosennie i cieplutko ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 26.12.04, 18:26 Witam prawie poswiatecznie, juz troche dosyc tych posiaduszek i pojadania i gadania, musze troche sie wyciszyc, tak lubie, ale najpierw przyszlam do Was powiedziec, ze sie ciut stesknilam. Pogoda wiosenna, ciezka, ciemna, ale spacery z psem dobrze robia hehe. Pozdrawiammmmmmmmm! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 27.12.04, 08:00 Witam już na pewno poświątecznie. Czas w drogę, czy tylko autko mnie udźwignie po tych świętach?!!! Pozdrawiam przejedzony ;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 27.12.04, 09:24 Trzeba było cosik skrobnąć,mam przecież dostawczaka z odpowiednią ładownością.:)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 27.12.04, 11:18 Witam cieżkich i ociężalych, wspolczulam wszystkim co musieli wstac dzisiaj do pracy, i jeszcze ta deszczowo pochmurna aura, nic, tylko pod koldre a tu trzeba odliczac dni do sylwestra i nareszcie zima przed nami! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 27.12.04, 13:24 Witam pośpiesznie, robota nie zając ale odłożyć sie nie daaaaa eeeee ;-)) Donoszę, ze się nie przejadałam, ale na jedzenie patrzeć nie mogę bo "inni" za dużo jedzą ;-)) No i jeszcze Sylwek czeka, bawię się, jak zawsze ostatnimi czasy...w domku ;D No to Pozdrówki i znikam do wieczorka, Kochani ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 28.12.04, 09:25 Witam zarobiony końcoworocznie i prawie noworocznie. Roboty huk, a kasy za mało (ciągłe zaiste utrapienie) ;-)) Pozdrawiam tu i tam, w bliży i daliźnie, w aucie i bieliźnie (porannej) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Witania grudniowo-świąteczne 28.12.04, 11:22 Dzień dobry prawie z rana ;-) Pozdrawiam zapracowanych i czytających, nie piszących i... nooo nie wiem, niechcących?? ;-))Wasza nata również "utrapiona" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 28.12.04, 14:41 Pozdrawiam z nie słonecznego G-dza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Witania grudniowo-świąteczne 28.12.04, 18:00 Ludziska kochane,weźta się do pisania,jo?No nie mówta,że to efekt poświąteczny.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Witania grudniowo-świąteczne 28.12.04, 18:20 Zmęczona jestem bardziej po Świętach niż przed :-( Ta przedświąteczna bieganina jeszcze chyba teraz daje mi się we znaki, bo cały dzień bym spała :-) Hmm.... chyba będę musiała jakieś poważne noworoczne postanowienia poczynić :-) Cmokam wszystkich w policzek an. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Witania grudniowo-świąteczne 28.12.04, 21:33 Witam dopiero teraz nie dlatego, ze nie chce, ale dlatego, ze nie moge, zarobiona jestem a kasy z tego zadnej, to ci interes hehe:-) ale naiwnych nie sieja sami sie rodza. Parkos! co Ty od nas chcesz? nadrabiaj i sie nie otentegowuj! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Witania grudniowo-świąteczne 29.12.04, 09:19 Witam nadal zarobiony. Parkoś raczy sobie z nas żartować, chyba ;) Wszyscy albo zmęczęni, albo zalatani, albo zmęczeni i zalatani. Luuuuuudzie, ale nadal żyjemy !!! :DDD Pozdrawiam żyjących ;) Odpowiedz Link