Dodaj do ulubionych

czy Polki sa latwe?

IP: 198.138.227.* 23.08.01, 15:39
Czeszki, Niemki slynna z szybkosci z jaka pozbywaja sie bielizny i oddaja to co
maja najcenniejsze przygodnie poznanemu przystojniakowi.
Czy z Polki sa rownie szybkie jak sadzisz. Moje doswiadczenie wykazuje ze nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: d-k Re: czy Polki sa latwe? IP: 217.96.43.* 23.08.01, 16:35
      Gratuluje za rozpoczecie bardzo intelektualnego watku.
      • Gość: debet Re: czy Polki sa latwe? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:59
        Niektóre Polki to urodzone sprinterki. Większość Polek to ładne, inteligentne i
        porządne kobiety, nie ściągające ubrania przed byle kim.
        • Gość: kRZYŻAK Re: czy Polki sa latwe? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 11:40
          ZALEŻY W JAKIM JĘZYKU MÓWISZ.
          • Gość: $$$ Re: czy Polki sa latwe? IP: 198.138.227.* 24.08.01, 14:49
            Gość portalu: kRZYŻAK napisał(a):

> ZALEŻY W JAKIM JĘZYKU MÓWISZ.

Sluszna uwaga w czasach arabow w Toruniu, dawalay za dewizy az huczalo.
            Znam w Toruniu kilku native-ow, goscie maja tyle lasek o 20lat od siebie
            mlodszych ze sie w glowie nie miesci, tylko dlatego ze nasze piekne dziewczyny
            mysla ze jak obcokrajowiec to bogaty.

• Gość: remix Re: czy Polki sa latwe? IP: 10.10.73.* 24.08.01, 11:45
      Nie są łatwe. Tak wynika z moich doświadczeń i z opinii moich kolegów. Ale to dobrze. Łatwe nie
      cieszy.
      • .weronika. Re: czy Polki sa latwe? 29.08.01, 00:13
        Tez mysle, ze nie sa. Chociaz zalezy jakie. To zalezy od tego, czego oczekuja
        od zwiazku... NP> ja >NIE jestem
      • Gość: Jack Re: czy Polki sa latwe? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 10:06
        To jeszcze zależy co komu z łatwością przychodzi
        ;)
        • Gość: Virgin Re: czy Polki sa latwe? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 02:08
          Czy Polki sa latwe? - znam wyjątek !
    • yoric To smutne 01.09.01, 02:12
      Owszem.

Siłą rzeczy przebywam w troche międzynarodowym towarzystwie i na podstawie
      tego stwierdzam taki oto fakt - bycie obcokrajowcem jest dodatkowym, DUŻYM
      atutem faceta w oczach Polki. Faceci, z którymi wiążą się Polki (na dłużej lub
      krócej :)) są często na poziomie - to bywają naprawdę nieźli goście. Niemniej:
      samo bycie obcokrajowcem robi na wielu Polkach duże wrażenie. Wiecie, co mam
      na myśli. To jest FAKT.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka